What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

MicroFridge Growbox, 150W HPS Jurnal

Status
Not open for further replies.

Paff

Member
Am rezolvat problema cu ventilatorul... in partea de sus a box-ului sunt 28 de grade si 30% umiditate iar cam la 5 cm deasupra pamantului am 21 de grade si 55% umiditate. Mai bine de atat nu am reusit sa echilibrez climatul. Ventilatorul il tin pe controler si merg la jumatate din turatia lui:artist:
 

Attachments

  • DSC07402mr.jpg
    DSC07402mr.jpg
    94.5 KB · Views: 14

tricky1

Member
Am inteles gresit.
Eu am inteles ca vrei sa usuci mugurii si sa bata ventilatorul direct pe ei. Si clar nu ma refeream la mucegai pe pereti.
Eu zic ca e ok, la mine e mai cald.
 

dalin

Member
facand o paranteza mica...:D sa stii ca am luat carbon de care ai tu ...si frate sa dea dreaq in el de aer daca se mai simte ceva :D multumesc mult!
 

Paff

Member
5 saptamani flower
Pot incepe sa-i dau RIPEN (Ghe)? Cate saptamani de flower mai merg? :thank you:
 

Attachments

  • DSC07451mr.JPG
    DSC07451mr.JPG
    129.9 KB · Views: 17
  • DSC07455mr.jpg
    DSC07455mr.jpg
    125.7 KB · Views: 19
  • DSC07458mr.jpg
    DSC07458mr.jpg
    108.5 KB · Views: 18
  • DSC07460mr.jpg
    DSC07460mr.jpg
    66.7 KB · Views: 18
G

green_land

so fucking beautiful... regret ca n-am fumat super silver haze cand am fost in Amsterdam... :|

p.s. : dar am incercat super lemon haze = lemon skunk x super silver haze . a fost un mini joint pur dupa care n-am mai inteles nimic
 

MJgrow

Active member
poti sa le mai lasi cateva zile si sa le observi indeaproape sa vezi ce schimbari majore se produc la nivelul florilor(muguri)

Data viitoare cum ai de gand sa faci cu growboxul(u-fridge)?

Din cate vad te-ai chinuit putin cu spatiul
 

edster

Member
man astea mai au de stat,ganjamind daca nu stii nu iti da cu parerea...
Paff daca vrei sa faci treaba lemai lasi cel putin 3 sapt ca sa scoti o treaba buna de acolo si te asigur io ca o sa fii multumit de rezultate calitate/cantitate.
pace si mult succes cu fetele in continuare.
 

ganjamind

Member
man din ce vad eu in ultima poza pistilii sunt in proportie de peste 35% moronii...din cate stiu eu atata timp cat nu ai un microscop ptr a examina tricomii asta este un semn destul de clar ca trebuiesc taiate...
 

edster

Member
budzii aia nu au consistenta,de ce nu au?pt ca sunt inca tineri,poza aia nu e facuta indeajuns de aproape pt ati da seama cum sunt pistilii,tricomii cu atat mai putin.iti spun eu din experiienta ca la plantele alea le mai trebuie pana sa termine.pace
 
Status
Not open for further replies.
Top