What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Topic-kaikelle jolle raski topiccia ojentaa.

N

nukkumatti

Joo siis todellakin paikkansa PITI:D !! ehkä karvan verran ylireagointia:D Mut sellasia me herkät päihderiippuvaiset ollaan...kun pientä pilvilinnaa heiluttaa niin menee jointti väärään kurkkuun:D

tiuttidiu for everybody!
 

rhytmo

Member
Miksi seed vendor forums kohdassa reservois seedsin edellä lukee AAA???
Kenties siksi, että on päästy aakkoslistassa ylös ja esille, vai onko joku muu syynä???

Piru vie et toi juttu on häirinny mua tässä ja nyt päätin sitte kysästä, jos joku tietäis mikä on asian laita.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Perttihä sanos, että tuo meinaa triple A grade.

Miksi seed vendor forums kohdassa reservois seedsin edellä lukee AAA???
Kenties siksi, että on päästy aakkoslistassa ylös ja esille, vai onko joku muu syynä???

Mutta ressukan papujen tason testanneena ja kaverin elämää suuremman egon, pätemisen tarpeen ja huomionkipeyden tietäen/huomioon ottaen.. Tuo sun veikkaus on varmasti paljon lähempänä totuutta.


Narsistinen luonnehäiriö:
Pätemisen tarve. Heikosta itsetunnosta johtuen hän käyttäytyy mahtipontisesti, uhoaa, mikä johtaa usein aggressiiviseen käyttäytymiseen.
 
N

nukkumatti

Karataan pois, viedään kukat ja lannoitteet ..lal laa

Who's in moving to Spain 2010 autumn ?
Isketään pieni kasvatusrinki pystyyn ja lähetään nauttiin :D. Saa mun puolesta jäädä Suomen poliisivaltio. Pitäkööt perkele ei mulla ainakaan löydy kaipuuta tänne enään. :)

Niin kuka lähtee? Ei pakko Epsanja.. Mites vaikka Kamputsea tai Afrikka? Tai Argentiina.. 400 m Atlantin ranta viivaa ei maksa maltaita laman vuoksi. :D

Minne myö mennään rakkaat päihderiippuvaiset
 
M

M. J. Medical

Tarpeeksi mettään menee niin saa olla rauhassa.
Epsanja ei nappaa, oikeastaan Euroopasta ei kiinnosta ku Tanska ja Suomi, molemmat pirun kalliita, toisessa vähemmän kuumotusta, no jaa, jos asettuis vaikka lappiin tässä jossain vaiheessa, en minä tiedä, siksi oon lähdössä reissuun..
 

Dedo

Member
http://www.head-nature.com/04252

Onkohan tollast tuuletint mahollist hiljentää jollain säätimellä/kierrostenrajottimella ku jopa hiljasin nopeus on liian kova mun herkille korvilleni? joku pistorasian ja johdon välii tuleva härveli ois jees niin ettei tarvis alkaa katkoo ton virtajohtoo.
 
N

nukkumatti

...liian kova??
mulla on noita 4 paahtamassa aina ..:)

mjuu osta sellainen portaaton himmennin siihen väliin...Biltema, ohlsson, honkkari etc... menee pistokkeeseen kuin vikavirtasuoja ja sujautat tuulettimen pistokkeen siihen kiinni.
 

Dedo

Member
no kyl se 50x50x180 boxis aika huminaa pitää, jos sais säilytettyy vähä stealthina se tai sit laittaa kasan tietsikkatuulettimii niiq qqmaisterin pvkirjas..
 

