What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ce fumeaza romanii din toata tara si din afara..

edster

Member
sa stii ca nu arata rau...e clar ca e indoor se vede pe ea deci nici rea nu cred ca e...pretul insa e aberant.gandestete la un ''in'' poate iti ies mai bine calculele decat sa il cumperi.cel putin asa stii ce fumezi si mai stii ca e facut de tine.pace si bine ai venit.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un gr. de indoor de cea mai buna calitate nu are cum sa coste mai mult de 0.5 ron, daca ti-l cresti singur. normal ca e mult 60 ron, mai ales cand gramu' nu e gram.
 

tricky1

Member
Frumoase "poze".
Ar trebui sa faci si un calendar, ca vad ca te stii (iti place, ai chef) sa aranjezi si sa scrii detalii.
 
S

soulles

Faina selectie!!!!!!Care loveste cel mai tare????(all round buzz ma refer fara scoateri stiu ca toate is bune:canabis:dar una tot e campiona)
Wr purple pheno e cumva de la nirvana??????
 

sznake

jarhead
Mah, cel mai tare loveste asta, dar e mai spre stone efectul:



Pe de alta parte, preferatul meu e asta. Un miros incredibil de dulce, ca niste piersici foarte coapte combinat cu crema de vanilie, nu exagerez:



White Rhino e courtesy of explo, am impresia ca e de la Greenhouse Seeds.
 
S

soulles

Foarte fain Sznake:headbange Ambele crossuri au Burmese in ele deci banuiesc ca este ceva special...
Da Explo avea purple WR m-am uitat peste threadul lui.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu cu siguranta care este provenienta geneticii din care am selectat fenotipul purple, dar fiind stoc mai vechi ma gandesc ca cel mai posibil este sa fie de la mr. nice sau dj short. nici nu cred ca exista la ghs wr cand am facut rost de genetica.
Misto stash ai acolo man! :wave:
 

dubite

Member
Niste adaugiri la stash:
picture.php
picture.php
picture.php


Si pentru amatorii de bubble:

picture.php
picture.php
picture.php


King Hassan:
picture.php
 

dubite

Member
sa fiu sincer inca nu m-am apucat sa fac schimburi cum trebuie... o sa mai updatez topicul dupa ce ma mai intalnesc cu alti groweri ;) o sa mai am niste NLX, probabil niste Manitoba Medicine Man, Guerilla Gold, poate niste Viking.. O sa vedem duminica asta :woohoo:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta ar fi unul din avantajele tolerarii ... lumea ar schimba sau share-ui material mult mai usor.
 

dubite

Member
restul vrei sa zici Dread's Delicious si Zero 5 x Pipo... Banuiesc ca sunt asa din cauza geneticii si deoarece sunt crescute fara nici un aditiv lichid.
De la Trainwreck am primit niste muguri de jos asa ca nu sunt cei mai mari si mai compacti dar niciodata nu cauta calul primit cadou la dinti.
AG13 si Manitoba Medicine Man sunt castigatorii pana acum.
 
Top