What's new

LowRyder on the beach

^GaMbi

Member
Hejsa growers :) er ny her på siden og ville gerne starte en tråd om mine 10 lowryders.. samtidig vil jeg høre om planterne kan tage skade af at stå for tæt på havet (den salte luft etc) de kommer til at stå 30-40 meter fra vandet og bag nogle trær / buske..

her er lige et billede af hvor langt jeg er :)
attachment.php
 

Attachments

  • Day 8.JPG
    Day 8.JPG
    63.8 KB · Views: 11

^GaMbi

Member
så er der lige en update..

Lidt sjov fra webcamet:
COOL.gif
Cool.gif
davsd.gif


og så status nu.. har flyttet mine små babys udenfor.. de har stået i 3 dage nu :)
2.JPG

1.JPG
 

blackone

Active member
Veteran
Smukt smukt:) Håber det går godt for dit grow - det bliver i hvert fald noget vi andre kan lære af for der er mange spots rundt omkring der er tæt på vandet.
 
Jeg er ik sikker men, mener vist at der er nogle mineraler og muligvis alger. Der er meget gavnlige for planter og specielt Cannabis. Du skal ik hænge mig op på det, men held og lykke.
 

^GaMbi

Member
yes.. efter en kedelig weekend (for planterne that is.. ) uden for meget sol, ser det nu ud til 5 dage med massere af sol i danmark :p lad os se om det ikke vil sætte lidt skub i det grønne :) smider nye billeder op imorgen aften..
 

^GaMbi

Member
Update:
Weekendens vejr har lagt 2 af planterne ned.. de har det fint nok alligevel (de 2 der bliver støttet af en pind på billede 3 ude til højre)
Men ellers ser det ud til at de har det skide godt ved vandet.. kan ikke se nogle skade værken fra den salte luft eller dyre livet..

3.JPG


4.JPG


5.JPG
 

^GaMbi

Member
BAAAD news.. på et tidspunkt mellem 30/6 og 2/7 er der et dyr (tror / håber jeg) som har valgt at løbe igennem mit hemmelige sted :(
4 potter er blevet trampet ned! De har det ikke for godt :( men har plantet dem igen og håber der vil komme lidt ud af dem aligevel :(
de 9 andre planter har det mega godt ! har detsvære ikke fået taget et billede da jeg var ret nederen over mit fund :(

Her er et par billeder af de stakkels 4
7.JPG

8.JPG
 

^GaMbi

Member
Hej alle sammen.. Jeg mangler lidt respons på mine billeder og fremgang.. håber jeg kan få lidt nu ;)

Siden ulykken med de 4 andre planter (ved ikke helt hvordan de har det.. vil følge op på dem senere) er der virkelig sket noget for de 9 andre!! check it out!
9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG
 

Stuff

Member
Sorry, I'd don't speak Danish, just looking through your grow. VERY Nice!!! Why do you put the bottle in with the soil? For aeration? Feeding?
 

^GaMbi

Member
heh.. I did answer that question further up.. but in danish ;) they are there as water backup.. If I for some reason cant make it to my babys for days or the sun is hard.. they wont miss water :)
there is a hole about 1/3 from the top that the roots can crawl into and take what it needs.. works like a charm.. also the grains you can see is kitty litter holds a great deal of water.. as it is now they can do without water for a solid week without showing any signs of dehydration :)

and stuff? :p in the post obove I asked for more replys since im not getting that many in here :p so thx for the "VERY Nice!!!" just what I needed to keep posting updates :p
 

VividDane

Member
Du må bestemt ikke begynde at føle manglende tilslutning af dit grow. Det er dejlige billeder du kommer med og jeg suger al den info til mig jeg kan. Jeg følger dine opdateringer med glæde og mon ikke der er flere tavse som titter med - God Vind til dig og dine planter :smoke:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Så sker der ting og sager (=
er du ved og kunne kønsbestemme nogle endnu?, skal der laves nogle frø?

Ærgeligt med dyreangreb, har du givet de angrebne en chance til?
du kunne måske lave et lille net uden om spanden i hønsenet...
 

^GaMbi

Member
Vivid :) rart at høre :p og jeg fortsætter selfølgelig til de er høstet og den første J er rullet
pipe.gif


Xhashish : ja :p der sker sq lidt ;P..
Kønsbestemme? why bother? :p 100% germ 100% feminised og 6 uger fra spire til høst :)
der er 1½ uge til de er færdige så gider ikke til at smække et net op nu ;) men gør jeg da helt klart næste gang!
og ja.. jeg giver de 4 angrebne en chance til.. de fik nyt jord og nærmest druknede dem og stillede dem indenfor et par dage.. ved ikke hvordan de har det.. men skal nok komme tilbage dem en af de nærmeste dage!
 

Xhashish

Active member
Veteran
Tror desværre ikke rigtig du kan regne med de 6 uger fra spire til høst, har meget svært ved og forestille mig de skulle være færdig om 1½ uge ;)
håber det er i orden jeg lige smider et billede i din tråd, er er en lowryder jeg havde sidste år, på billedet er den lige omkring 3 måneder gammel, dvs. 12 uger .... og der gik i hvert fald 2 uger hvis ikke 4 til før jeg høstede den...


Ups. min fejl !! syntes bare ikke lige at have spottet nogen steder det var fem. frø ;) men de 6 uger holder ikke, der er jo ingen blomster endnu??
De 4 skadede - ja du kan jo være heldig de overlever og giver lidt (=
Ser frem til flere billeder :)
 
L

lalandia

Næ regn bare med de 10-12uger...hvis der skal komme lidt ud af sagerne

held og lykke
 

^GaMbi

Member
Kender en der havde 10-ugers.. de tog 11 uger.. der er så senre kommet 8 ugers.. og det sidste nye er 6 ugers.. og har læst flere steder at de faktisk kun tager 6 uger.. hvis alt går rigtigt.. men vi har jo haft lidt grå vejr etc.. så regner med 7-8 uger.. og det skal lige siges at billederne er lagt ind samme dag som de er taget.. prøv at compare :) der sker røv meget med dem disse dage :)
 

^GaMbi

Member
Update på de 4 der fik tæsk.. 2 er døde! 1 er der "godt" gang i og den sidste er der spor af liv i.. er ikke hjemme så kan ikke uploade billederne.. kommer på mandag..
 

Latest posts

Latest posts

Top