Tuco Ramirez

Active member
Hei ootteko laittanu autoflowereille minkäänlaistä typpipitosta lannotetta ensinkää kun tuli vaan mielee et onko tuo tarpeellista ollenkaa? Vegeähän ei oo periaattees laisinkaa
 

Dedo

Member
mis vaihees ootte antanu ekat ravinteet hydrossa, ite pistin alusta asti hieman ohjetta laimeemman liuoksen, ph 5,5 enne ravinteit ja niide jälkee 6,4 nooh tokaa lehtiparii kasvattamassa ni ekat lehdet alko käpristelee alaspäin ihanku mullassa ylikasteltu ja lehtien päät kellertää no mähä fiksuna kelasin et typpivajarii mut eipä pieni typpilannotus auttanu, kannattasko pistää pelkkää vettä kiertää jos onki överii. kasvaaks pienet taimet ilman mitää lannoitusta ku eio ees multaa jost sitä ottaa ja kraanan ph 7. ph-mittarist loppu patterit ni ei uskaltas alkaa laskee ilman eli onks seiska liia korkee kunnes saa pattereit. voihan se olla et ne ei tykänny lekasoran lisäämisestkää vaik pesin sen eka ku se lisäämise jälkee alko onkelmat
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Siemenessä on ravintoa juurten, verson ja ensimmäisten lehtien kasvattamiseen, sen jälkeen ne tarvitsevat lisäravinteita. Alkuun pärjäät ihan muutamalla tipalla ravinnetta. (vähän riippuen mitä käytät). Varsinkin noi hydrolitkut on yleensä aika tuhteja, eli älä anna niitä paljoa vasta itäneelle. Itse annan yleensä alkuun reilusti ali ohjeistuksen, mutta vaihdan vesiä usein, kun tuon lecan kanssa tuppaa alkuun PH heittelemään niin rajusti. Kyllä siinä pari ekaa viikkoa saa PH:ta tarkkailla suhteellisen usein, sen jälkeen yleensä tasottuu.
 

Dedo

Member
annoin vuorokaude mennä pelkäl vedel ja sen jälkee pistin 2ml grow, 2ml micro, 1ml Bloom / 10-12L vettä ni näyttäs ainaki nostaneen lehtiään vähä ja uudet lehet näyttäs suhteellise terveilt, ekat lehet käpristyny melke kokonaa ja väri lähteny niist ihanku ph ois viturallaa mut seo about 5.5. kasvu todella hidasta mut kai seo jos ne hetki sit överöi tai jotai, kai se siitä... :)
 

OutoPisara

Member
Kyllä ne toipuu kun parantaa elintapoja, itsekkin vähän väliä joudun elvyttelemään puskia, viimeksi vaihdoin mullat ja kyllä oli aika yllätys kun seuraavana (tai sitä seuraavana) päivänä kurkkasin telttaan, oli niin terveen ja pirteän näköistä porukkaa että heräsi uudelleen toivo että saisi jotain satoakin.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ressukoiran sour diesel droppaus, 200 vitun dolsua, eiku vaan luottokorttiin vinguttaa!

vitun hävytöntä meininkiä, en maksas mistään siemenestä 20 dolsuu kipaleelta!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Näin on näppylät. Puhumattakaan siitä, että tuo varmasti nostaa muidenkin papujen hintoja, kun tuommosella kakka-hypellä saa myytyä vaikka venukkihermispapuja hirveillä hinnoilla. Hypeet ensin papuja kuuhun asti, duunaat limited release, odotat että kuspäät ostaa ne loppuun ja tulee kyselemään lisää.. Laitat 100% hintaa lisää, duunaat uuden limited rellun ja odottelet, siinä on ilkeä babylon kärrynpyörä valmis. Jotenkin tollein se menee. :thank you::jump::wave:
 
K

Kukkamaisteri

Huh huh saa tosiaan olla aika taivaalliset efektit 200 taalan hintaan! :moon:
 
N

nukkumatti

^^^Tota olen hiljaa mielessäni miettinyt... Ei saatana. Ite menin maksamaan 120taalaa IX-IIIstä ja oli liikaa!
Dsd 40iä oli ihan ok. Mut enpä taida enään hommata sieltä päin. Liikaa palleja jos tulee vähän ressiä..;)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
jutiii.jpg
 
U

unthing

Ressukan hinnat oli aikoinaan kohdallaan..2007 noi kemikaalikoira- ja diiselikrossit sun muut pyöri 30-50e pintaan, nyt aika pimeetä..
 

Latest posts

Latest posts

Top