What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ulkokasvatus 2010

ganjamavn

Member
Täällä mun ulkokasvit (3xLR2) voineet hyvin siitä lähtien kun ulos pääsivät joskus toukokuun puolivälissä. Parvekelaatikossa kasvavat terassin pöydällä. Kaikki tosin urheita urhoja, mutta so what, ei noin vähästä louskumäärästä mitään polttoa saiskaan. Bolivian rainbow chilit ottivat syvästi nokkiinsa ja kuolivat kun unohdin yöksi ulos silloin kun meni vielä pakkasen puolelle yöllä. Onneksi oli kuitenkin pari bolivian rainbowta vielä sisällä turvassa.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
aika hyvissä voimissa Hullun Tarhurin kasvit! onko mitä lajiketta, mihin aikaan idätetty ja millon ulos? kasvualue kiinnostaa myös, mutta ilmeisesti melkoisen etelässä?
 

Pajari-P

New member
Kävinpä katsoo kasvejani jotka sunnuntaina siirsin 3viikon esikasvatuksen jälkeen sisältä ulos.

Näky ei ollut kovinkaan miellyttävä, muutamasta kasvista joku ötökkä nakertanut lehtiä, pari kasvia oli jäänyt hirven tallomaksi, muutama kasvi ei tainnut tykätä kylmästä ja kaiken kivan lisäksi muutama kasvi jotka otti hieman damagea juuriin istuttaessa oli aika karun näköisiä.
Ei jaksanut edes kuvia ottaa...
Pitää varmaan heittää suoraan idätyksestä loput AF:t pihalle jussina.
 
aika hyvissä voimissa Hullun Tarhurin kasvit! onko mitä lajiketta, mihin aikaan idätetty ja millon ulos? kasvualue kiinnostaa myös, mutta ilmeisesti melkoisen etelässä?


Kuvan kasvi on vakaasta Jeppis linjasta risteytetty satoisan, toisen Suomi lajikkeen kanssa. Nämä oli feminisoituja siemeniä, joten ei stressiä uroksista. Ensimmäinen kokeilu risteytykselle ulkona, saa nähdä mitä tulee.

Kunhan menen tiluksille niin kuvailen hieman paremmilla vehkeillä enemmän mitä kaikkea löytyy.

Hyvin pitkään esikasvatettu.

02 alueella :tiphat:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ekat plantut täällä vähä pohojosemmassa ulos, 03 alueella mennään kuitenkin.

royal danee, danish passionia ja (lapponia x ovela) x pehkuruderia

 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Tanskalaiset kasvavat kivasti, puolmetrisiä tuuheita kavereita jotka kestää hallaa. LR2 taisi mennä pahasti päin vittua, eivät kestäneet hallaa ollenkaan, mutta mitäpä tuosta, jos sitä uskaltais laitella tässä viikon sisään nuo loput tanskalaiset ulos. Pitänee tehdä ihan kunnon penkit ja mitottaa hommat niin että saa kasvihuoneen tehtyä päälle tarvittaessa. Perkeleen halla se kuitenkin yllätti.
 

Purppura

Member
Taputetaan itsellemme tähän väliin! hienolta näyttää boizZ n`grlsss
Suorakylvin paria nopeaa AF lajiketta toukokuun loppupuolella ja nyt ovat 10 cm mittasia hampunperkeleitä työntämässä ensimmäisiä kolmesakaraisia lehtiään.
8 viikkoa esikasvatetut Northern Sun ja sen risteymät DPAF:ään ovat myös luonnon armoilla 65 leveysasteella. Näistä vois odottaa kuivissa unissaan laihaa sativanuppua. Hallat iskee mestaan vielä kesäkuussa ja menneet yöt vähän hirvittää.

On se vaan mukava nähdä täältä miten kullakin luistaa. Ja nättejä kuvia todellakin.
 

StonedGolem

Member
Mä taputtelen sit syksyllä vasta, jos taputtelen :) Katotaan jos ens viikol sais vähä tilannepäivitystä kuvien kera tänne. Toivottavasti saippuat on auttanu. Kattoo jos sais vähän sitä koiran scheisseekin sinne mestoille viel sarvipäitä pelotteleen.
 

kikkoman66

Member
Hohhoijaa, mulla tais mennä tän kesän proggikset huolella mettään. Olin muutenkin vähän myöhässä kylvöjen kanssa, mutta niissäkin ilmeni kunnolla ongelmia ja tuloksena oli todella huono itävyys -% jokaisessa eri aikaan laitetusssa kylvöerässä.
Kyseessä on mun oma lr#2 risteytys, papuja mulla on ihan saatanasti, mutta ongelmana on joku ihmeen sienitauti, joka peittää pavun homeella ennen ku se kerkee kunnolla tulla pintaan.
olisko kellään toimivaa keinoa desinfioida siemenkuori ennen kun sen papanan tökkää multaan? Vetyperoksidia tai jotain muuta valkaisuainetta varmaan, mutta millä suhteella veteen ja kuinka kauan tarttee liottaa?
Yaman Yaman ja parempaa onnea teille kaikille omien projektien kanssa. Peace
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
voisit ehkä kokeilla mietoa 3% tms vetyperoksidi liuotusta ja jotain juurrutushormoonia. toivottavasti saat itämään, kyllä tässä vielä autoflowereita kerkeis helposti laittaa!
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
parit plantut taas lisää pihalla, näin valmistuu spotti meitsin tyyliin:

