What's new

ULKOKASVATUSMUISTIO-08

Sweet Inc.

Member
Ne rakentaa linnakkeen Summalle!

Mutta ihan ulkokasvatuksesta, jossen muualta saa siiduja niin meinasin ihan perus LR siidut tilata.
Onko kaupallisia lajikkeita muita nopsaan saatavilla, joihin voisi luottaa kukinnan loppuun ehtimisen suhteen? Kuten sanoin, en ole ulos paljon päätäni vielä pistänyt.
LR:ää siksi jotta saisi vähän hanskattua hommia näin alkuun, sisällä kasvatettua maistoin joskus, aika tehotonta oli.
 
Last edited:

-BG-

Member
Purple peace..?

Purple peace..?

Tervehdys ystäväiset :wave:

Onko kukaan kasvattanut tota tanskalaisten Purple Peacea suomen suvessa..? Ja kuinkahan menestyksekkäästi..?

Tossa olis muutamia siiduja ja vois taas pitkästä aikaa laittaa pienen ulkoprojektin pystyyn...Projekti pystyyn ihan hyvissä ajoin...pitkällä esikasvatuksella...Käsittääkseni PPeace ei niitä ihan nopeimpia tanskiksia ole..?
 
N

nollatoleranssi

joo sieltä ne oli suoraan googlesta sen pellon spotannu, ei merkintöjä koneelta tms. mut eihän sitä koskaan tiiä ;) supo valvoo ja ruotsin puolustusvoimat!

eikä ne tainnu sitä muutenkaan ihan sattumalta löytää, muistaakseni siinä uutisessa oli että se tyyppi jonka mailla ne oli, oli tutkinassa jostain syystä.
 

Hasanen

Member
Jutussa luki ainakin että Sveitsin poliisi löysi viljelmän täysin sattumalta. Mutta enpä sen tarkemmin muista...
 

Siberian

Member
Jostain luin että....Ne etti sen toisen heebon kotiosoitetta GoogleEarthilla ja löysivät samalla maissipellon, rivin välit täynnä Ganjaa...
 
P

perakko

jooh, tolla tanskan gunnarillahan on melko kunnianhimonen ulkoprojekti suunnitteilla täks kesäks just nimenomaan tarkotuksena kasvattaa maissipelloissa, kannattaa tsekata miehen suunnitelmat täältä: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=110843

hehkuttaa paljon noita maissipellossa kasvattamisen höytyjä ja kyllähän niitä tuntus löytyvänkin.. :chin:

eiköhän tässä pitäs jo kohta alotella uutta topiccia tämän vuoden ulkotouhuille? :woohoo:
 

Kaneh

Member
Nythän on ollut "Oikea" talvikin, vaikka tuli vähän myöhässä.

Lupailee hyvää kesää!!!

Vuoden keskilämpötilanhan pitäis pysyä about samana:
Kylmä talvi > Kuuma kesä.

(noin niinkuin maalaisjärjellä):abduct:
 
R

ruutzman

Tuossa toisessa threadissa kun sivuutettiin tuota 4/20 huutokauppaa seedbay:llä niin ajattelimpa noteerata hieman tarkemmin.. Eli itsehän kuvittelin tämän olevan tosiaan vasta 20.4 mutta, kuinkas ollakaan kyseinen on jo alkanut ja ihan vaan ilmoitukseksi jos joku ei ole huomannut niin kannattaa käydä tarkistamassa,, muuan ihan mielenkiintoinen crossi löytyi ulkohommiin, en tierä meidän ilmastoon mutta ainahan voi lähteä jalostamaan. Jokatapauksessa siemeniä tarjolla, melkein harmittaa olla rahaton.

Ja pakkohan on kysyä kun tuli toinenkin "erikoisuus" vastaan, alkoi kiinnostamaan ja antoi vielä niin kainon hymyn kasvoillekin, mutta josko joku tietäisi enemmän tuosta Suomi Sativa -lajikkeesta? :chin:

Ellei ole joku tabu, saattanen kuvitella kuitenkin mutta jätän syvemmän analysoinnin nyt pois..
 
