What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Razno

Bloods

Member
kaj mi predlagate da dam u box ? 125w cfl al 150w hps? box je pa mejhn zto pomoje da bi blo bolš 125w CFL
 

badasshydro

Member
Pozdrav!Imam pitanje na koje nigdje ne mogu naci odgovor... a to je da li netko koristi "mineral magic" od GH?ako da kako ga koristi i u kojem omjeru ...
Bio bi Vam zahvalan ako je netko koristio ili koristi da mi kaze kako ga koristi..
Hvala vam
 

badasshydro

Member
Hvala na odgovoru!To sam vec napravio ali radim hidropono,a ne zemlju i interesira me nacin na koji ga mogu davati u vodu.koristim wilma sistem za 20 komada,a u rezervoaru imam 100-120 l vode.
Na etiketi kaze da se 1 kg sipa u 20l vode i da se pusti odstajati 3 dana,zatim da se profiltrira i da se onda ta profiltrirana voda koristi u hranidbenu soluciju ali ne kaze u kojem omjeru.Pa ako to netko zna bio bi vise nego zahvalan da mi to pojasni.Hvala
 

blaugrana

Member
al je baba al dec

al je baba al dec

Živjo
Mam en vpr, in sicer se mi vega ene par rožic, ki pa niso femike...zdej jih mam ene 3 tedne na 18/6, me pa zanima kdaj lahko preverim spol in kako? Vem piše ogromno na forumu, ampak če mi kdo lahko iz rokava strese bi bil zelo hvaležen!
Jasno mi je da jih daš v temo in nato pokaže spol....kako pa je pol z z rožo k mora nazaj revegat, in na kaj je treba bit pozorn?

peace
 

lasko

Member
jesam i na ghe i americkoj gh.bummer

hehhehehhe dobio sam kutiju od mineral magika

1 kg u 20l vode, ostavi 3 dana, vsake toliko premesaj, filtriraj i onda se stavi 1-5 casa v rezervoar, zavisi od volumna rezervoarja, ako ides 1 casa na 20-30l ne mozes pogresit

lasko
 

badasshydro

Member
Lasko Hvala!
mislim da bi mogao i tako,ali sam vec dobio odgovor iz G.H. da mogu u wilmu 20 od 120 l staviti 2 zlice direktno u rez. i izmjena 1 mjesecno.
hvala puno!
 

Bloods

Member
eno uprašanje za outdoor...ali je sploh kaj narobe če bbi npr. dau zdele ven komi skaljene bilje,razen da bi ble seveda manjše nakoncu sezone...
ker dost folka neki govori da je prepozen že za še vn dajat,pa me zanima če je še kaj druzga...
 

usah111

New member
Nič ni prepozno in zunaj bo raslo. Ponavadi začne konoplja zunaj cveteti sredi julija ali v začetku avgusta, dozori pa konec septembra do srede oktobra. Raje malo kasneje kot prej. Kar pomeni še približno 6 tednov v vegetaciji.

Kar pa seveda pomeni malo loterije septembra in oktobra z vremenom, kradljivci in helikopterji. Good luck
 

mark0

New member
...tudi glede na letošnje vreme, narava najbrž misli da smo konec aprila, gotovo še ni prepozno za še eno rundo ;)
Poznam jih kar nekaj (ki imajo frende, ki imajo frende), ki vedno štartajo tako pozno - eden celo trdi, da je to bolje za rožo, ker naj bi potem začela prej cveteti in naj bi posledično tudi prej zaključila (nimam pojma zakaj bi to lahko bilo res, moram preizkusit...)
 

Bloods

Member
mene pa to zanima vs slo growerji kaj vi kej uporablate u vaših mixih za zemljo kaj?
mene zanima kaj kej mešate kere prsti,...
hvala za odg.
 
Top