What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

MicroFridge Growbox, 150W HPS Jurnal

Status
Not open for further replies.

Paff

Member
iti amintesti cand ai citit ca pot creste de la 1,5 pana la de 2 ori marimea care o au inainte de floare? La asta s-a referit cel ce a scris. Probabil tu vrei sa spui ca nu te asteptai la ritmul acesta alert de crestere. Dupa primele 2 saptamani ar trebui sa se mai cuminteasca.

ma bucur cand lumea afla cat de tare poate sa miroasa planta asta. Ma bucur si mai mult cand acei oameni au luat si masurile necesare pentru a evita probleme din cauza mirosului...

ps. cand vei recolta planta mirosul va fi si mai puternic... dar dupa cateva zile la uscare mirosul isi va pierde din tarie ;)

Inainte de a le baga in floare aveau ~ 15cm..... plus ca fetele mele n-au crescut ca niste plante normale.... a fost o adevarata telenuvela cu ele... si totusi au supravietuit si au iesit 6/5... sa fi contribuit si stresul la aceasta proportie....si.... intradevar am vrut sa spun ca nu ma asteptam la un mod atat de alert de crestere....3...4cm/zi. Am inceput deja cu FloraNova Bloom

pai poti facem FIM/topping cand crezi ca au crescut destul ...
parerea mea ... :joint:

Eu ma refer la "Pruning" (taierea tunderea frunzelor) pt. a patrunde lumina la ramurile ...mugurii care sunt acoperiti de vegetatie
 

sznake

jarhead
Eu ma refer la "Pruning" (taierea tunderea frunzelor) pt. a patrunde lumina la ramurile ...mugurii care sunt acoperiti de vegetatie
Frate, nu taia nimic! Doar frunzele care s-au ingalbenit si au murit! ATAT! Planta va elimina singura frunzele de care nu mai are nevoie (se vor ingalbeni si usca).

Mugurii vor creste toti de-asupra vegetatiei, n-ai ce sa tai din vegetatia care e verde, plus ca cu cat ai mai multe frunze care fac fotosinteza, cu atat mugurii vor creste mai repede.

Daca incurajezi formarea de muguri in partea inferioara a plantelor, se vor intampla urmatorele:

- mugurii aia de jos vor f f mici si inferiori calitativ
- mugurii de de-asupra vor suferi calitativ pentru ca planta isi va irosi o parte din energie catre mugurii de jos, in loc sa-si concentreze toata energia pentru mugurii de de-asupra
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
frunzele care s-au ingalbenit eu nu le-as taia, decat in cazul in care blocheaza accesul la lumina pentru alte parti ale plantei.
planta isi recupereaza energia depusa pentru a crea foliajul, deci daca o lasi acolo nu te deranjeaza cu nimic, iar pe planta o ajuta sa se dezvolte.
 

sznake

jarhead
Daca s-au ingalbenit si au murit, adica s-au ofilit de tot sau s-au uscat, pot fi eliminate.

Vad acolo un 33%, dar in general pe la ce nivel tii umiditatea acum? Vezi ca unele o sa fie predispuse la mucegai mai tarziu in floare. Cred ca ai putea sa tii umiditatea la un 20% de-acum, mai ales ca asta descurajeaza cresterea vegetativa.
 

arigog

Member
si eu folosesc tot GHE FloraNova , tu ce doze le dai ?

nu am gasit doar 2 "programe" dupa care sa ma ghidez , si mi se par cam ambigue... si unul chiar aiurea ...ii o portie constanta de 7ml/10L apa care merge pe toata perioada de flower ... mi se pare logic sa incepi cu o doza mica pe care sa o maresti treptat , in perioada cea mai exploziva de flower sa ii dai dozele cele mai mari dupa care sa scazi din nou treptat pana spre sfarsit.

nu am mai folosit nutrienti GHE , daca puteti da niste dosaje dupa care sa ma ghidez :tiphat:
 

Attachments

  • sch.JPG
    sch.JPG
    49.4 KB · Views: 13
  • sch2.jpg
    sch2.jpg
    61.3 KB · Views: 13

Paff

Member
Revin cu cateva poze din care se vede ritmul de crestere... Marti se fac doua saptamani de cand le-am bagat in floare.... si sper sa se opreasca din crestere. Credeti ca e necesar sa le mai leg, sa le mai bag intr-o ultima sedinta de LST? :smokeit:
 

