What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ULKOKASVATUS-09

Aivoödeema

Member
Joo. Uudella spotilla kasvit numero 6-9 on aivan jään peitossa. Eläviltä ne vielä sen kohmekerroksen alta näytti. Parin päivän päästä saa tietää. Tänään ei ollut tosin niin kova pakkanen kuin eilen ja jos ne siittä selvisi...

Kasvit 4 ja 5 järvispotilla oli vielä huonomman näkösiä. En usko että selviävät...
Kasvit 1, 2 ja 3 eivät ole edes jäässä saati mitenkään muutenkaan moksiskaan pakkasesta vaikka alle kivenheiton päässä olevat 4 ja 5 olivat aivan jäässä.

Aika näyttää. Ägräs olkoon suotuisa. Ägräs otti niin monta uhria viimevuonna säille että jäin tyhjin käsin. Hyvä, että tänävuonna päätti säästää 1/3 raivoltaan.
 
P

perakko

se on se 10. kesäkuuta se hallaraja. ite en oo kasveja käyny kattoo vaikka huurretta täälläki kuulema ollu.. en usko että ovat moksiskaan olivat jo sen verran isoja kun ne luontoon roudasin.

niska paskoo aika lailla. hommat on kovasti jälessä ja tavaraa pitäisi saada lisää ulos mut minkäs teet ku ei kärsi. tänään hain jonku ryynireseptin, toivottavasti jeesais ni sais tällä viikolla hommat kenties vielä pakettiin.
 
L

Lapplandish

Onko porukka täällä muuten huomannut että onko noilla eläinten karkotus menetelmillä, kuten kusipulloilla, koirankarvoilla ja vaikkapa olutansoilla oikeasti mitään vaikutusta siihen kuinka paljon nuo tuholaiset kuten hirvet ja jänekset käy siellä kasveja pistämässä suihinsa?

Jos on niin, kuinka tiheään esimerkiksi nyt noita kusipulloja kannattaa asetella, eli minkälaisen alan kattaa yks pullo? Tuskin kovin tarkkaan kukaan osaa sanoa, mutta jotain viitteellistä tietoa vois kertoa..
 

DonBong

Member
Fuukin ilmat:badday: nyt kaikki joukolla aurinkotanssimaan :dance:

Toivottavasti kaikki menee kuitenkin suunnitelmien mukaan! Mä taidan painua sauhuttelee makoisat budit..:joint:
 

Aivoödeema

Member
Jees. Tässä vielä sisätiloissa olevat kasvit on osittain näyttänyt sukupuolensa.
Yks varma BB narttu, 4 varmaa urkkia ja 2 ehkä urkkia ja 2 jotka eivät ole näyttäneet sukupuoltaan.
Jos nuo kaksi jotka eivät ole näyttäneet sukupuoltaan osottautuvat naaraiksi olisi näistä yhdeksästä 1/3 naaraita. Ei hyvältä näytä.
Katselen vielä rupeavatko hermistelemään nuo urkit ja kaadan ne jos osottautuvat normaaleiksi urkeiksi.

Elikkä kummatkin Ruderalikset jotka ovat vielä sisällä ovat ehkä urkkeja (pallit niin pienet ettei voi varmuudella sanoa onko ne palleja).
Big Budeista 1 on varma naaras (karvat näkyvillä) ja 4 varmoja urkkeja (pallit niin pitkällä). Loput 2 Big budia eivät näytä sukupuoltaan vielä.
Olen kaksi hermistä nähnyt elämäni aikana ja kummaltakin karvat tulivat palliryppäästä, katsotaan miten käy.

Tai voisihan nuo urkit säästää. Laittaa yhdessä kasvamaan kauas naaraista. Voisihan niistä lehteä saada... Tai freekauttaa ja saada hermisbudia...
 
P

perakko

en usko et kumpikaan, ruderalis indica tai bigbud alkaa ees kukkimaan suomessa, sama ois varmaan säästää ne urkit ja kasvattaa isoiks -> kerätä lehdet talteen ja tehdä voita.
 

OrangeHaze

New member
Ostin just yhden 30w eslin lisää ja rikoin heti perään vanhemman eslin
= plus miinus nolla, perkeles :wallbash:
nooh, täytyy ostaa saman merkkinen esl ja viedä seur. päivänä rikkinäinen kauppaan kuitin ja uuden paketin kans
--> sanoa että se oli rikki jo ostettaessa :laughing:

Tässä vähän uudempaa kuvaa, hiukois lyödä nuo ulos mutta epäilyttää,
että menestyykö ne ku ei toi aurinko meinaa paistaa..

http://img145.imageshack.us/img145/5246/randomw.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/2880/yhteiskuva.jpg
 
P

perakko

meikällä on nyt noi kaikki earlyt aikalailla metsässä. noi mitä aiemmin olin jo vieny eivät kyllä olleet kasvaneet tippaakaan vaan lähinnä kärsineet hieman kylmyydestä mutta kaikki oli sentäs elossa. kyl ne juurimassaa on ainaki kasvattaneet jonki verran ja veikkaan et lähtee hyvään kasvuun kunhan keli paranee. nyt vaan lämmintä ja kosteeta!
 

