What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

kikkoman66

Member
prkl on kyllä kova kaveri toi hehtaari-mies. Melkein hävettää tämä oma saamattomuus asian puolesta, tekis mieli pompata tästä ylös ja thehä jotain, mut mitä? meen vaikka alkuun kaatamaan keittiön tuolin. noni nyt tuntuu paremmalta :woohoo:
jotenkin tuntuu että tää suomen median kannabisraportointi on vaan tällästen yksittäistapausten ja juttujen julkaisua jonka jälkeen se siirtyy taas mymytykseksi taka-alalle ja voidaan taas ruveta kattomaan kymppi uutisten loppukevennystä kun Matti Nykänen tekee munastaan propellin jo kolmannen kerran:wallbash:

No ens kesä ja kukkaset ja hyvät jatkot!
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Britanniaan+tuodaan+laillista+pilveä+Kiinasta/1135250106876
Ihan mielenkiinnosta, onkos tosta mihinkään? Joku smoke-report ois asiaa.... :)
Synteettinen ei kyl kuulosta kovin hyvältä....

On siitä johonkin :smoke:

Se mitä on tullut maisteltua on vaikutuksiltaan jokseenkin hampun kaltasta, joskin huiput kestää vähemmän aikaa. Ja kyllähän sen jotenkin huomaa pilvestä ettei oo orgaanista. Kyllä se good ol' pot on vielä ykkönen.
 

ganjamavn

Member
Tänään Nelosella Maria! ohjelmassa klo22.00 vieraana hamppusankari Timo Haara
telkku.com said:
Marian vieraina hampunviljelijä Timo Haara, menestyskirjailija Monika Fagerholm ja burleskitaiteilija Sugar Kane. (44')
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Voi vittu. Justiin raijasin telkkarin ulos ovesta. KERRANKIN sillä tyylittömällä, tissittömällä, eläkeikäisen Annie Lennoxin look alikellä olis jotain katsomisen arvosta. Onkos se nelosen ohjelma? Saako niitä jossain netissä kateltua? Joku piuhottaa ja laittaa nettiin? :)
 

kikkoman66

Member
Hyvä esitys Timolla, ei mitään turhaa vaan täyttä asiaa. Yeah!:abduct:
Vieraatkin mukana, eikä oikein missään vaiheessa tullut minkäänlaista negatiivistä feedbäckiä. Tätä vaan lisää ja toivotaan että pysyy pitkään julkisissa keskusteluissa.
 
S

sinappi

Jees.. Oli ihan ok. Vähän ärsytti se BS voimaakkaammista lajikkeista etc..ja varsinkin että jotenkin myönnettiin että ne on vaarallisempia. Kyllä kai sitä kossustakin sekoisin teini menee jos juo yhtä paljon kuin keppanaa!!
Hienosti kyllä nostettiin vähän ajatuksia että olisiko kannabiksen koventuminen lainsäädännöstä kiinni..Onhan se mutta olisi vahvempia lajikkeita kuitenkin jalostettu.. Mikään ei riitä!!:D

Ja olis voinut kertoa että kaikki neg testit perustuu aika paljon synteettisesti valmistetulla "puhtaalla" THClla rotille tehtynä. Eli mahtaaks pitää paikkaansa ..?
Eli niin suurilla määrillä ettei oikein ole järkeä moisissa.

Korjatkaa jätkät, näin olen ymmärtänyt:D

Herkkarin SUURI hatun nosto TIMOLLE!!!! Ei pitänyt haukkua koko hommaa mutta suomalaisena aina osaa sanoa mitä mun mielestä nyt tämä kyllä väärin ei näin, mutta kehuja vaikia antaa:D

Enkä mä mitään veroja halua maksaa mun kukasta!! prkl.
 

kekkone

Member
Tulihan sitä sitte itekkin kytättyä kyseinen jakso, ensimmäinen kerta koko ohjelmaa..
Jäi kyllä positiivinen mieli, ei mitään ihmeempää BS vaan jopa asiaa, mikä hyvin
harvinaista nykypäivän mediassa.
Eiku vaan eduskuntaan ja hommaamaan hampuuseille töitä "maajusseina".
Rupeis työllisyysluvut paraneen huomattavasti.
:)
 

urpo

Active member
Asiallinen esiintyminen kyllä Timolta. Kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen ohjelma. Vaikka se juontaja oli kyllä helevetin ärsyttävä, oli se silti selvästi hamppu myönteinen ja avoimin mielin hommassa mukana.:yes:

RESPECT:smoker::D
 

DonBong

Member
Näytti se tee toimivan niin sille juontajalle kuin Timolle ja kipu-hemmolle :D Oli kyllä asiaa mitä Timo puhui. Itse olen kovien kipujen kanssa eläjä ja ei kyllä yhtään nappaa popsia mitn kipulääkkeitä kun on olemassa paljon parempikin vaihtoehto tämä rakas budi :rasta::yes:
 

Stombe

Active member
Kyllä oon jotenkuten tyyttis että scandinaviaan synnyin mut miksi piti just kaikista nazeimpaan & alkoholi palvomiseen maahan. Siis Tanska ois ollu 1. ja sit Ruotsi 2. ja norja 3. mut perskule tänne sitä joutu.

