What's new

Kun VITUTTAA!!!!

U

unthing

Onkos näitä muita :). Kaikki info on aina enemmän valoa skeneen :). Nihkeiden tyyppienkin taustat.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Voe voe, noista vois vaikka kirjan kirjottaa.. Mutta ne on tarkotuksella lakaistu näennäisen unohduksen maton alle :)
Joten levätköön rauhassa siellä :ying:
 

budimen

Member
Kyllä se niin on, että volcanolla yleensä höyrystelen noin 99%. Loput sitten joko bongista aktiivihiilien läpi, tai jos on ihan pakko, niin sitten jointissa aktiivifiltterin läpi. Tupakkaa en sotke missään tapauksessa joukkoon. Tupakkaan en koske mistään hinnasta. Vaikka saisin kilon kukkaa siitä hyvästä, niin jättäisin väliin. Huumeisiin en koske. Olen säästellyt noita volcanossa käyneitä puruja hätätilanteita varten. Eli jos loppuu, niin sitten uusintakierrosta vaan puruille. Ehkä hyödynnänkin ne cannabutterissa.
 

Fintendo

Member
Äh, tullut vajaa viikko sitten ylikasteltua pienokaiset, huomasin eilen kun meinasin antaa vettä nille, että ruukut painavat vielä ihan vitusti. Ja sama homma tänään, eli ruukkujen paino ei tunnu vähentyneen mihinkään. Millä saan noi taas juomaan? voiko niillä olla joku "en halua kuluttaa vettä" lockout vai pitääkö vain odotella että natikan lämpö tekee tehtävänsä ja kyllähän sen kasvin kai vähän sitä on vettä kulutettava kuitenkin.
Kumpikaan ei ole riiputtanut lehtiään missään vaiheessa (paitsi toinen muutamaa lehteä tänään), mutta osa lehdistä vetänyt oihan keltaiseksi ja tippuvat, tiedä sitten onko normaalia syksyä vaiko not, 6vk kukkineet mokomat.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
jos olet vähän aikaa sitten siirtäny isompiin astioihin ja sen jälkeen ylikastellut niin saattaa yli viikonkin kestää ennennku imasee mullat kuivaks ja sinä aikana saattaa ilmaantua ph-ongelmia. toi on yks mullan suurimmista ongelmista, ylikastelun mahdollisuus.

kookoksessa ei ole tätä ongelmaa! ;)
 

Fintendo

Member
Ruukutettu kukituksen alkupuolel n.5vk tms. Tähän asti toiminu kaik ihan hyvin. Hanavesi täällä 7.5 muistaakseni, tippuu lannotteilla reiluun kuuteen. Biobizzin litkut käytössä. Ei noi kuitenkaan huonovointisilta kai näytä. Lecaa ei tullut uuteen ruukkuun laitettua sekaan kun tuntui hankalalta ja laiskotti. Pienemmässä ruukussa oli. Tämä voisi olla syynä, eli jos mullassa ei tarpeeksi ilmaa? Täytyy kai vain odotella, kai se multa aikanaan kuivaa. Tai siuen juuret tukehtuvat =)
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
jos olet vähän aikaa sitten siirtäny isompiin astioihin ja sen jälkeen ylikastellut niin saattaa yli viikonkin kestää ennennku imasee mullat kuivaks ja sinä aikana saattaa ilmaantua ph-ongelmia. toi on yks mullan suurimmista ongelmista, ylikastelun mahdollisuus.

kookoksessa ei ole tätä ongelmaa! ;)

Samanlaista ongelmaa ollu kastelua vihaavan lajikkeen kanssa. Happamoituuko se multa tuosta ylikastelusta vai mihin suuntaan ne ph:t menee?

Minkälaista lannotusta oot kookoksella käyttäny? Joskus koin ite vaikeaksi tuon kookoksen kun siinä ei ole lainkaan ravinteita luonnostaan, hyvin kuitenkin kasvoi vaikka mutulla meni.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
happamoitumista taitaa just päästä tapahtumaan jos vedet seisoo, niinku happamoitumista tapahtuu mullalle esim sadevedestä johtuen ulkonakin, siksi lisätään kalkkia parin vuoden välein esim nurmikkoihin.

kookoksessa olen käyttänyt CANNAN a+b sarjaa sekä CANNAN pk:ta. todellakin kookoksessa kun ei ole juuri mitään ravintoja itsessään, täytyy pitää huoli että niitä litkuja on lisäämässä joka kastelukerta + kerran viikkoon huuhtelu.

tietääkseni noissa coco-lannotteissa (ainakin cannan) on lisätty suhteessa Mg ja Cal määrää ravinteessa, joka estää kookoksessa yleisen kalmsium/magnesium vajarien tapahtumisen. itse olen lisäillyt myös pienet määrät 8% Magnesiumia noin joka toinen kastelukerta vegessä oleville kasveille, hyvin kasvaa!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kun vituttaa!!!!

Perza, miten vitussa ton cannapurnun saa auki? :D
Siinä paketissa on joku hieno työkalu millä avataan, ja achtungit, ettei käsillä sais riuhtoa.. No perkele mulla semmosta avainta ole, eikä paketissa mukanakaan tullu?! Vitun germaanit!!
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
hahah joo se on VITUMOINEN haaste! itekin olin aika ihmeissäni.. :/

jotkut sivuleikkurit käy aika hyvin, katkot ne pienet punaset putket mikä pitää sen korkin kiinni!
 
N

nukkumatti

Hahaa!!! :D:D Seuraavan kerran tiedät pyytää työkalua messiin!! :D:D

Mut mä katkoin kans ne punaset tapit ja hakkasin veitsellä auki sen korkin. Niinku hamarapuolella aukisuuntaa kohti..:)
Hehee keittiöammatti tausta auttoi tässäkin :D
 
N

nukkumatti

Siellä näkyy sellaiset pienet punaiset pisteet.. Menee sellaiset tapit koko korkin halki. Sieltä pienestä raosta paskaksi vaan ja sitten vääntämään! :)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
No voi vitun reikä :D
Tua eilen puskin ja meinasin jo varata salikortin kun ei tuo prkl hievahtanukkaan..

Siis, mulla on punanen korkki ja tuo "alaholkki" tjsp on keltanen.. Nuo keltaiset siis varmaan pitää nyplätä auki? :tiphat:

Kehtais heti tuhotakkaan tuota, pitäs ettiä sitte 5 litran purnuja mihin laittaa loput litkut.. Vaan eiköhän ne jossain limpparipulloissa säilyis pimeässä ihan yhtä hyvin.........

Saksa on paska maa

- Seppo Räty, pudottuaan MM-finaalista Stuttgartissa 1993

:thank you:
 
N

nukkumatti

Älä nyte... Meitsin paketti tuli niin perkeleen makiasti pakattuna ettei voi muuta kuin hymyillä!! Go Germany GO :D:D! Polttimotkin teipattu pakkausmatskun sisään niin ihanasti niin ihanasti;)

Mjoo kuulostaa just siltä kun äijän pitää tehä :)
 
N

nukkumatti

Mulla kyllä nyt sellaisissa bensakanistereissa mitkä makso jostain tarjoustalossa jonkun pari euroo.. Piti jakaa litkut ku niitä kasveja sekkailee pitkin ja poikin :D
 
B

BigHit

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä katos melkeen täys aski tupangia humaloituneena kun seikkailin. Nyt sitte iski ihan mahoton himo. D:

vihaan nikotiinia.
 
Top