What's new

SHOW OFF!! Pics!! NÄYTÖN PAIKKA!! Kuvia!!

Kyllä kyllä. Meksiko olisi niitä paikkoja, jotka pitäisi nähdä/kokea ennen kuolemaa. Toisaalta, nuo voi yhdistää tällä hetkellä liikuskelemalla tietyillä alueilla. Oli se yksi Suomalainen ammuttu lähellä Oaxacaa.
 

niluola

Member
Kiitos Meksikon väläyksistä! Kiinnostaisi tietää miten nuo lampaanpapanat futasi :)...mahtoi olla tunnelmallista!

Tässä aamupalaksi pari pientä perattua Herer-nugettia:

 
Onko Sensin Jaskaa? Edelleen meikäläisen all time favourite. En ole vielä koskaan kasvattanut, mutta juhlaa ollut, kun saanut joskus edes hieman kätösiin.
 

Matti

Member
suomiperkele, kerro miten onnistu säädöt tuolla päin..? Oliko kuinka iisiä, entäs hinnat? Ainakin näyttää muhkeelta teidän ostokset, purkillinen yrttiä.
 

StonedGolem

Member
Suomi-Prkl: Varmasti oli mukava reissu kuvista päätellen! Ilmeneekö noista kuvista reissun nautintoaineiden koko spektri vai uupuuko sieltä jotakin eksoottisempaakin? :)
 
U

unthing

Uuh, sangen herkullisia kuvia kaikilla. Tais olla sangen onnistunut reissukin :)

Vanha kunnon jaska taitaa tehdä putiikin hintaennätyksen jos huutokauppoja ei lasketa. 145e! onhan se kaikinpuolin hyvä lajike, mut huh huh..
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
säädöt onnistu todella hyvin kunhan uskalti vaan rohkeesti kysyä oikean näköiseltä porukalta, hyvin avualiasta sakkia! ;)

espanjan edes jonkinlainen osaaminen on kyllä kultaakin kalliimpaa tuollapäin.

toi hasis oli dryshiftii samasta kukasta, hasiksella oli hintaa 100 pesoa gramma. kukkaa sai purkillisen (about 30-40g) n. 500 pesolla. tämä siis tuolla eteläisessa oaxacan osavaltiossa, pienestä 500 ihmisen kylästä parin kilometrin korkeuksissa vuorilla. oli ihan paikallisen tyypin vuorilla kasvattamaa eikä mitään criminaali-säätöö. kyseinen kylä oli tunnettu myös sienistään mutta oli juuri kuiva kausi lopuillaan joten ei sieniä vuorilla, viidakossa niitä kyllä kasvoi rutosti! :) sienistä 150-200 pesoo drippi.

mediakuva meksikosta on melkoisen liioiteltu, kuukauden aikana en törmännyt kertaakaan uhkaavaan tai vaaralliseen tilanteeseen. lähinnä kuumotuksia aiheutti armeijan ja poliisin HUOMATTAVA läsnäolo, ja enemmän kun kerran armypoijat tutki meidänki laukkuja, vaan eivätpä löytäneet piliviä! tietty me tajuttiin pysyä pois mestoilta missä cartel määrää...

kyllähän siellä sitä kolumbian kansallisvalttia löyty, ei kovin tosin hyvää laatua. ja keskiverto happoo, hapanderista sai maksella 150 pesoo dripautus.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Ai ai, Perza Pizarro on palannut keskuuteemme, ja Uusi Suomi perustetaan Chichen Itzan raunioille.

Hienoja on kuvat ja maisemat kyllä, taas nousi matkakuume parikytä astetta :blowbubbles:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
pistetään nyt vähän violencia domesticaakin kehiin. tupla mansikka diiseli sai kirvestä tänä aamuna, 11 viikkoo karvoista! :watchplant:

toivottavasti toimii :)

 

love?

Member
Suomi-Prkleeltä lomakuvia joita katsoo mielellään eikä vaan kohteliaisuudesta! :D

picture.php


Morning Glory, 9. kukitusviikko alkanut.
 
U

unthing

Uuh, herkkuja kuvia taas kaikilla, upeeta ja hyvää wappua tässä samalla. "Aamulla" kävin katolla polttaa chem dd+bubba chunkit jointissa. Rakulakin oli vain lievä pöhnä.

Niluola, jeah. Parisen vuotta sitten tuli pari jaskaa saadusta pistosta pistettyä, voisikin hakea sen piston vielä uudestaan jostain, käsittääkseni se on tuolla ulkona vielä :). Elinvoiman kaveri kyllä, ei tarvii kauheesti vegetellä ja kivan tuoksuinen. Jotkut valittavat kuumotuksista sen kanssa, mikä itselle kuulostaa lupaavalle lajikkeelle :)
 
N

nukkumatti

On se vaan aikamoinen miäs se TSUOMI-MIÄS!! :D

Vidu oli varmaan kultainen matka brotherman ;) Voin vain kuvitella yhtymisenne Äiti-Maahan noiden philosypiinien kera! :D:D

Teretulemast tagas!
 
Top