What's new

Outdoor 2009

Status
Not open for further replies.

edster

Member
eu am un fert organic N2-P6-K3.5 insa vreau ceva mai bun....sper sa si gasesc...pana maine ma bag la un jiji si ascult kazi ploae si specii HARDCORE!!!
 

edster

Member
sunt putin ingrijorat...azi ma uitam pe la plante,la pamant mai precis,am ridicat putin frunzele de pe deasupra(ca io las frunzele in ghiveci pe deasupra)si...:yoinks: am descoperit o adevarata crescatorie de insecte...musculite,viermisori,furnici.acum nu stiu daca sa ma ingrijoreze sau nu prezenta lor dat fiind faptul ca sunt mici si nu par a prezenta niciun pericol.io ma gandesc ca s-au format de la cojile de banana,pepene galben si resturi de fructe care le aruncam acolo.
M-am uitat si nu par a fi larve de fluturi sau ceva asemanator ca dupaia sa inceapa sa imi manance din budzi,ca anu trecut m-am confuntat cu asemenea probleme,plus ca astia ce mamanca,caca apoi si poate folosi ca ingrasamant pt floricelele mele.aveti si voi vreo opinie?:1help:
Azi am fost la colegu meu si mi-a aratat plantele lui...pffff niste monstii,tipu sta la casa si le are plantate in gradina...au plantele alea niste tulpini ca antebratul meu de groase,insa am observat la o planta o problema.toate frunzele parca incep sa se depigmenteze...sau nu stiu cum sa explic,au punctulete verzi deschise pe frunze...pe intreaga suprafata a frunzelor si pe toate frunzele si asta doar la o singura planta dar mi se pare ca si celelalte incep sa faca la fel. nu stiu daca este strainu' asa sau daca are vreo problema
are cineva idee ce ar putea fi?sau ce ar fi putut provoca chestia asta?

Si pe final am sa scap o poza cu un bud din gradina mea care arata promitator.le hranesc cu un fert organig si un supliment de PK plus cojile de banana si alte fructe lasate in descompunere.
mmmm....cam atat am avut de spus..pt seara asta hehehehe:laughing: aaa si numai fumati multa marijuana ca ati vazut ce scria in articolu ala postat de Sznake...s-ar putea sa nu se stie heheheh, lasati ca fumez io si pt voi :joint: Over:abduct:
 

sznake

jarhead
Pfoai frate... nici nu ma mir ca ai facut larve de musculitze la plante...

In fine, daca tie iti place asa.. e iarba ta. Vad ca sfaturi nu iti place sa asculti.

Plantele nu pot sa manance coji de banane si de ppni galbeni. Trebuie sa se descompuna mai intai timp de 2 ani de zile inainte sa le dai papa la plante (cauta pe gugal "compost"..).

Plantele nu se hranesc decat cu nutrienti din PAMANTUL (noteaza-ti si cuvantul asta..) ce rezulta din descompunerea materiilor organice.
 

zeeland

Member
salut edster. arata f bine mugurele ala. yummi.

frunzele par sa arate ok. acu multa vreme am crescut un soi numit angel dust care avea frunzele fix cum arata frunzele din pozele tale. parca erau "stropite" cu nisip de culoare mai desch decat culoarea frunzelor. cred ca de acolo vine si numele strainului.

cat despre fauna din ghiveci, sznake are mare dreptate. orice rest organic trebuie compostat inainte sa-l folosesti ca si ingrasamant. dupa compostare o sa arate ca si un sol f bogat, usor si aerat.
ca sa scapi de insecte, sfatul meu este sa cureti suprafata ghiveciului de toate chestiile putrede si lasi solul sa se usuce un pic (fara a afecta planta).

succesuri :D
 

edster

Member
pffff my bad baieti...io am crezut ca mere si asa treaba cu cojile de babana insa se pare ca am facut o greseala...insa am rectificato,azi am curatat solul de toate prostiile alea si sper sa nu imi afecteze plantele prea mult micile dihanii...merci pt sfaturi.paix!
 

edster

Member
Au venit timpurile recoltelor:woohoo: incet, incet se coc roadele si sunt pe masura asteptarilor mele...bine, ca noi niciodata nu cred ca am fi multumiti.
Am taiat 3, mai am inca 3, din care una e deja gata si va trebui taiata cat de curand, adica maine sau poimaine.
Cred ca am vb destul am sa las pozele sa vb de la sine.
picture.php

O floare Critical Mass
picture.php

o parte din plante....cea mai inalta e o sativa cu un miros delicios...a frutty nici nu stiu cum sa explic mirosul asa de frumos miroase.
picture.php

picture.php

Critical Mass
picture.php

Doi buni prieteni:abduct:
picture.php

ce imi plac fetele cu fundul in sus hehehehehe!!!:laughing:
cam atat deocamdata....curand si alte poze cu restul fetelor.pace
 

sznake

jarhead
Pfoaiiiiii! :yoinks: Jos palaria mai edster! Nu ma asteptam sa iasa chiar asa bine plantele, avand in vedere nivelul abuzurilor :D, dar ca sa vezi ce inseamna soare mediteranean... :joint:
 

edster

Member
merci beaucoup frere....chiar acum probam la pipa un bud din critical mass si are un high foarte interesant cat despre gust....inca nu il pot determina...simt ceva skunky dar si putin dulce....cred ca am sa mai astept putin,poate dupa o luna de curring.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
buna berea aia, bea una si pentru mine.. :friends:
pana una alta.. eu ma tratez cu niste budweiser. :yummy:

Felicitari pt. recolta. Arata foarte bine mugurii, presupun ca ard la fel de bine pe cum arata.. :D
 

edster

Member
multumesc pentru frumoasele vorbe si unda pozitiva...sper ca si la voi recolta va fi pe masura sau daca nu mai bogata.
@Expat thanx man i'll keep that in mind.
 

edster

Member
Vad ca nimeni numai zice nimik...o ardeti hardcore acum ca sa terminat trimul toata lumea e multumita si fericia:joint:.Asa cum trebuie sa fie si io la randul meu savurez din budzii pastrati in borcane ca pe castravetii murati :laughing: Sper sa va incant ochii cu niste poze delicioase...fumuri dese si ....tineti bine in piept:smoker:
picture.php


Niste budzi de Bubblelicious intradevarlicious smokeilicious :abduct:
picture.php
picture.php
picture.php
 
Status
Not open for further replies.
Top