Attachments

  • DSC07237m2dr.jpg
    DSC07237m2dr.jpg
    118.7 KB · Views: 14
  • DSC07277mdr.jpg
    DSC07277mdr.jpg
    119.7 KB · Views: 15
  • DSC07296mdr.jpg
    DSC07296mdr.jpg
    117.3 KB · Views: 19
M

madman2001

wow, excelenta revenire, arata foarte bine felicitari si succes in continuare
 

sznake

jarhead
Daca bagi 6 clone acolo data viitoare pe care le mai vegetezi maxim 2 sapt si dupa aia le bagi la 12/12 as zice ca poti sa scoti minim 10g /clona, deci 60g.

Daca esti fumator de weekend, 60g te pot tine lejer 10 weekenduri, deci 2 luni jumate.

2 luni jumate is mai mult decat de-ajuns pentru ca urmatoarea recolta de clone sa fie deja la uscat..


Iar tinand cont ca ai totusi 150w acolo, cand te vei perfectiona in ale cultivatului vei putea scoate cate 150g (1 g/w) pe grow (25g/clona)... deci mai mult decat sufucient, nu? :)


Acum cred ca vei scoate tot cam 60 - 70g uscat, dar in mai mult timp si cu mai multa bataie de cap, ma refer la chinul cu LST-ul si lipsa de spatiu.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, si eu te sfatuiesc sa mergi pe clone de acum incolo. daca ti-ai face un veg box micut ai putea merge cate o recolta la 2/2,5 luni pentru tot anul. eventual poti iti iei si concediu daca faci cumva ca vegbox-ul sa aiba un sistem de udare automat.

4 grow-uri x minim 50 g = 200gr.
unui fumator normal ii ajung pentru un an. (peste 0.5 g / zi pentru tot anul.)
 

Paff

Member
mersi frumos paff pt raspuns ;)

Nu ti-am raspuns pt. ca nu stiam ce raspuns sa-ti dau.... ceea ce la mine a mers ... s-ar putea la altii sa faca rau.Cu ceva posturi in urma... fetele mele erau pe duca... unii chiar mi-au zis ca mai bine sa renunt si sa incep un grow nou. Am incercat cu bionat foliar... nici o revenire... plantele erau plostite... si verdele era spre galben. Am inceput cu FloraNova Grow si am socotit-o ca penultima saptamana de vegetatie... adica 7ml la 10 l de apa iar la o udare puneam cam 1,5 l impartita la 6 compartimente ...pot-uri, odata la doua zile.... Plantele au inceput sa-si revina dar verdele tot spre galben era...(lipsa de N) dupa care am dublat doza urmarind atent frunzele cu lupa sa nu dea semne de overfert. Teoria mea a fost ca poturile sunt destul de mici pentru o planta si radacinile consuma nutrientii din sol foarte repede. Asta e ca aia cu cifrele imprimate de pe oua care iti spun conditiile in care a fost crescuta gaina... siii... binenteles ca unul e oul de gaina crescuta pe un metru patrat unde termina repede de ciugulit si trebuie sa-i dai tot felul de furaje cu proteine, vitamine, minerale si altul oul de gaina crescuta in curti mari cu iarba.... grau....La mine e gaina pe metru patrat... asa ca a supt nutrienti fara sa sughita. Daca am vazut ca totul e ok ajunsesem la 4ml F N G la 1,5 l apa... Abia atunci fetele au inceput sa-si schimbe culoarea in verde si... la ultima udare am micsorat doza la 1,5ml la 1,5 l apa. Acum de cand le-am bagat in floare merg pe 1,2ml la 1.5 l apa. Intradevar cum a observat si sznake din poze unele frunze sunt de un verde deschis si se dezvolta mai firav... si lent dar merg mai departe asa
:tiphat:
 

Paff

Member
Ultimul LST
Inainte si..... dupa :canabis:
 

Attachments

  • DSC07311mr.jpg
    DSC07311mr.jpg
    68.2 KB · Views: 15
  • DSC07324mr.jpg
    DSC07324mr.jpg
    114.5 KB · Views: 15
  • DSC07321mr.jpg
    DSC07321mr.jpg
    90.7 KB · Views: 18
  • just finished
    just finished
    49.6 KB · Views: 19
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top