What's new

Ak-48 straini (5viikkoa)

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Pakko kysyä sulta littletown, et onko sulla konkreettisia kokemuksia hartsin määrän lisääntymisestä 5 päivän pimennyksen jälkeen??

Omista kokemuksista voin sanoa, että vrk - 1½ vrk = n. 36 t max on riittävä "loppupimennys" ja saattaa lajikekohtaisesti pumpata trikomin, tai kaks lisää... 5 päivää taas luultavasti vähentää sitä + lisää homeriskiä (taas lajikekohtainen).

Parhaat tulokset xtr hartsin lisäämiseksi. olen saanut hc stressaamalla kasvia n. 5 vrk ennen kaatoa. There´s many techniques over existing, you just gotta make experiments;)

Btw ext, tarkoitin sillä lehti kysymyksellä lehtien muotoa, en väriä etc.. Toi mun vika kuva vääristi värejä rankasti, luonnossa kaikki kasvit terveen vihreitä!!!
 

litletown

Member
joo on kokemusta mutta kannattaa pitää se kaksi vuorokautta pimeessä sen olen todennut toimivan ja sit sen et pistää ohuita nauloja potkin päävartta jne.lisäksi täytyyhän siellä olla hyvä ilmastointi joka tapauksessa et ne budit ei homehdu mut myös kuivatuksessa täytyy olla hyvä ilmastointi ja siksi kuivattaa kasvit alas päin et jos niissä on jotain punkkeja niin ne lähtee vittuun ja muutenkin kannattaa aina kuivattaa kasvit alaspäin.
 

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Ok littlecity :D

Koitapa joskus tehdä "side by side" kasvatus, eli samasta emosta otetut pistot kasvuun, kukuun ja toista stressaat & pistät "pimeäks" ja toisen huuhtelet kunnolla. Olis siistiä jos jengi kokeilis enemmän ja dokumentois kokeilunsa!

Mun tipsi parhaan maun & aromin saavuttamiseksi jo ennen curea, on huuhdella hybridejä n. 2 viikkoa ennen kaatoa. Eka viikko molasseilla ja toka vedellä -> eron kyllä huomaa;)

Sit yks kiva kikka on "girdlata" kasvin rungon tyvi, eli poistat sen päällimmäisen kerroksen rungosta 360 no 5 cm matkalta. Tulee kiva väri ja maku + them trichs baby, them trichs;) Perinteinen harvest käytäntö mm. Kolumbiassa..

Tärkeä juttu muistaa näitä kokeiluita tehdessä, ovat mahdolliset muut kasvit samassa tilassa, joilla vielä kukuaikaa jäljellä. Nää naulan läpi lyömiset, girdlaukset etc.. Stressaa kasvia paljon ja mahdollisesti budista pukkaa banaani, tai kaks, jolloin huonolla tuurilla on loppusato pölytetty...

Btw.. Oon koittanut tota 2 päivän pimeyttä ja se tosiaan toimii, mut lajikekohtaisesti!!

Eipä muuta, nauttikaa Suomen suvesta :joint: Ja Ext -> Ei tartkoitus "pölliä" sun threadia tällä offtopic jutulla!
 

litletown

Member
Herpalistic hyvä tietää et se tressaa niin paljon et sielt tulee hermistely esiin oon joskus ihmetellytkin miksi sadosta löytyy esim1-5 sidua mutta just tosta pistelystä ja viitelystä.täytyy sanoo muilekkin frendeil jotka ovat harha luulossa.onko sulla muita hyviä neuvoja eli kannataako supersropata vai taitella tai latvoo vaan tai latvoo vai ja taitella?Mikä Herpalistic on paras tapa maksimoida sato ja sot jos ei Autoflouwer vaan normi kasvi niin minkä ajan vegen oot todennut hyväksi.
 
E

ext

Pelkkää plussaa :yes:

Hyvännäköinen AK-cola sulle muodostumassa :yummy:


Kiitos kiitos.

dsc00200.jpg
 

litletown

Member
Täytyy myöntää että EXT nyt alkaa jo muodostumaan erittäin positiivisen näköisiä puskia ja muuten se perus sääntö on että jos kasvattaa mullassa niin aina vähintään se 10l jos tila antaa myöten.ja alkaa muodostumaan hyvän näköistä pääbudii sido kanssa vähän että ala oksatkin saavat valoo niin maksimoit sadon tai sroppaa.
 

