What's new

Topic-kaikelle jolle raski topiccia ojentaa.

Matti

Member
Siinä vedin ruksin paperiin, että suostun kusitesteihin. En tiedä oliko se välttämätöntä, että potkiiko ne pellolle jos ei suostu. Mutta tuskin sitä SAHAAA pääsis käyttämään, toivottavasti ees sitä ompelukonetta pääsee.
Pitäis kysästä niiltä ohjaajilta, että voisko suorittaa tämän kusettomasti, mutta en sahoihin ja teidän autoihin koske. MUTTA Sitten taas ei viittis niille ohjaajille mitään tunnustaa ellei todella ole pakko, muuten taas joutuu leimatuksi ja uusinta testeihin voi jo valmiiks varautuu.
 

Matti

Member
Niin ja pakko myöntää, tekis mieli losauttaa, että tässä punnittelee kantsiiko rassata puhtahaaksi vai ei. :dueling:
 
R

ruutzman

eistn

eistn

Nojohan on työvoimatoimisto alkanu sekoileen.. Ootko kauankin sitten alottanu sen koulutuksen? Ite kävin nimittäin myös kokeilemassa, tätä niin kutsuttua työvoimapoliittista koulutusta, tossa viime vuoden lopulla muuan viikon..
Ja täytyy sanoa että se oli ainakin ihan pskaa, kusettivat ihan täysin että minkälainen koulutus se on.. mutta siis ihan turhaa kuitenkin, henkisesti liian raskasta tuijottaa seinää 7tuntia päivässä, siispä jätin kesken... nyt odotan että ne kusipäät sais päätettyä kuinka paljon "tarvitsen" karenssia, koska jätin sen kesken....

Ja töihinhän lähtisin mielelläni, vtun työkkärillä vaan oo mitään tekemistä ihmisten työllistämisen kanssa ja nyt näyttää vähän siltä että rakennusalalta on turha kuvitella löytävänsä töitä seuraavaan pariin vuoteen :fsu:

Nojoo, jotain muuta pitää keksiä, lastentarhaan hakivat sijaista ja filmtowniin myyjiä.. tai ehkä lapioimaan lunta saas nähä.
Ja niin, eivät tosiaan ainakaan meille puhuneet mistään kusitesteistä mutta se ois kyllä ollu viimenen juttu mihin oisin mukaan lähteny.

Anteeksi kun vähän 'innostuin', ymmärrän kyllä että voi olla vaikeeta miettiä tommonen juttu jos oikeasti kiinnostaisi siellä käydä.. Mulla sattu sen verran hyvä tuuri että oli NIIIIIIN perssist se homma ettei haitannu jättää yhtään jättää kesken :smile: Hyvä juttu ettei eletä rahalla vaikka se hieman tarpeeseen tulisikin.
 
P

perakko

tämä maa on menossa kunnolla päin vittuja. kapitalismi on tehny ihmisten psyykkeistä selvää jälkee, bottle up and explode. tsekatkees päivän uutiset, taas uus joukkomurha, jyväskylässä, siellähän isä puukotti äskettäin 3-vuotiasta lastaan... vittu mitä meininkiä!

tuskin voi enää tarpeeks räntätä ja pistää kapulaa rattaisiin, kannattaa vedota mielenterveysongelmiin nii ei ne mitään karenssia voi antaa, sanoo vaan et ahistaa. ja ketäpä 'hereillä' olevaa ihmistä tämmöne vitun touhu ei ahistas?

itsekin jokunen vuosi sitten yhden tommosen työvoimpoliittisen koulutuksen kävin läpi, pääsin musaliikkeeseen duuniin ja viihdyin siellä sillä orja TMT:llä jopa 4 kk, ihan ok homma oli mutta enpä lähtis uudestaan.

ruutzman yks kamu on filkkarin työntekijänä ja ihan lungilta hommalta vaikuttas jos yhtään jaksaa olla asiakaspalveluhenkinen. niihin pääsee vakkarihommiinkin suht helposti kun muutaman kuukauden jaksaa painaa. ei oo liian vaativaa hommaa, palkka on ihan kohillaan ja leffoja saa kantaa kotiin about sen minkä jaksaa (vanhoja)

tsemiä vaan kaikille, kohta kesä korjaa taas mielemme!
 
