What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

autoflower

Heruvim

Member
ma...habar nu am daca e mai mult!eu sa zic ca atata platesc...pana mea ca si astia la curent sunt pe categorii...social...casnic...economic...care au tarife diferentiate.dar park e 0.42ron
 

MakePax

Member
ca si cum n-ar fi.sau ca si cum ai uita becu aprins sau ai adormi cu tv-ul pornit sau ai lasa pc-ul pornit.cam acelas lucru...renunti sa lasi pc-ul pornit, ai grija sa nu adormi cu tv-ul si esti mai atent sa nu lasi vreun bec aprins si nu o sa se simta diferenta.;)
 

MakePax

Member
:))...merge si asa...iti aduci si o pitipoanca, fumezi un joint si o pui la bara sau faci antrenamente cu ea;)
 
ok ms mult de informatii....acuma ma gandesc sa iau un hps de 150 sau de 250w...totusi cred k optez pt 250w ar fi mai bun..mai multa lumina mai mult bad...face caldura mare unu de 250w?? se merita sa comand de pe hidroponica.ro?
 
E

evilkid

250w e mai eficient decat 150w, dar face si mai multa caldura ( dak ai ventilatie buna, nu trebe sa iti faci probl de caldura)
 
a avut cineva strainul short rider? ii greu de crescut? productivitatea ii buna? k mam gandit sa iau acuma seminte...si nah sa stiu si eu mai multe despre acest strain...la hps de 250w de dezvolta bine?
 

MakePax

Member
din cate am intelez e printre cele mai usoare de crescut pentru ca nu necesita spatiu mare e cu autoflower nu miroase exagerat de tare.deci expre pentru incepatori.de productivitate nu stiu dar la marimea ei nu cred ca scoate mare lucru.sa vedem ce zic si altii.
 

pothead66

Member
mai bine te duci pe auto ak 47... ori daca vrei sa scoti cat de cat gramaj mergi pe iranian autoflower.. sunt cele mai bune auto, zic eu..
 
boxul va avea marimile urmatoare 80/80/100....acuma voi vedea cate intra inauntru..un hps de 250w ajunge la box-u asta? dak ii pun cooltube temperatura va fi diminuata cu mult?
 
G

green_land

pai de aia te-am intrebat. am vazut ca acel hps acopera 70x70 ... uita-te la hpsu de 250W de pe growin(dot)ro , cel de la sonlight...
normal ca ajuta cooltube-ul...gandeste-te ca toata caldura pe care HPSu o emana va fi scoasa afara cu ajutorul cooltube-ului...
 
G

green_land

mai bine te duci pe auto ak 47... ori daca vrei sa scoti cat de cat gramaj mergi pe iranian autoflower.. sunt cele mai bune auto, zic eu..

Iranian autoflower - 90 zile de la samanta la recolta...

in 90 zile ai putea sa cresti orice altceva si sa ai acelasi yield dar alta calitate :)

auto-urile sunt smechere daca se termina in 50-60 zile de la samanta la recolta...
 

Dr Obvious

Member
Poti sa iti iei easy ryder de la joint doctor (ak47 x lowryder 2). Ca si caracteristica principala are very large yelding plant. Termina si destul de repede si are THC 13-15. Din ce am citit smoke reporturi suna interesant.
 

Heruvim

Member
eu am snowryder..si pot spune ca seedbankul short stuff precizeaza 10 saptamani de la seed la bud...sper la 35-40 gr/planta.
o sa dau detalii in jurnalul meu pe masura ce evolueaza problema
 

dante17

New member
1 la mana o planta auto... scoate in jur de 50g depinde si de tine in ce conditii o tii cutia aia e suficienta pentru 2 plante dak esti descurcareti....Si curentu ti'ar veni in jur de 60-75 de lei dak calculezi cu 18h la zii
 
Top