What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2009

Status
Not open for further replies.

edster

Member
Salut din nou baieti.Era cazul sa mai postez ceva noutati cu out'u de anu asta,am asteptat doar sa mai creasca putin gagicile pt a le expune curbele feminine in toata splendoarea lor...hehehe just trippin':joint:
A trecut ceva timp de la ultimu post...intre timp plantele au suferit si cateva schimbari,unele in bine altele in rau.Acum 2-3 sapt aprox a dat o grindina puternica mi-a distrus cateva plante,acum si-au revenit insa procesul a fost cam lent mi sa parut mie,au mai aparut strainuri noi,am mai demascat un baietel..ca atare i-am taiat putza jos hehehehe dar cred ca pozele ar vorbi de la sine.

cam asta e gradina mea cu o varietate de strainuri:bubblelicious,Black Jack,Critical+ si 2 strainuri necunoscute...
unele destul de matule,altele micute puse de 5 sapt.de ex aici am un strain care nu il cunosc insa vine din sursa sigura,e un mix sativa indica mai mult de atat nu stiu nici io se descurca de minune...le place la mine pe terasa...hehehe.Am pus 4 seeds la germinat pe 3 iunie direct in pamant si mi-au iesit 3...sper din 3 macar o fata sa am.hai su un closeup daa sexxxyy!!
Urmatoru strain care se descurca binisor e black jack... promite ceva,sper si anu asta ca recolta se ridice cel putin la nivelul celei de anul trecut,care a fost extraordinara...inca mai savurez din ea hehehe
O noutate pt mine este o femela Bubblelicious care a supravietuit.vreau sa zic ca am avut 2 seminte de anu trecut cumparate de la targul international de cannabis tehnologie alternativa, nutrienti,seminte si foarte multe altele Spannabis care are loc in fiecare an in luna februarie in barcelona.
nu stiu daca observati dar frunzele de la baza au tendinta de a se indoi in interior si parca nu vrea sa mai cresca in inaltime...a ramas cam pitica. astea sunt urmele grindinei care a fost necrutatoare...mi-a rupt o gramada de ramuri varfuri de crestere...dar asta e nu te poti pune cu fortele naturii,noroc ca era vecinu meu acasa si le-a salvat putin adapostindu-le.
Critical + feminizate...2 la numar,primite cadou la o revista de profil care au trecut prin mult stres mititelele de ele,prima data o eroare de-a mea...apoi am plecat si nu a avut cine sa le schimbe chiveciul au stagnat si ultima a fost grindina.Cred ca daca nu li se intampla nimic,pana acum erau niste monstruleti in adevaratul sens al cuvantului,dar si asa si-au revenit miraculos sper sa dea recolta frumoasa.
Mai am o fetitza care nu imi prea place cum se prezinta...e cam deschisa la culoare si galbejita asa...parca nu ii prieste ceva si nu e chiar asa dezvoltata in ramururi...i-am facut un topping la inceput s parca numai cu 2 varfuri a ramas... si i se ingalbenesc frunzele de la baza in nebunie...nu stiu ce naiba sa ii fac.
Tin sa mentionez ca pana acum nu le-am dat decat o singura data fertilizant de crestere,e posibil sa fie si lipsa de nutrienti,dar mai au o luna lejer de vegetatie...asa ca nu imi fac probleme.Imi cer scuze pt piscina explodata din decor...:laughing:dar o tin pe post de galeata se auna muulta apa de ploaie pe care o folosesc.
De luni o sa plec in sardinia 20 de zile deci nu o sa pot pune poze noi insa voi citi cu atentie posturile voastre.
Un weekend placut va doresc.pace!
 

sznake

jarhead
Brutal frate balconu ala..! Dar vecinul tau are acces la el? Sau e un balcon comun?

Ce chill frate sa traiesti in Spania! Spannabis... auzi!! Ce taaaaaaaaaaaaaare!

