What's new

600w coco coir metrop ak47,hp

rkcz

Member
Uvod:
  • Zdravim pratele nejen teto byliny a vsechny drobne ci vetsi pestitele. Po dlouhe dobe jsem se konecne rozhoupal a rozhodl se, ze taky prispeji svou troskou do mlyna.

Setup:

  • Osvetleni: sunnmaster hps deluxe 600w
  • Ventilace: nonstop ufo 375 m3/hod
  • Krmivo: Metrop + pk13/14 (atami) + supervit (hesi)
  • System: kokosove rohoze s rozvedenym dripem
  • Styl: obycejny bush + zastipovani
  • Posadka: AK-47 (serious), Hashplant (sensi) - velky diky za ne matkari :yes:

Fotografie:
  • Canna :canabis:
  • 5-6 dni od presazeni rizku do vetsich kostek probehlo polozeni na rohoze.
  • ph: 5.4-5.6
  • jeste tyden dva dostanou 36 hodin tmy a pojedu 12/12
  • vetveni, nejspis hashplant (2x zastipnuto)
 
L

lucky..

zdarec, konecne akacko..veliky saport....at se dari a jsem jedno oko pro tyhle holky a tvoji snahu..;)
 

rkcz

Member
Diky za ohlasy

Diky za ohlasy

Diky periphery & lucky. Fotek z rustu moc nedavam, je to nuda. Az to bude na kvetu, poslu fotky z kazdeho tydne. Na to akcko se taky moc tesim, co jsem mel minule, tak to byla docela sila :crazy:. Tentokrat je to jinaci pheno, ladene vice do sativy, tak uvidime co z nej vyleze. Jeste posilam fotku jak sme na tom s teplotou - lampa je 50cm nad cidlem. Solim jim ec 0.9 (nemam v planu jit vic jak pres 1.6-1.8), ph klasika 5.5.
 

rkcz

Member
Switched to 12/12

Switched to 12/12

Nazdar zahradnici/e. Tak tu mame konecne zacatek kvetu. Cca po 14-16 dnech rustu (bez koreneni) jsem vypnul svetlo na 36 hodin a na spinackach nastavil 12 svetla a 12 tmy. Truhliky jsem napustil 2x cistou vodou s korenakem, nechal na par minut odmocit a namichal kvetovou formuli. ec=0,95 mS/cm. Na priste primicham do stavy i supervit od hesi. Kyselinu dusicnou nahradila kyselina fosforecna. pH stale kociruju 5,4-5,6.

Fotky:

  • Takhle to vypada po 36 hodinach tmy.

  • teplota + vlhkost

  • Jde na predpestovani na venek.
 

rkcz

Member
Reference

Reference

Zdravim. Rad bych zde prezentoval vysledky pouziti organickeho prostredku s nazvem Blockclean od spolecnosti Essentials pro odstraneni zelene biomasy z rockwoolovych medii. Prostredek se prodava jiz namichany a pripraveny k pouziti v rozprasovaci, aplikuje se na kostky postrikem a do tydne by mela biomasa ustoupit.

Fotky:

  • Takto vypadala kostka pred pouzitim Blockcleanu.

  • Cca 4-5 dni po pouziti Blockcleanu.
 

PERIPHERY

Member
Veteran
Krasny vecer rkcz:wave:

Dik za tip:yes:
Zda sa ze Blockclean funguje skutocne skvele..
Pekne ti to hustne..
"P"
 

Machoman

Active member
Dobrej thread;)

Tech 36hodin tmy před přepnutím máš už vyzkoušeny bo je to premiera? Můžeš napsat nejakej postřeh k tomu?

Díky a at to šlape jak má...
 

Claune

New member
zdarec, pěkný, taky by mě zajímalo proč 36 hodin tmy?
Jinak dík za zajímavej tip na přípravek na řasy.
Jen mě udivuje to nízký ececko, 0,9 :eek: Já startuju na 1,2 - 1,3 a při přepnutí bejvám někde na 1,7-1,8, myslím že jim zbytečně odpíráš žrádlo.
 

Elessar

Active member
Zdravím:wave:
pěkný setup, budu se těšit na výsledek, hlavně na to AKčko.

