What's new

Topic-kaikelle jolle raski topiccia ojentaa.

Matti

Member
Jääkaapissa kaks purggii ja pöydällä korkkaamaton insinööribongi nimeltä Finski. Saanko koskea, no en saa. :noway:
Herrakansa pitää palliotteessa. :dueling:
 

Sweet Inc.

Member
Ei vittu, katoin tänään psyykkistä&fyysistä kehitysarviota vuosi syntymäni jälkeen, virallinen asiakirja vielä...
"...Ensimmäinen sana oli hamppu, tarkoittaen lamppua..." Aika kova juttu näin retroperspektiivistä.:abduct:Eihän tota kukaan kaveri usko kun nyt rupee kertomaan, pitää skannata laput.
 

Speckor

New member
Tällänen kyssäri tuli mieleen, ja tämä topicci on ilmeisesti oikeas paikka kysyä asiaan neuvoa. Eli waterfarmin melusta (pulputuksesta, pärskimisestä, lorinasta). Tietääkö kukaan mitään tapoja hiljentää tuota melua? Uskon yöaikaan kuuluvan naapuriin asti, on meinaa sen verran hyvin kuuluva. Mahdollisuuksia kasvatusboksin hiljentämiseen ei ole, eli nyt pitäisi keksiä jokin juttu tuon metelin hiljentämiseksi...
 

sensimillah

Member
Joskus kun farmeilla kasvattelin niin sain loppumaan sen lorinan kun käytin kookosta & soraa väliaineena.
Pelkkää soraa, jos on vain niin sitten sen kastelurenkaan voi haudata sinne soraan ja ei enää lorise niin kovaa. ;)

Pieniä jippoja keksii kun alkaa kokeilemaan vain. :yeahthats
 

Speckor

New member
Onks kellään mitään hyviä ideoita kuinka toteuttaa secret jardin -teltassa scrog. Roikkumaan yläpään putkista vai jonkinmoinen viritelmä pystytolpista?
 

don_veijo

Member
riippuu paljolti mitä matskuu se sun srogi on mut jos jotn verkkoa ni painosta riippuen jos on painoo ni asettelet sen kasvien päälle ja avot jos on kevyt ni sama homma mut laita kulmista kiinni niihin tolppiin =) :1help:
 

Skull

Member
kellää ideoita miten kuvat saa tarpeeks pieneks et kelpaa tän foorumin tyhmiin koko rajoihin?? miten sais pienennettyä siihen 100kb ilman et laatua tarvis heikentää..
 

DonBong

Member
kellää ideoita miten kuvat saa tarpeeks pieneks et kelpaa tän foorumin tyhmiin koko rajoihin?? miten sais pienennettyä siihen 100kb ilman et laatua tarvis heikentää..

no, koita vaikka esikatselun kautta muokkaa kuvaa ja vaihda sen koko sieltä käsin, toivottavasti toimii. :rasta::yes:
 

Yellowmoon

Active member
Paintissa tuo käy helposti, eli sieltä image - stretch/skew, jos siis windowsia käytät.

Kevät muuten alkaa jo vähän koputtelemaan. :joint: Olen jo alkanut haaveilemaan luonnossa vaeltamisesta jointti huulessa.
 

Skull

Member
Mitäs tuo stretch/skew on suomenkielellä ? :D photari on käytössä kans ja sillä kyl sais pienennettyä mut ei nappaa pienentää yksitellen n.120 kuvaa ku ovat eri päin ja erikokosia tällähetkellä.
 
Top