Last edited:

Matti

Member
Yeap yeap.
Alotin eilen siis tämän nuorison työpajahomman. Tää viikko ollu vaan tämmöstä esittelyä, seuraavalla viikolla varmaan jotain nikkarointia, mutta suurempiin koneisiin ei saa koskee ennen testejä, joten varmaan piakkoin testit, seuraavalla viikolla?
Kyselin ohjaajalta, että mitä käy jos kieltäytyy. Ei se osannu oikein vastata, kun kukaan ei ole niin tehnyt. Mutta jos ne testit on seuraavalla viikolla, niin luulen positiiviseksi. Mitä varten siis sinne testeihin menisin, sais vain merkinnän johonkin papereihin, ku oon narggari. :violin:
Mutta emmä silleen kaunaa kanna, haluisin tuolla ainakin pariviikkoa rauhassa touhuta ja ettiä jotain kunnnon palkallista jobia samal.
Yeah, filmtowniin syömään karkkii. :joint: sais massiiki.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Vinkkinä spämmi-posselle: Introduce yaself ja helppi voorumeilla täällä ei vissiin kasva post countti.. Eli pysytään poissa sieltä :smile:

Ei muuta. Jatkakaa. :rasta:
 
P

perakko

vitullako tänne saa enää kuvia pistettyä, työntää vaan jotain linkkiä... ihan paskat nämä uudet sivut, myönnän etten myöskään osaa...

lol
 
Last edited:
P

perakko

mulla ei ainakaan pääse tuossa edit toiminnossa enää galleriaan. jotenki minusta tuntuu koko ajan ette vaan osaa... hyppää vaan takas sivun alkuun eikä mitään tapahu? huh huh... :moon:


24226016-med.JPG


:woohoo:
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
18514IMG_1196-med.jpg


no huh, kylläpä sai säätää, että ees yhen hikisen kuvan sai tohon. Ny vielä unohdin miten :smile: Ihan paska säätö. Toivottavasti toi on viel työn alla, koska eihän tämmönen peli vetele, ei alkuunkaan.

Garth said:
We fear change.
 

Nakkipaa

New member
Hmmm, späm, postcount coming up, pitää nostella, jonkun viikon about venasin että pääsin edes tähän spämmivaiheeseen...
:fsu:
 
R

ruutzman

Yhdyn täysin edelliseen, harvinaisen tylsä sunnuntai..

Digiboksinki luulin onnistuneesti saaneeni paskaks mutta äske kokeilin huvikseen niin elää kuitenki vielä! Jospa pienet pakistanvalleyta ja jumittautua tv:n ääreen, josko sieltä tulis jotai fiksua :YaRight:
 

Horselover Fat

Member
Veteran
ei ollu hyvää ohjelmaa töllössä eilen(kään). Piti tuijotella ilta star trek TNGn ekaa kautta =)

Viime viikol alkoi teemalla uusintana vanha Silkkitiestä kertova dokkarisarja. Itse ainakin tuli ihan pienenä katseltua telkusta ja sillon tykkäsin kovasti. Ensimmäinen osa on jo areenassa katseltavanakin. Kitaron musiikit ja lukijan hieno ääni on aika pitkälti kyl mitä mä siitä sarjasta muistan.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Ai ai loistobongaus toi silkkitie Horselove :smile: Muistan ton tunnarin vieläki. Pitääki alkaa mulkkaamaan.. Pikkupoikana muistan kun tuota mielenkiinnolla seurasin :smile:

+
 
Top