What's new

Pytlikuv koutek / ZjP's playground

SUNKA-MASLO:
me Domina chutnala jak svina i kour byl silny ! ale hlavne ta vune , TA VUNE . no moc :) kez bych mel vetsi vuli a nevyhulil si ju hnedka vsecku , ach jo :/
kazdopadne BlackBerry je sampion tohoto kola , aspon pro me :) a vidim i ze i tobe se to libi .. sak pockej , ani se nenadejes a treba budes mit stesti a nejake to seminko bude pure BlackDomina :)
Ahoj a dekuju za podporu :) :wave:
EDIT : tady byl muj pokus o pesteni BD (lepsi sem nenasel :/)
 
nakonec to pylit budu , prdim na to , kazdou opylenou vetyvku popisu abych presne vedel a vsecko co je mimo vyhodim , ale mrzi me to to jo :(
 
zdarec palec !
vsem co jsem slibil pyl a jeste neposlal . vydrzte , v pondeli to uz opravdu poslu . do ted nebyl cas a od zitra su do pondeli pracovne vytizeny . takze hned jak se vratim tak poslu ! :wave:
 
HolaHej Kamaradi

HolaHej Kamaradi

tak este honem rychle nejake to foto at vite co se mi tam deje .. tak koho to zajima tak seminka uz se seminkuji a pryskyricka pryskyrickuje a vubec az na to ze jeden SS/NL*T zase dela cerne nekrozni fleky a tosame nektere SAGE , coz me ale neprekvapuje pri takovem mnozstvi ruznych phenotypu nejde proste vychytat vsem stejne podminky .. a taky na takovou dobu jakou uz rostou jsou jim kvetniky male .. vsecky mely byt min v 6,5L a SS/NL*T mely byt aspon v 10L .. no jeto tak ze SS/NL*T maji 6,5L a zbytek 3,5L , coz je na mesic rustu a minimalne dva mesice kvetu fakt malo .. no , zase je co zlepsovat .. uz se mi chystaji na dalsi pokus WW*Thunk :) k tomu dosadim WW seminka co mi zustaly z minule .. a uvidime co z toho bude :)
tak sup .. jdem na to !
celek
BangiHaze*Purp.Tinc./NL*T
SensiSkunk/NL*T

vic fotek neni nevyslo to , presvicene , nebo neostre .. holt jsu kopytak a tenmuj fotak taky neni zadne terno no .. zkusim este vecer estli vyjde cas , jak to zhasne pofotit ale nic neslibuju , neni cas :) i tohle delam misto obeda :)
 

sensi23

Active member
Veteran
zdarec pytliku :wave:
hmmm kytiz vypadaj opravdu hezky jsem zvedavej ktere geny budou dominovat preju hodne stesti a at to do[adne dobre
 
zatim nejlepsi jsou ty tvoje , at uz SS nebo Bangi .. dal jede jeden origo mazar (prclej na seminka) no a potom asi Sage , nektere jsou presne ty co miluju .. vitacit :) celkovetoho bude zase malo , ale co .. nehnojim to skoro vubec .. estli jsem jim dal pres EC 1,0 jednou v kvetu a to jenom diky pk13-14 ten to zvedl fest .. ale jinak vune sladka ten SS/NL*T uplne cumim .. takova medova no uvidime
 
zdarec palec , tak slibene foto bez lampy .. tak sup neni cas ! :)
celek - pvsimnete si krasne zluti :D :D
SS/NL*T 2 nejvetsi bambulak ..

jinak , seminek bude milion .. takze kdo bude chtet at da vedet .. krom BlackBerry a MazaBerry :) to uz ma zamluveno Sunka-Maslo :)

Sunka-Maslo : rezany se maji k svetu a cile si vegeti na balkone :D snad to nepokazim :D , kdyztak me poradne sleduj a rad mi rad mi a este jednou rad mi :D
tak a ja mizim :wave:
 
Ahoj!

Ahoj!