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Yo Ext.. Tossa vaiheessa ei kannata ruveta taivuttaa Ak:ta, Laitat sen vaik ulommaks polttimosta ja kääntelet päivittäin, et se saa tasasesti valoa, mut älä taita sitä jos haluat kunnon COLAN;)

Noit alaoksia vois vähän sitoa auki ja valon alle siten, et pääbudi ottaa vaik heijastimest tukea = tuuletinta ylös!

Sitomiset olis pitänyt alottaa jo aikoja sitten maksimaalin saavuttamiseksi ja nyt jos rupeat taivuttelee sit pääbudhaa, ni teet vaan enemmän hallaa IMHO!

Pääbudi tuottaa sadon täs tapauksessa, jos päätät taivuttaa & sitoa niin hiero sormilla varovasti vartta kohdasta jota alat VAROVASTI taittaa ja laita se max. 45 asteen kulmaan;)
 

litletown

Member
No hyvä.Ja se riittääkin et se saa sieltä sivulta valoa lisäksi muista vaan käänellä sitä ruukkua että se saa tasasesti sitä valoa ja budit turpoo myös tasaisesti. ja ei se muuta varmaan tarvikkaan kasvattaa sellaisen coca-cola pampun niin nami nami.Ja jos olet oikein sijoittanut sen niin myös noi ala oksat saa valoa senverran että saat niistäkin sellaisen hyvän tai hyvät tapit avaa vain vähän narulla/langalla sitä kasvia jotta ne alabudit/oksat saa valoa lisää eli siis venytät ne sinne ulospäin sieltä ruukusta.Hyvän näköistä se alkaa olla.
 

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Pewkele jollei toi ak ala pikkuhiljaa täyttymään, mulla suhtkoht sama pheno, enkä jaksais ressata kesälämpöjä viel elokuussa... Varauduttu johkin 55-70 daze, mut toi ei välttämäti ole tsypsää edes silloin...

Siis kuinka monta kukuvuorokautta sun ak on nähnyt??
 
E

ext

Pewkele jollei toi ak ala pikkuhiljaa täyttymään, mulla suhtkoht sama pheno, enkä jaksais ressata kesälämpöjä viel elokuussa... Varauduttu johkin 55-70 daze, mut toi ei välttämäti ole tsypsää edes silloin...

Siis kuinka monta kukuvuorokautta sun ak on nähnyt??


Laitoin sen kukkimaan tossa 25 päivää sitten, että tässä saa vielä jonki aikaa katella budsejen kasvua ennen harvestia.
 

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Katsokaa kuin tiheesti juuret on tollases pikku 5litran ruukussa, nee tarvii lisää tilaa.
:noway: elkää tee muut istuta näin myöhään kasvia kukinnan aikana![/I]

Ohje suhtkoht buenó ak:n tapasten crossejan kanssa, mut ei päde puhtaisiin sativoihin sisätiloissa ;) Satukka tapauksissa ja varsinkin pitkään kukkivissa puhtaissa 100 % sativoissa/sativacrosseissa on yks paras tapa rajottaa hillitöntä venymistä pitämällä kasvi rootboundina suhtkoht pienessä potissa n. 1-1.5 kk kukuvaloon siirtymisen jälkeen ja sit vast siirtää isompaan :wink: Tosin nämä kyseiset satukat tarvii myös TÄYSIN eri valojakson, ku tälläset "modern day hybrids"! Just Herbal´s :2cents:

Budin muodostumista katsellen, ni mun veikkaus on, et alotat kesäkuun lopussa flushauksen etc. ja valmista hamppupamppua tulee heiniksen alussa :2cents:

Hyvältä näyttää anyways, tosin juuret vois olla terveemmän näköset rootbound, tai ei :chin: Hyvin ne silti näyttää jaksavan puskea ravinteet minne kuuluu.....
 
Top