Oare cand o sa avem si noi Ronnabis? :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Arata bine.. ce pot spune.. Asteptam poze din flower... :D

@sznake... mai de graba B.C.E. - Bucharest Cannabis Expo :laughing: :wallbash:
 

edster

Member
yeaaahh man la asta ma gandeam si io...este greu de realizat insa nu si imposibil...cat despre terasa minunata frate sznake e treasa mea insa vecinu are acordu meu de a urca.el nu prea a avut noroc anu asta...din 11 seeds i-au germinat 9,din 9 au supravietuit calamitatilor 4 si din 4 a ramas cu o fetitza.
Acum astept toamna cu zambetul pe fata gandindu-ma la ce bud frumos am sa scot.
 

edster

Member
Treaba merge cam asa
am ramas cu 6 femele bine dotate.am observat ca inultima perioada la cateva plante ca frunzele de pe la mijlocul plantei prezinta arsuri pe margini.parerea mea ca e de la overfert dar ma indoiesc ca am respectat dozele de fapt in ultima perioada nici nu le-am mai dat ca am vreo 2 care au luato ca nebunele in sus cu tot cu topping....Ah! intrebare:daca le leg acum isi vor reveni bine sau vor suferi si le va afecta productia?en fin...inca o poza sa va dati seama
 

zeeland

Member
oooo, ce tare arata. io zic sa nu te agiti din cauza frunzelor, am si eu cateva pe ici-colo dar nu reprezinta o problema. nu stiu exact ce vrei sa spui prin legat. io le-as trage varful in jos cu o sfoara legata de o greutate (caramida or smth). operatiunea ar trebui facuta treptat si planta isi va sch directia de crestera fara probleme.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
eu as face altceva daca tot ne gandim la legat. nu as incepe cu legatul. as pune planta orizontal. dupa ceva timp gravitropismul si fototropismul ii vor indica plantei in ce directie sa creasca. apoi pun ghiveciul vertical, planta va fi orizontala si pot sa o leg apoi :D
 

edster

Member
hehehe gracias muchachos amandoua metodele par eviciente...dar gantz daca o pun orizontal pe terasa..ziua pe la 14-15 se incalzeste terasa aia de o ia mama naibii mi-e sa nu ii arda frunzele cu tot cu ramuri...decat sa o pun suspendata pe ceva ...altfel nu vad cum.stiti ce...am sa experimentez putin si am sa aplic ambele metode sa vad ce iese.
 

zeeland

Member
daca vad io bine, ia varfuri multiple/planta. ai putea sa infigi ceva fel de bete (bambus ar fi ideal) in solul de la marginea ghivecelor dupa care sa apleci si sa legi crengile de betele respective.
 

edster

Member
am si io o intrebare...cum se administreaza cenusa de lemn...ce cantitate si la ce perioada?merci
 

zeeland

Member
ma, io cenusa pun doar pe gramada de compost. nu folosesc direct ptr ca ridica ph-ul. daca chiar vrei sa pui cenusa by itself, ar trebui poate sa pui cenusa in apa si sa o lasi cateva zile inainte sa uzi cu apa respectiva. are potasiu deci poate fi folosita oricand.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
potasiu...hai sa facem totul organic si sa folosim o coaja de banana. functioneaza fie ca o ingropi la radacina (cam tarziu acum...dar merge la trandafiri) sau fie ca o pui deasupra pe pamant si o lasi sa se descompuna (pastram ideea asta pt alte flori) si daca tot ne grabim o putemarunca in blender, bagam apa, facem totul terci si udam.

pt N merge cu zatzul de la cafea.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cred ca as prefera orice fruct/materie in descompunere sa fie ingropata cel putin cativa cm in pamant. nu poti stii ce ganganii atragi.
 

sznake

jarhead
Hmm, nu stiam de faza cu coaja de banana.. si merge asa, fara sa se fi descompus mai intai?

Pe de o parte, adevarul este ca coaja de banana este partial descompusa de fapt, atunci cand banana este coapta bine.
 

edster

Member
hmmm.... cred ca am sa folosesc coaja de banana si blenderu...sper sa mearga...daca nu...! cred ca am sa trag io o fuga pana la growshopu din oras sa imi recomande ceva ca altfel nu se mai poate...hehehehe vreau budzi mari si grasi hihihiihiihi. over....:abduct:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
man cu investitie minima poti lua niste fert 0-18-9 sau 0-5-4 ... o sa fii multumit de rezultate iti garantez.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
pentru mine seringa + sticla de fert + sticla cu apa = planta happy ...nu o fi organica toata treaba asta dar nu am timp sa compostez...oricat de usor ar fi
pe de alta parte cred ca ar merge sa folosim ingrasamant organic peletat. il facem praf, bagam la sticla, adaugam apa...voyla...
 
Status
Not open for further replies.
Top