Jak už tu i jiní psali, zajímala by mě Tvoje osobní zkušenost s 36 hodinami tmy, já jsem to chtěl také zkusit, ale nikdo mně neodpověděl, tak jsem jel podle osvědčených metod

before you put your garden into flowering from 18 to 12 hours give the plants 36 hours of darkness, by doing this it will reset the plants natural body clock. After the 36 (or anytime after 24 up to at the most 40 hours) the plant will go straight into flowering rather than adjusting from 18 to 12 which in some strains can be an extra few weeks then when the plant is finished give it another 36 hours this will reset the body clock again this time the plant knows it is finished and will push out all remaining energy into its last trichome production


Pokud by jste chtěli celý článek, rád ho sem dám, je to rozhovor s Adamem z T.H: seeds

Přeji mnoho úspěchů při kultivaci
Good Luck
Elessar
 

Machoman

Active member
zdarec, pěkný, taky by mě zajímalo proč 36 hodin tmy?
Jinak dík za zajímavej tip na přípravek na řasy.
Jen mě udivuje to nízký ececko, 0,9 :eek: Já startuju na 1,2 - 1,3 a při přepnutí bejvám někde na 1,7-1,8, myslím že jim zbytečně odpíráš žrádlo.

Spíš ty jim zbytečne solíš:D
 

rkcz

Member
Preji peknej den. Nejprve bych chtel vsem podekovat za prispevky a sledovani meho pocinani, takze Diky. Blockclean je opravdu fajn vecicka, byl jsem mile prekvapenej, ze ta vec opravdu funguje a neni to jen chytak na penize. 36 hodin tmy pri prepnuti praktikuju uz asi po 4ty a urcite to budu delat i do budoucna. Kytce, prepnute rovnou na 12/12, trva cca 5-6 dni ukazat prvni pre-flowers. Na kytce prepnute s 36 hodinovym vidim prvni znamky kvetu uz druhy, treti den po prepnuti. Nizke EC davam protoze pouzivam koncentrovany hnojiva, ktery se rozmichavaji v teply vode. Startuji jen na vode (ec-0,5) s korenakem (ec-0,0), postupne se dostanu od 0,7-1,2 mS v rustu u indici, 0,6-1,1 mS u sativy a v kvetu davam 1,2-1,9 mS indicam a 1,1-1,8 mS kdyz jedu sativu. Jednou se mi stalo, ze sem kytkam v kvetu namichal asi 2,4 mS a pekne to odskakaly, kazdopadne i vyrobce, cili vysoce kvalifikovani odbornici, radi drzet se nizkych davek a tem ja do toho mluvit nebudu :)

Elessar: Prosim te, mohl by jsi sem poslat cely ten rozhovor nebo alespon odkaz na nej? Byl bych ti velice vdecny.
 

sensi23

Active member
Veteran
nemuzu nez souhlasit s machomanem a rkcz nizsi EC neznamena nedostatek zivin :D
ja nerad kourim hnojky
 

Elessar

Active member
Elessar: Prosim te, mohl by jsi sem poslat cely ten rozhovor nebo alespon odkaz na nej? Byl bych ti velice vdecny.

Zdravím, to víš že můžu, tady je:
Interview with Adam of T.H.Seeds

Recently weed world visited Adam at his headquarters T.H.Seeds/Hempworks in the centre of Amsterdam to find out a little more about him and what makes the strains created at T.H.Seeds unique.

Hi there Adam, welcome to weed world, can you tell us a little about yourself?
Hello there, about myself, well I was born in New York and was bought up living between New York and California. Moved to Amsterdam in 1989 for the first couple of years I worked at the sensi hash museum for sensi seeds I then moved on to develop one of my own strains the bubblegum and started the C.I.A.

The C.I.A?
Yes cannabis in Amsterdam, it was a little similar to the old positronics a meeting place where anyone was welcome to share info and advice, it was a great place to meet fellow ex patriots, at that time it was very open and people would share or swap clones freely, this is why you see certain breeders with the same genetic background. Most of the American breeders like Simon from serious, Tony from Sagamartha & Soma were all part of the CIA movement. By 1993 we had started to venture into the different uses of Hemp, toiletries, paper & clothing, at the time there were around 400 coffeeshops in Amsterdam but no one knew where to buy hemp products this is when we opened hempworks.

Tell us about your varieties.
Well, in our current range we have 14 strains, which is a good representation of what we have been doing for the last 11 or so years: Chocolate Chunk, Mr Bubble, Acorn and the Sage. Our latest cannabis cup winner was the Mk Ultra which won in the Indica category, as well as winning the previous year with the Hog, but the hottest one we have is the Mk Ultra.

