What's new

Indoor 2009

prx

Member
Ni neke velike razlike :) Lahko sam povem :) Sem delal lani primerjavo, 1 bilka bila 7 dni na vodi , 1 pa 12 dni na vodi pa ni bilo nobene razlike :) Lahko da je vzrok ko uporabljam Bio gnojila :) Že 2 lete teh kemijskih gnojil ne uporabljam :)
 

prx

Member
vsak ima svojo tehniko :D zdaj se moram pripraviti na poletje pa eno prenostno klimo nabavit za v prostor :) pa da je čim tišja :)
 

lasko

Member
prx v kolikor nucaš bio gnojila rabiš še več časa da spereš zemljo, kemija gre prej stran :D po mojih testih tudi tri tedne da je rezultat, sicer uporabljam biosevio, samo ni bistvene razlike. Sm pa pred časom delal z guanotom in so znali bit veliki problemi da rože niso ble na dan trgatve temno zelene, je blo treba spirat in spirat. Je pa res da ima vsak svoj način, pa po slikah zgleda da veš kaj delaš, ostalo so pa potem finese :D
 

prx

Member
bojo prišle slike :) ko dobim digitalca iz popravila :) drugače pa lahk rečem da so se mi rože popravile :) prej jih je vsak dan vleklo bol na rumeno zdaj so dobile spet lepe temne zelene liste :) Naslednja runda bo sam chronic noter :) zunaj bo pa mešano :) danes naredil 40 klonov chronica :)
 

prx

Member
Od kar gojim je tole moja najslabša runda od kar gojim konopljo :fsu: Prej se mi je v 10 rundah samo 1x pojavilo pomankanje dušika. Zdaj ga je sfukal kalcij pa sumin da je tud magnezij zjebal rože oz. 2 rože. Bo več sreče drugo rundo :joint:
 

dutchtulip

New member
dsc00538.jpg


dsc00540.jpg


leb27:
dsc00537.jpg


 

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
bravo serđo lepo furaš :D

me veseli da je Dc/skuna še vedno v igri pri tebi. marsikomu je žal da ni naredil klonov, ker za to sorto so še vedno povpraševanja, ampak žal več nimam dosti teh semen. Vsaj nekateri so bili dovolj pametni in se oskrbeli z kloni, ker pri manjši proizvodnji semen dobi vsak le eno šanso'
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
happy to see my stuff down at you great guys! remember, leb27 is a strictly outdoor strain. happy growing dudes!
 
Top