OrangeHaze

New member
OrangeHaze mitä lajikkeita on tulessa?

12kpl random-lajiketta, 6kpl Thyphoon, 3kpl Ata Tundra ja 1kpl random..
Eipä noista budia tuu, tai no thyphoonista varmaan voi tulla, mutta
ata tundrasta en niin ole tietonen,
vahvaa lehteä olis tarkotus saada jos ei muuta :redface:
Oli tarkotus tilata tanskan seedbankista siduja mutta olin vähä liian myöhään liikenteessä, ehkä sitte ens kesäksi, niin saa sitä budhaakin.
 

litletown

Member
ornge haze kyllä viellä kerkee tilaa froebankenista lowridereita makso 10kpl 100dkk eli joku 10e vähän päälle ja luotettava firma ja nopee
 

DonBong

Member
:ying:Pitää painella tonne skuugeliin tarkistamaan tilanne ja auringon saanti näin aamuisella...Otan hieman update fotoja, voin laittaa tänne sit päivitystä jos ne tolla kännykällä onnistuis tällä kertaa paremmin. Mihkään fänsyihin kameroihin mulla ei juuri tällä hetkellä ole varaa sijoittaa.

Mites te muuten lannoittelette ulkokasvejanne vai meneekö ihan luomuna koko matkan. Mulla on Bio Bizz setti: grow, Alg-A-Mic, Bloom, Topmax. Miltei mahdotonta ylilannoittaa. Olen todennut parhaaksi vaihtoehdoksi. Toki sitä voisi ruveta paskaa ja nokkosteetä niille roudaamaan, mutta jääköön se muille. Multana spoteilla on ihan basic Puutarhamulta / Kukkamulta seos: 3/1.

Hyvin ovat tähän asti pärjäilleet ja tulevat varmasti pärjäämäänkin. :joint:

Mitä olette mieltä spottien uudelleen käytöstä? Hieman ensi kevään lopussa pyöritellä, heittää tuoretta multaa sekaan ja eiku uudet taimet kasvamaan...
 
M

M. J. Medical

Nyt alkaa olemaan ilmat sellaisia että taimet kasvaa.
Tänään vein viimeiset taimet tälle kesälle.
Kolme spottia täysin villintymisprojekteille omistettu, maa on multavaa entistä peltoa, matoja löytää hyvin kaivellessa.
Vielä olisi pari spottia joista en oikeen tiedä miten menetellä, maaperä ei ehkä ole niin hyvä kuin pitäisi.
Ensiviikolla on jo ehkä kuvattavaa, pysyisi vaan ilmat lämpiminä.
Ja kesä muuttuu Kesäksi, kun kukkaa pitäisi pussillinen olla tulossa.:dance:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu-u. Yllättävän viileetä on. Vein tuossa alkuviikosta pertit ulos ja ekana yönä oli tullut jo lehteen vähän kylmänpuremaa, mutta onneks hengissä oli vielä kaikki ni eikai siinä sen kummosempia. :yoinks:
 

DonBong

Member
Jees, no siellähän oli tullut mukavaa lilahtavaa sävyä, thyphooneissa noi karvat rupeaa punertaa purppuraan päin.

Thyphoon nartut + 2 Ovela-Osmoa

picture.php


picture.php




Hieman lähempää


picture.php


picture.php



Louskut

picture.php


picture.php


picture.php



Urkit: Thyphoon, Royal Dane, Ovela-Osmo ja Royal Dane-narttu

picture.php



RD-narttu thyphoon- ja RD-urkin syleilyssä

picture.php



Upean värinen urkki-kukinto

picture.php



RD-nartun lähikuva

picture.php


Sellaista...

:smoke:
 

litletown

Member
Don bong Todella mahtavan näköisiä itselläkin partsilla yksi thyphooni narttu 3l ruukussa ja tulille lähti kymmenen louskua ja 20 lousku#2 ajattelin ton thyphoonin risteyttää lousku urkilla tai sit 2sella katsoo nyt miten käy.lisäksi lähtee 5 randomii jostai ei tietoa muutakuin et tulee jumikukkaa mut joo lehtee niistä lisäksi kasa ja öljyksi.
 

litletown

Member
tota onko kellään tietoa mistä tälläistä lajiketta saisi Early Wonder Skunk. tai tota KUHMOA? pistäkää privaa jos jollain on näitä.
 

Sweet Inc.

Member
Nostan kanteen Forecaa ja Ilmatieteenlaitosta vastaan, täällä päin on niin vituilleen menny sääennustukset. Olis jo pitäny saada rehut ulos, mutta vieläkin ne tuossa kummittelee:D
Herätyskello soimassa joka aamu siihen asti kunnes arska paistaa nätisti ja voi lyyä tarkkaan paikkaan maahan...jospa niistä jotai tulis vaikka alkaneet jo kukkimaan ihan liian pienissä purkeissa...
 
Top