The Mk Ultra is a cross of OG Kush what's that?
Yeah, the OG (original gangster) Kush is from L.A. California, basically this is the HOTTEST weed going around California it was a well guarded clone strain where you would see people happy to pay $600 an ounce I was given a clone by friends who by the way, are not gangsters! Just growers. The first time I ever smoked this I said to my crew that this is going to win the cup! It grows very straight, doesn't want to branch too much it has these lovely long, big leaves even though its kush name suggests its an Indica there is defiantly some Sativa in there .The taste of the Mk Ultra is unique, a real piney, spicy flavour, if you really want a weed with an excellent flavour this is the one, like medicine you'll be taking it everyday!

And on the Sativa side?
Definitely the Sage (Sativa Afghani Genetic Equilibrium). The background of the Sage is the Big Sur holy acquired around the Santa Cruz area. This has to be overall my favourite smoke, I personally prefer to smoke Sativas, I smoke everyday and love the high you get from smoking a good Sativa, actually a couple of years ago, when the Hog won I was so sure my Sage would win the Sativa entry. I have been constantly improving the Sage to the point know that this is the connoisseurs choice of smoke, It can take from 11 up to 13 weeks flowering which is a long time, but compared to other haze/Sativa strains which can take 15 weeks and more to finish this is quite short as well as getting a good satisfying yield, with the Sage you will want to keep it all for yourself its that good and the high you get from the sage is well worth the time and effort to grow.

Your preferred growing method?
For personal use go for a good bio soil follow the nutrient guidelines of that particular company, In Europe most particularly Holland there are hundreds of different nutrient companies promising bigger this, better that, more yield etc. I recommend giving them a try but sticking with them for that crop rather than mixing this with that. As to my preferred growing method for production, go for coco, coco slabs, to me I find using the slabs a lot more controllable.


Finally, any tips for our green fingered U.K. readers?
Great question. If a plant is healthy from the beginning, has vigorous growth and is bug free, then the need for extra nutrients/boosters isn't necessary, and you will find the natural balance of your garden. Companies are always offering better results, promises of better yield etc. but how are you going to tell if you don't know how your garden grows with little or no aid from extra nutrients or boosters? Also, before you put your garden into flowering from 18 to 12 hours, give the plants 36 hours of darkness; by doing this it, will reset the plants natural body clock. After 36 hours (or anything between 24 and 40 hours) the plant will go straight into flowering rather than adjusting from 18 to 12 which in some strains can mean an extra few weeks. When the plant is finished give it another 36 hours, this will reset the body clock again this time the plant knows it is finished and will push out all remaining energy into its last trichome production try it. There is so much different advice or tips that the only thing I can recommend is that you visit us here at Hempworks the next time you come to Amsterdam: we are on the Nieuwendijk to the left of central station. Here you will find a great selection of Hemp wear, seeds and great glass ware as well as a good hit of sage! See you soon.

zdroj:http://www.everyonedoesit.co.uk/cannabis_information/cannabis_seeds/thseeds/interview.cfm

Je tam i o MK Ultra

Přeji příjemné počteníčko
Měj se hezky
Good Luck
Elessar
 

rkcz

Member
Velky dik Elessarovi za ten rozhovor. Koukali jste uz na novou variaci T.H. seeds?

Rambo - Deep from the Northwest hills comes the ultimate guerilla grower plant. Highly bug and mold resistant this Sativa/Indica hybrid will be your strongest ally in the war against the elements. Large resin coated buds and an incredible flavor that seems to change from inhale to exhale: it transforms from an Amaretto inhale to a vanilla, lime exhale. Be the first to get your hands on Rambo and tell everyone that you grew your first bud!
Genetika - 2/3 Sativa 1/3 Indica: Jamaican Haze X Jamaican Purple (9 month Skunk) X Super Afghan
Flowering time - 8 weeks

Horsi uz je cena - 100 eur / 10 semen, ale vypada to jako holygrail, co vy na to? Za zminku stoji i A-Train (Mazar - I Sharif pheno x Arcata e-32 Trainwreck) od T.H. nebo SoGouda (Blueberry x Cheese x G13 Haze) od Soma sacred seeds.
 