kävinpä kaivamassa kuopan ja kantamassa mullat jo edellisenä iltana niin ei tuu liikaa rehkittyä kerralla! :)



tämä paikka on vanhalla pellon pohjalla joten mestoilta löytyi hieman valmista tavaraa, tätä vaan sekaan!



ahkeran saunomisen tuloksena syntyy paljon tuhkaa, se on hyvä pistää käyttöön!



sit vaan kaikki kuoppaan ja kunnon sekoitus, lisäsin tohon vähän vielä kananpaska+merilevä kuivamurusta...



ja eiku vaan pehkuruderit sisään, tarkoituksena tehdä siementä tällä tontilla!



camouflaget pintaan ja vittuun täältä, saatanasti itikoita ja paarmoja! :Bolt:

 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
tässä yksi sinsemilla spotti, danish passion -08 neljä kappaletta isossa juuritilassa, 1,5kk esikasvatuksella. näistä pitäs tulla vähä painookin!

 

StonedGolem

Member
kyllä tässä vielä autoflowereita kerkeis helposti laittaa!

Niinpä laitoinkin eilen vielä vesilasiin 13kpl LR#2 :) Vaikka ensikertalaisia ollaankin kaverien kanssa näissä ulkoprojekteissa, niin kyllä tämä nyt vähän siltä alkaa vaikuttamaan, että pitää jo käydä todella paska säkä, ettei saatais yhtään satoa. Mutta eihän tässä silti voi kuin seurata tilannetta :)
 

Purppura

Member
Kokeillaanpas lisätä kuva autokukkivasta sativaisesta kasvista. Siemenet saatu ainakin parin välikäden kautta kuulemma katusoittajaintiaaneilta. Viimeisistä itävistä siemenistä tuli kaksi kasvia ja jopa niin hyvällä tuurilla että syntyi jälkikasvuun kykeneväinen perhe. Kerkesin poimia jo ekoja kypsiä siemeniä kasveista talteen.

Rouvalla on nyt ikää 2kk. Taimetus onnistui optimaalisesti eslien alla ekat 4 viikkoa. Näytti silloin karvat 24 valolla. Latvoin ja vein sit toukokuun lopulla parvekkeelle muiden kasvien kevyeen varjoon tekemään siemeniä. Kasvi ei ole pimeää yötä vielä nähnyt.





Ensimmäiset kerätyt simenet. Ovat vaaleampia ja hieman kookkaampia entä alkuperäiset minikokoiset tummat siemenet


Vertaukseksi samoissa olosuhteissa ja saman ikäinen, mukana kasvanut perinteinen nopea AF indica (joka myös täynnä siemenen raakileita kiitos intiiaanihamppuäijän)
 
Last edited:

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Mahtavaa settiä kaikilla :) tanut jotka olleet ulkona kylmien kelien yli on kaikki hurjassa kasvussa, valtaosa jo kukkii :) ja lisää lähtee änyytee-nyt. Isoimmat on jo aika reilun kokosia, tuollaasta reilua puolta metriä ainakin, kaikki yli 40cm korkeita kasveja kuitenkin..taitaa tulla kiva kesä...
 

Meepo

Member
Kävin äsken spotilla ja olin ällikällä lyöty, lowryderit oli hartsisia ympäri kasvia ja 3kpl typhoon x pehkuruder naisia, jotka oli tosi tuuheita, isoja ja terveimmän näköisiä kasveja mitä olen itse saanut aikaan, kiitti pertsa vinkistä viedä ulos kaikki :p

Ensimmäinen ulkokasvatus ja todennäköisesti myös ensimmäinen valmiiksi saatu kasvatus, jos ei jotain pahaa käy. Kuvia voisin ottaa jos huomenna kävis antamassa lr:lle kukituslannotetta ja virittämässä kusta ja jotain pupu/etana suojusta. Spotilla on noin 200litraa biolan mustaa multaa, riittääkö jos käy parin viikon välein heittämässä bio growia vai kannattaisko lykkiä lisäksi vielä kananpaskaa, onko hintansa väärti?
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
you got it! ;)

ja uskosin että tuo mustamulta ajaa asiansa, kananpaska on aika kuumaa kamaa eli ei kannata sekotella imo jos ei ole sekoitellut puutarhamultiaan hiekkaiseen tms ravinteettomaan maa-ainekseen. biogrowta voit heitellä täydet satsit veden mukana vaikka joka kerta kun käyt spotilla, eivät pistä pahakseen!
 
Top