What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Growbox in boxa: 100x120x200 cm; 2 x 250w HPS

Status
Not open for further replies.

boltzar

Member
Dimineatza bag burghiul in ele. Avem a multzumi domniilor voastre !

M-am luat dupa ala, Greg Green, ca spunea ca nu e obligatoriu sa dau gauri in ghivece in biblia lui, da' acu' am citit sfarsitul paragrafului: 'daca esti un grower super-experimentat', ceea ce nu se aplica in cazul meu
 

C99

Member
explo ,could be ,thanks for the info

Bolt , e timp sa devii si super experimentat si pina atunci dupa cum vezi incercam fiecare sa te ajutam , asa am invatat toti , nimeni nu se naste invatat.
nerabdarea e mare , stiu ,mai ales la inceput .Insa ca sa cresti plante nice , trebuie rabdare multa si spirit de observatie .Lasa le citeva zile sa si dea drumul la crestere si pe urma vedem cum sint
 

boltzar

Member
Ma toaca la nervi. Afara pe pamanturile patriei ma duc la 2 saptamani sa le vad si sa le pun apa, si se cunoaste diferenta. Da' inauntru le privesc la fiecare 2 ore cand sunt acasa...
Din cate ma pricep, sunt sigur insa ca or sa creasca bine. Si dupa astea pun strain-urile comandate !
 

C99

Member
Da surescitarea e mare :) baga un joint si chill out a bit , give them some time :p .Sau out of stash si de aia si e nerabdarea mare ?:)
Ia te si tu cu altele :tree: pe urma :xmastree: pe urma :eggnog: si trece timpul mai usor .O sa vina si timpul lor ..
 

boltzar

Member
Sunt foarte foarte lenes acum sa mai caut prin thread,unde anume ai gasit pastilele alea de turba?
Eu le-am luat de la farmacie fitosanitara, sunt peste tot. Prima data am luat cateva cu 0,5 lei si pe urma mi-a spus un zarzavagiu ca sunt in alta parte cu 0,35 lei.
 

hamstorg

Member
Of Of,una dintre cons de a trai in provincie pe la mine nu prea am gasit o farmacie fitosanitara..dar am sa incerc undeva sa intreb.
 

boltzar

Member
Imposibil sa nu gasesti. In orice orasel este un magazin de unde se cumpara seminte de flori, legume, zarzavaturi, si solutii pentru boli si daunatori la plante.
 

dalin

Member
la alcedo gasesi foarte ieftin ! si au si praf ptr clonare si stimulatori si ingrasamant de toate
 

dalin

Member
asta e plantuta la 5 saptamani !ce ziceti sa o mai las sau sa trec p 12 ore???
 

Attachments

  • DSC02197.jpg
    DSC02197.jpg
    43 KB · Views: 15
  • DSC02191.jpg
    DSC02191.jpg
    44.5 KB · Views: 17
  • DSC02194.jpg
    DSC02194.jpg
    46.9 KB · Views: 15
S

soulles

Eu personal iti sfatuiesc sa il mai bombardezi cun 1 cfl sau chiar 2.
Sa il pui in ghiveci mai mare
Si sa iti faci rost de ceva perlita nu ma obosesc sa sciu motivele acuma ca is varza dar sigur o sa gasesti pe forum sau daca nu ma mai uit sau o sa vina si altii.
Mai pne ceva poze sa vedem cum evolueaza.
Bafta
 

dalin

Member
sincer pana acuma!!ma face sa cred ca e baietel dar mai astept putin!!oricum am citit despre masculi in cannabis bible si scria ca si din frunzele de masculi ajunsi la maturitate se poate face has .cica e putin mai slab dar merge!!
 

boltzar

Member
sincer pana acuma!!ma face sa cred ca e baietel dar mai astept putin!!oricum am citit despre masculi in cannabis bible si scria ca si din frunzele de masculi ajunsi la maturitate se poate face has .cica e putin mai slab dar merge!!

Nu mai cobi ! Din poza inca nu se vede, e prea mica.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca are tricomi se poate face hash.. daca nu.. nu!
iar asta doar dupa ce inlaturi clusterele de polen.
 
Status
Not open for further replies.
Top