Nakaši

New member
Cus....jenom jeden poznatek ohledne davkovani hnojiva... jedu taky metropy uz nejakou dobu a je pravda ze je dobry drzet se nzkych davek...ale z toho co jsem vyzkousel to platije u fullwater systemu... jako bubler..eaf... nft a takovy...u hydra jako je drip to chce krmit trosku vic...smotnou vodu mam ec 0,6 smicham s osmozovkou na 0,4 a pridam hnojky tak abych mel 1,4 EC to davam na zacatek do kokosu a i do rw a je to uplne cajk...a pstupne se da ec zvysovat az na 1,7-1,8 v rustu jak psal claune...tot mojezkusenost...zadan rada ani navrh... treba ti to necemu pomuze
 

Machoman

Active member
Jen bych podotknul že Claune to myslel určite s Bcuzzem-ten se chová opravdu trochu jinak. Kytky na metropu v EaF si u me nestežovaly ani s ec 1,2(u bcuzzu jim bylo 1,2 kurevsky málo)
 

rkcz

Member
Hola hombreros. Minule jsem mel v dripu ec 1,6 u kytek v 5-6. tydnu kvetu a konce listu se pripalovaly. Nebojte, ze by holciny nejak stradaly, uz chytly peknou zelen, takze dalsi fotka uz bude konecne nejak vypadat. Kazdopadne se ridim vzdy vodivosti odpadu =>
Ec odpadnu nizsi nez vstupni - pridam na hnojkach
Ec odpadu vyssi nez vstupni - udelam proplach a uberu na hnojkach
Ec odpadu podobne jako vstupni - pokracuji klasickym pridavanim 0,1-0,2 o tyden.
Cpat do nich hnojky horem dolem mi prijde jako zbytecne vyhazovani penez. Navic to clovek musi mit uz trosku v ruce, aby kytky nespalil. Zatim jsem nekde ve 4 dni kvetu, holky kalej eccko 1,15 a jak jim to smakuje. Na zacatku jsem psal, ze nemam v planu jit vic jak do 1,8 ms/cm. V sobotu ci nedeli dodam fota jak to vypada tyden po prepnuti. Ad. Bcuzz tohle je skutecne jina liga, jak uz tu bylo receno. Jestli se nepletu, tak se jedna o mineralni hnojiva a tam je samozrejme potreba vyssi hodnoty vodivosti roztoku. Osobne mam zkusenosti jen s advanced nutrients, ale za ty prachy to nestalo. Adios.
 

rkcz

Member
1st week of flowering

1st week of flowering

Zdravim pratele partizany :dueling:. Jsem tu opet s dalsim slibovanym updatem, nebot je tomu jiz 7-9 dni co jsme prepnuli na kvet. pH - 5,4-5,7 ; EC - 1,20 mS/cm. Teploty a vlhkost jsou v norme, jako celorocne.
Jak se to vyviji: Puvodne jsem chtel natahnout sit a nascrogovat to, ale kdyz sem se rozhodl, ze pojedu dva ruzne modely, sit sla stranou. Planuji ji nasadit priste, chtel bych si zkusit techniku LST (low stress training), uvidime jak to dopadne. Poprve jsem zkousel vitaminy pro rostliny od znacky Hesi v pripravku zvanem Supervit, ktery se ukazal jako naprosto seznacni vec - mohu vsem doporucit. Kytky jakoby chytly stavu, jsou krasne svezi a k svetu. Jinak celkove samozrejme vse neslo stopro podle planu - jak uz to tak byva. Rostliny se vytahly trosku jinak, nez jak sem cekal, mam tuhle genetiku prvne a teprve se seznamuji.

Jeste bych rad prozradil zmenu planu, kterym bylo dosahnout celkoveho ec 1,8-1,9 mS/cm. Hashplant se totiz jevi jako dosti nenarocna genetika, ktera si vystaci s minimem stavy, je to sice trosku na ukor AKcka, ktere by sneslo o 0,2 vyssi EC, ale to uz je moje blbost ze jedu dva druhy. Novy plan je pokusit se neprekrocit hodnotu 1,60 mS/cm. Samozrejme nehodlam nasazovat kytkam nejakou dietu, jen to do nich nebudu cpat nadoraz a oni si pak vystaci s troskou a pokud si proste reknou o vic krmiva, dam jim ho.

Fotky:

  • Celkovy pohled.

  • Pravdepodobne hashplant.

  • Tesim se na tuhle fotku za 7-8 tydnu :laughing:
 

Latest posts

Latest posts

Top