P

perakko

itsekin huomasin tota suomi sativaa löytyvän tuolta bayn puolelta. vaikuttaa kivalta, kaippa sitä vois paketin huutaa...
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^^ Ruutzmiekkonen, ne kerää fyrkkaa sitä 420 paatya varten. Ei vasta silloin.

Mun mielestä kyllä vähän kyseenalaista lähettää rikkaalle äijälle papuja ilmaseksi, että saa rahat pois köyhiltä. Tai noin niinkun varmaan ihan hyvä tarkoitus kaikilla, mutta ois noi voinut paremminkin sijoittaa. Vähän niinkun punaisen ristin "kiitos lahjoituksista-kampanjat"
Laittais nekin fyrkat Afrikkaan, eikä mainoksiin, että läskeille Euroille tulis kolmeksi minuutiksi hieno fiilis, kun muisti ne 10 euroa mitä lähetti keräykseen.
Tässä tapauksessa Afrikka on mun siemenstäässi.. Tai Peran :smile: Noe.. Mut on toi vähän niin ja näin :)

:1help:
 
R

ruutzman

BadTicket, juu näinhän se tosiaan on, löytyihän tuolta ihan ketjukin aiheesta mutta eihän meikä semmosta tajunnu, pitäisi tutkia ennen kuin lähtee hutkimaan :smile:

Ja kyllä, ehkä jonkin paremmankin keinon olisi voinut tolle rahankeräykselle. Itse en näe niin pahana asiana että tulot käytetään IC:n ylläpitokustannuksiin yms. kun olisi kuitenkin mukava että foorumi pystyssä pysyy. Tuo cuppi on iha eri asia sit, ei oikeestaan kosketa itseä niin siitä vähän miinusta. Tosin en tiedä mikä on asian todellinen laita, kuinka paljon tuo sitten vaikuttaa saitin ylläpitämiseen.. kun niin muutenkin vähän ymmärrän tietokoneiden päälle, mutta hyvä uskoinen joten hyvä meininki siis :woohoo:
Mitäs muuten meinaat rahojen laittamisella afrikkaan? Sen syvempää tarkoitusta en oikein ymmärtänyt..

Juu u, kyllä tuo suomi sativa on mielenkiintoinen.. Jotain olisi vain enemmän tosiaan mukava kuulla, kuvaus ja kuvat kuitenkin sen oloisia jotta tiedä vaikka löytyisi jo siemeniä itseltä taikka lähipiiristä.. mikä on kyllä hyvin tod...epätodennäköistä :yeahthats
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Niin ei mä vaan avauduin. Tuota punaisen ristin mainoskampajanjaa meinasin, missä ne kiitti ihmisiä lähettämistään avustuksista tienvarsimainoskampanjalla (miten se nyt kirjotetaan) ..Varmasti sai mainostoimistolta alennusta, mutta niin ois käyttäny nekin rahat Mosambikin vessoihin tai Nigerialaisten kenkiin. Kyllä siitä pitäisi tulla jo tarpeeksi hyvä fiilis, kun vähiä pennosia hyväntekeväisyyteen jakaa, ettei tarvis mitään mainosta siihe päälle. Ikävä kyllä ovat poistaneet kyseisen kampanjan jo sivuiltaan ja tienvarsilta niin en voi laittaa kuvaa, kun ei löydy. Toi punane risti on muutenkin, joutuu maksaa 120euroa, että pääsee kurssille, että pääsee vapaaehtoiseksi :smile: Niineiku meinasin vaan että lähen tonne vapaaehtoseksi, mutta taidanpa mennä johonkin Johannesburgin paramilitaariseen. Vittuuuu.,..,-.


http://www.youtube.com/watch?v=0vIb98K3DsM
I wanna pee in your food.
 

-BG-

Member
Niin..ja asiasto toiseen...jokos jengi on tipautellu siemeniä itämään kesää varten..?
 
P

perakko

itse laitoin 5 kpl pehkuruder affää ja 5 kpo lowryder kakkosta ikkunalauta/vegetila -projektiks. ajattelin että noista vois vapuks keretä poltot just saada. todellinen esikasvastus alkaa vasta toukokuussa ainaki meikällä... tohon parvekkeelle tosin tarkotus löydä aiemminki kaikkee mahdollista mitä vaan keksii! :D
 

Latest posts

Latest posts

Top