Eikä viel ollu kaukana et olisin syntynyt suomen top50 rikkaimpiin sukuihin et ois koko elämä ollu iha "kultalusikka persees" meininki mut tietenki ois ollu sama häirikkö rääpäle ja niitä näitä touhunu kunnes ois tullut sopivan verran nappulaa ku mut olis haluttu myydä pois/ulos suvusta, sit ois ollu nappulaa toteuttaa omat unelmat ja elää ja tehä just mitä haluis.

No... se on pienestä kii.seuraavas elämäs sit!

Luin HS artikkelin ja tajusin nyt että kaikki mun ahistus ja masennus ja fyysiset kivut, sotku kämpässä, jatkuva ripuli sekä hikoilu ja vapinaa. Onneks luin artikkelin ja sain tietää että cannabis aiheuttaa kaiken tämän ja oli vielä lisää; ELÄMÄ ROMAHTAA, siis aivan järkyttäviä juttuja ja täs mä oon vaan tilaillu ja kasvatellu ja poltellu tietämättä näistä järkyttävistä jutuista. En olis uskonu jos artikkeli olisi ollut jossain iltasanomis tai iltalehes mut hesari on kyl aina ollut luotettava ja pelkkää faktaa. Lopetan kasvattamisen ja polttamisen nyt tähän päivään ja hetkeen! Pitääkin varoitella kaikkia paikallisia blisaajia ja kasvattajia näistä haitoista.
 

-BG-

Member
Jees.. Oli ihan ok. Vähän ärsytti se BS voimaakkaammista lajikkeista etc..

Juu, samaan otti oma korvanikin...jos pilvestä lähdetään lääkettä tekemään niin kyllä sen valitun kasvin/lajikkeen pitää jo lähtokohtaisesti olla mahdollisimman korkean THC pitoisuuden omaava...

Timolta ihan asiallista kommenttia ok...olisin kuitenkin odottanut miehen korjaavan juontajan virheen, missä maria mainitsi kannabiksen aiheuttavan riippuvuutta...hyvää asian esille tuontia anyway...kissa pöydälle :abduct:
 
Tua lukee hesaris, et lääkeganja o laillista Suomessa :)
Kukaan vaa ei kertonu siitä kellekään :)

http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Turkulainen+apteekki+auttaa+lääkekannabista+tarvitsevia/1135250366317

Nyt jos jollain on lääkärituttuja, niin eiköhän panna rinki pystyyn :):):woohoo:

Oli kyllä mukava huomata positiivista uutisointia aiheen tiimoilta viimekertaisen huumehelvetti pelottelun jälkeen.

Kunhan saataisiin Suomeenkin tämä Caregiver-toiminta, eli että saisi kasvattaa vaikka kymmenelle lääkekäyttäjälle rohdot! Se se olisi elämää kun laillisesti saisi olla kukituksessa joku 50-200 puskaa.. :joint:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Ei tuu hesaria.. Kansainvälisen juutalaismafian propagandaa :) Mut pitää kysyy, jos äiskä olis bongannu.:witch:
 
S

sinappi

Pitää lähtee jonnekkin seikkaileen ja kattoon olisko ne mulkut laittanu ton lehteen:D
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tän päivän/viikon/viikonlopun nyt liitteessä on kuulema about tuo sama juttu. Sitten on jenkkien medical skenestä läppää.. Skannatkaas joku tai ottaakaa kuva ja laittakaa tähän :)
 

Piel

Active member
Veteran
I understand a bit of your language and yes cannabis can be legally prescribed in Finland but not many doctors seem to be doing it -they just don´t know the benefits of medical cannabis! There needs to be some serious education on how to use cannabis medically AND patients need to become more active in taking initiative.

Tell your doctors what you want and they´ll have to start looking into things BUT it has to be relevant knowledge not just hearsay.

You guys are in a position to do something so do it.

Peace.
 

Latest posts

Latest posts

Top