What's new

Growbox in boxa: 100x120x200 cm; 2 x 250w HPS

Status
Not open for further replies.

MJgrow

Active member
ai probleme de perceptie man. cannabisul nu e o ciuperca sa se reproduca prin spori. micologia e alta stiinta. daca esti obisnuit sa cresti ciuperci vesele nu incerca sa aplici ce stii despre ciuperci la cannabis. e ca si cum ai incerca sa predai japoneza unui urangutan chiar daca esti prof de japoneza de cativa ani...


1. tre sa ma intelegi si pe mine ;)
2. citisem ceva ca sporii aia sau cum se mai cheama. adica ce iese din capsula produsa de planta masculina, se pot pastra mai mult timp si se pot poleniza plante.

adica ma refeream. pastrezi mascului recoltez sporii capsule si peste 1-2 3 luni... sa polenizezi alta planta femela pentru a produce seminte.Nu e neaparata nevoie sa creasca mascul + femele in acelasi timp pentru recolta de seminte.(la asta m-am referit)

daca nu se pot pastra inseamana ca am citit prost si sunt pe dinafara cu informatia.

Nu ma stiu cu nici un fel de problema si nici nu sunt picat de pe luna ca sa zic ca, cannabisul se inmulteste ca ciupercile sau ca mucegaiul...
 

hamstorg

Member
Frate,este polen,nu e un cuvant greu,si da poti pastra POLENUL.

Facand urmatorul,tai masculul scoti o hartie mare si scuturi cat te tine pe tine.Ce iese?Polen iei polenul si o pui intro capsula gen in care se ia sange cand mergi la analize,sigilezi.

Voila ai "sporii tai".

Cand ai chef sa faci eXperiments scoti aia si faci niste X X X.
 

MJgrow

Active member
cuvantul polen era in adancul creierului, prea pot spune.

exact asta am vrut sa spun si eu:)

deci ce am citit am citit bine. ok :) e bine ca poate mai stiu si altii care citesc.
 

hamstorg

Member
Scuza-l pe batranul ninja GantZ,omul nu permite asemenea insulte la persoana lui spunand spor la polen ;)).E caine batran si nu are rabdare cu tinerii.

j/k
 

MJgrow

Active member
nu am nimic cu nimeni, doar ca nu gaseam cuvantul

nu am facut o confuzie cum s-a crezut initial.
 

ProCan

Member
e marfa ideea:) si mai da si outdoor pe unde vezi ca iese de-asta salbatica...:)) dai si tu o capsula 2 vre-o 2 ani la rand.
Sunt curios cum merge evolutia in boxa:)) wanna see more pictures
 

boltzar

Member
Ucenicu' a bagat la cap. Bag juma' de deget in pamant, daca e uscad le dau apa. Asta-seara le-am dat si foliar, ca le e drag, se intind ca lenesu' dimineatza in pat.
Le-am mai pus si pamant in ghivece, ca se lasase, era cam la 3/4 din vas.
Acum folosesc doza de ingrasamant cum scrie pe eticheta. 10-45-10 alimentar
Daca vi se pare ceva suspect la fete, sau daca trebuie sa aplic si alte 'tratamente', va rog sa imi spuneti !
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
K ar trebui sa fie mult mai mare decat N. ala nu imi suna a ingrasamat de flower.
0-2-1 sau 0-5-4 ar trebui folosit.
 

boltzar

Member
L-am folosit si la outdoor, a dat rezultate excelente fata de plantele la care nu am pus. Si pe deasupra, e pentru alimente.
 

Paff

Member
Sa mor daca mai inteleg ceva cu NPK-ul asta. Si eu ma ghidez dupa ce scriu cei mai cu experienta. In postul asta scrie ca ideal pt. floare e 10-48-10... http://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=2646034&postcount=302 Eu unul daca ar trebui sa caut ingrasamant m-as lua dupa sfaturile voastre si as fi facut aceeasi alegere cu boltzar. Tu Explo zici ca nu e in regula.... Luminati-ne fratilor si pe noi...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acolo sznake spune ca ar fi bun, dar probabil se refera dintre ce poti gasi in romania.
eu sunt mai pretentios cand vine vorba de fert si daca nu e bun, prefer sa nu dau. formulele concepute pentru cannabis se ghideaza de cele mai multe ori dupa formulele 0-2-1 (care poate fi scris si sub forma de 0-18-9) sau 0-5-4. Ma gandesc ca daca 10-48-10 era mai bun gaseam ingrasamat de cannabis cu aceste proportii nu?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in veg poti da aproape orice ingrasamant pentru plante verzi, sau foliar.
cele facute pentru cannabis au in general 9-3-6 sau 20-10-10 (poate fi scris si ca 18-9-9), dar depinde foarte mult de cerintele plantei si ce pamant folosesti.

iar in flower daca observi deficiente de N, poti da doze foarte mici de fert pt veg. sau putin spray foliar in primele sapt de flower.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
@MJgrow. man, nu e chiar atat de grav. Si eu m-am dus departe spunand ciuperci/fungi...cand puteam sa raman in regnul plantelor si sa zic de ferigi. Cuvantul polen o fi fost el adanc in capul tau...dar bine ca ai gasit ceva similar si l-ai folosit de cateva ori in postul tau, anume "polenizare":D.
Stai linistit si eu mai postez fumat...
 

boltzar

Member
Am observat aici in forum ca unii taie frunzele mari in flower, ca sa patrunda lumina la buzi. Cam cand se taie ?
E vreun risc ?
 

swimi

Member
Eu citisem pe undeva ca in ultimele doua saptamani de flower, se taie in doua alea de la baza pe motiv ca energia plantei sa se duca catre buzi si sa nu mai umbreasca. Google it pentru mai multe detalii.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Frunzele produc energia. Sa tai frunze pentru ca energia plantei sa se duca catre altceva suna absurd, deoarece tai sursa de energie. :)

Prefer sa las natura sa isi urmeze cursul.
 
Status
Not open for further replies.
Top