Tak sup .. uz tozacina kynout , taky jsme proplachoval .. takze by se to melo polepsit .. estte malilililinko zahnojim a pak uz na to prdim :)

celek po uprave
bez upravy
Bangi
SS/NL*T
Sage
Mazar

presvicene nejvic , no ale pro predstavu to snad staci :wave:
 
14. dni do konce :)

14. dni do konce :)

videl bych to na tech 14 dni .. neco dyl . ale to neva , pac venku uz se mi chysta 11* WW*Thunk - juch ! a 4* CaseyJones( jedno nevzeslo a jednu sazenicku mi neco sezralo :/ ) . podelim se pul na pul s kamosem , takze mi zbyde 2*CJ a 6* WW*T coz bude tak akorat :)

navic porad mam v zaloze rezy od Sunky-Masla , no je toho dost .. jeste mam male prekvapeni nez se vrhnu na rezy od S-M , ale o tom az pozdeji :D , vkladam do toho velike nadeje !! tak to nechci zakriknout :)

no a tedka jedem jako s hnojem :D je toho dost , koupil sem poradne baterie , nabijeci ! a tak to svisti ! a dokonce se snazim i poradne a zdopovedne fotit ! nektere klasika , ale nektere jsou fajne ! :)

tak a dem na to !

CJ*Thunk (spis Thunk :D)
NHS (lepsi fotku nemam,zatim vypada super)
BlackDomina (matka crossu BlackBerry)
Mazar2 (matka crossu MazaBerry)
Mazar3 (sazeny pozdeji a presezovy zaroven s CJ*T a NHS)
Sage
SS/NL*T1 (je tezce nemocna :( , prvni ju breberkovaly breberky v korenech , a pak mega prehnojena .. holt je to dan za moc phenotypu :/ , prekryva ju Bangi ) SS/NL*T2 (asi nej kytka , bambule , odolna )
SS/NL*T4 (tohle bude asi nejrychlejsi z tech trech , takova omamna vune , ale jelikoz jsem NL nikda nemel tak nemuzu rict jestli je to ono , tak tyden a pude :D )

no priste je cil jasny , min kytek , minimalne hnojit (kdyz rikam minimalne tak myslim skoro VUBEC) a presazovat a presazovat , alespon 4* a nejpozdejc ve 3. tydnu kvetu .. test na Mazaru 3 a NHS a CJ*T do jenom dokazuje . priste mesic rustu , do 6L , pak presadit v 3.tydnu kvetu do 11L s pridavkem guana ! jo , to pude , tady natrenuju na super tajnem projektu a pak sup s nove nabytymi zkusenostmi na rezy od S-M :D
tak ahoj a doufam ze sem vam udelal radost vy moji klusi sikovni :D :wave:
 

šunka-maslo

Duv' conoisseur^^
ICMag Donor
Veteran
Ahoj ZJP:wave: yeah hezky jsou:) CJ x thunk vypada jako "tour eiffel":biggrin: jak dlouho pro ni ? 13-14 tydnu ?

A Sage je krasa wow!!Bigup:tiphat:
 
Ahoj ZJP:wave: yeah hezky jsou:) CJ x thunk vypada jako "tour eiffel":biggrin: jak dlouho pro ni ? 13-14 tydnu ?

A Sage je krasa wow!!Bigup:tiphat:

absolutne nevim :D , podle pryskyricky .. az jak bude prvni jantarovy .. ale pokud to bude neco jako tohle tak to vidim minimalne na 110-120 dni :D :D :D , ale cucham z toho elitni kour !
 
huh , prvni vlastovka jaro nedela , ale tady prvni BangiHaze*Purp.Tinc./NL*T.
i jedna MaiuWowie sla pod nuz ale je malinka a same seminko takze na ni nic neni k videni :) je primarne urcena na pokus :) ale to az pristi rok :D

tak tady slibene foto :
celek
levy vrsek
pravy vrsek

no uz to dlouho trvat nebude a vsecko vam tady postupne preedstavim , jak to pude pod nuz :)

tak ahoj :wave:
 
ahoj NHG !
no nevim presne co tim myslis , ale tusim spravne kdyz si myslim ze myslis ze mam vyfotit toho Mazara co jsem pouzil na krizeni ?
pokud jo , tak hned zitra ti ho sem placnu :)
 
Top