What's new

ULKOKASVATUS-09

don_veijo

Member
doddiin nyt on kesä prokkiset jengillä kovassa vauhissa itellä kaapis elssien alla
Erdpurt x (Purple Peace x Apollo 11)
Bambata x Erdpurt
Royal Dane x Thyphoon
Thyphoon
ja jokunen orggis nortti

viel ens viikko kaapissa 250natin alla ja sit mehtään
voisin tos myöhemmin yrittää laittaa jonkun näkösii kuvii
:1help:
 
M

M. J. Medical

Kävin poistamassa hallaharson, vein multaa ja muutaman kituvan taimen.
Neljä aiemmin istuttamaani taimea olivat terveen vihreitä hieman kasvaneet jopa.
Toisaalla on suuremmat latvotut taimet ämpäreissä, yölämpö värittää nätisti kasvukärkiä, arktinen kasvatuskin saa kauniita sävyjä.

Täytyy alkaa kameraa hankkimaan, saa raportointi uutta syvyyttä.
Kertokaahan joku millainen olisi hyvä, noin 400€ sais maksaa?
 

Kalber

Member
Itellä on toi nikon d40, ihan kelpo järkkäri, ja aika halvalla varmaan lähtee nykyään.

Asiaan, ens viikolle luvataan paljon aurinkoa ja lämpimiä ilmoja:jump:. Kasveja on ulkona noin 60 kpl, ja hyvällä mallilla ovat. Huomenna laitan kuvia. Tänäänkin paistoi aurinko niin perkeleesti, fiilikset katossa.:woohoo:

Ja 300 lrkakkosta itämässä:muahaha:, kesää odotellessa...
 

Kalber

Member
Tässä on kuvia viime perjantailta(22.5):

http://icmag.com/ic/album.php?albumid=5260

album.php

album.php

album.php
 

Kalber

Member
Nå jo on ihme jos eivät selviä. Jos kuolevat niin hyvä vaan, en mä niin paskoilla geeneillä mitään tekisikään :D.
 
M

M. J. Medical

Vois kyllä semmosen nikon d40 kitin hakea, vaikka perjantaina.
Luonnossa kaikki hyvin, kasveja pihalla jo nätisti, löysin unelmapaikan minne tulee paljon hamppuja siementämään, jos tästä kohta lähtis samoilemaan.
 

Aivoödeema

Member
Täälläpäin voisi istuttaa jo. Ilmat seuraavan viiden päivän ajan yli kymmenen ja hellettä. Jos siellä yksi pakkasyö on niin sen kyllä selviäisivät.
 
M

M. J. Medical

Saa nähdä millon ehtii kameran hommaamaan.. Isoimmat juuri kukkimaan alkaneet taimet joku eläin popsi, meni myös muutama royal dane etc. Kusipulloja vienyt ympäriinsä, harmittaa kyllä kun aikainen sato meni, mutta ei auta kuin jatkaa.
Hyviä kelejä hetkeksi, ehkä kasvit oikein pyrähtävät kasvuun.
 

Aivoödeema

Member
Kylläpä oli kaunis aamu käydä hieman kaivelemassa... Lisää syssymmällä... :)
Hyvin oli vanha viimevuotinen spotti kestänyt. Oli vielä vanhat kusipullot tallella hiirtä suuremman riistan torjumiseksi. Vesi oli keltaista ja haisi virtsalle vaikka pullon täytöstä oli yli vuosi.
 

Siberian

Member
Kieltämättä näyttää kyllä hyvältä tämän kesän alku....noh, viime vuoteen verrattuna melkein kaikki muu käykin..vaikka, jos oikein muistan se meni vituix vasta kesäkuun puolen välin tienoilla..kop kop..
 

DonBong

Member
:smoker:juuri saavuin tuolta hyttysten seasta rehkimästä. Kuopat valmiina! Avuliaita metsiemme pikku samuraita nuo itikat, mutta turhan verenhimoisia, iniseviä, naamalle ja korviin tunkeutuvia kamikaze-lentäjiä minun makuuni :pimp3: Huomenna mullat kehiin ja sit salaisena ajankohtana hyvin pian :canabis:rakkaat neidit nautiskelemaan...

(15) narttua joista louskuja (6) kourallinen urkkeja valikoitujen narttujen kanssa panemaan. Royalit ja thyphoonit siemennän keskenään ja toki lousku royalilla. Täytynee ihmetellä ku louskut oli kaikki narttuja, vittu mä ainakin olin niin toivonut edes pari urkkia jotta sais niistä papuja, uusi mega-satsi kehiin ja kunnon elonkorjuu loppukesästä. fuck! tarttee rupee metsästää jostain edes lr-pölyä.:nono:

pm jos löytyy:1help:
 

litletown

Member
Don Bong kuulostaa hyvältä vielläkö joku heittaa lr pölyä tai saat sitä kehiin niin oot loppukesästä hyviä siduja ensivuodeksi.meinaako olla muilakin mahdollisuuksiin siduihin? dong bong
 

DonBong

Member
Don Bong kuulostaa hyvältä vielläkö joku heittaa lr pölyä tai saat sitä kehiin niin oot loppukesästä hyviä siduja ensivuodeksi.meinaako olla muilakin mahdollisuuksiin siduihin? dong bong

Kyllähän sitä voi aina vaihtareita tehä, katsotaan mitä kesä tuo tullessaan...:joint:
 
Top