What's new

Topic-kaikelle jolle raski topiccia ojentaa.

DonBong

Member
Hyvin sanottu stombe.. joo kaikkea tappavaa saa suomessa laillisin keinoin, mutta tätä rauhan ja rentoutumisen (kivunlievittäjä) vaaratonta mietoa cannabista ei sit millään laillisteta.
 
P

perakko

kohta meillä on näköjään suomessa netti-vitun-poliisi!

mitähän tuohon osais sanoo?


...muutakun tietysti että:
:fsu:
 

Stombe

Active member
perakko said:
kohta meillä on näköjään suomessa netti-vitun-poliisi!

mitähän tuohon osais sanoo?


...muutakun tietysti että:
:fsu:

Jepajepa, oon pitkään kannattanut suuren-budjetin-netti-poliisi-ryhmää kaikkiin eurooppalaisiin maihin jotka yrittäis soluttautua ja käräyttää näitä pedofiili rinkejä. Mut ku sitä harrastaa ihan hienot ja normaalit ihmiset eli se o vähä niin ja näin. Ite en vaan ikinä tuu pystyy kumartaa enkä edes ottamaan semmoista lakia tosissaan missä minä Kasvattajana (Huumausainerikos) ja "Urbaanin taiteen harrastelijana" (Graffiti) kohdellaan kuin kovempaa rikollista kuten esim nää raiskaajat ja pedofiilit... Kylhä nyt jokainen kenel o muksu esim toivois mielummin et TÖHRIN yhen betoniseinän ku käyn hiplailee jonku lasta tai väkisinmakaa jonku muijan kaa.. ohoh... Mun kämpille tuli 4 tullin miestä ja 2 poliisia ja 1 koira 1tunti45minuuttia... lopputulos oli hopeinen vati missä oli suitsuketuhkaa mitä toi iskuryhmä luuli et oli budisätkien tuhkaa. Ei kjeesus sentään, tullaanko edes sarjamurhaajaa hakemaan täl stylel? (tästä on aikaa nyt lähemmäs vuos).

Niin sairasta ku se kuulostaakin mut me ollaan lain mukaan pahempia ku pedofiilit raiskarit rattijuopot pahoinpitelijät ja iso muu pino roskaa. Mut mä oon helvetin ylpeä siitä et kuulun tähän Huume/Nisti/Räkä porukkaan enkä noihin edellä mainittuihin. :fsu:
 

lapa

Member
juu ja taas mennaan sielta mista aita on matalin. Kun joku ampuu on se sen syy etta aseita on. Ei se etta ihmisilla on paha olla ja etta hoitoon ei paase ja kouluissa ei ole aikaa ja rahaa mitenkaan seuloa noita menttaali puolen ongelmia.

Vittu joku lentaa lentokoneen seinaan tai ampuu koulussa ihmisia ni aina aletaan lahinna hankaloittamaan tavallisten ihmisten elamaa eika mietita miksi tallasta paskaa tapahtuu. kun on tarpeeksi potkittu paahan ni se on ihan sama meneeko jonnekkin vesuri kadessa vai pistooli. Molemmilla saa helposti ihmisen hengilta.

Vittu mua vituttaa silti sekin et toi paska kuoli olis saanu jaada saanu jaada vastaamaan teoistaan. Olis nayttany muillekkin, etta ei tartte ottaa muitakin mukaan lautturia moikkaamaan menee ihan yksin vaan.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
achtung achtung!

achtung achtung!

Lidl - Folding wardrobe 19,99€

Kun en vielä jaksanut koota, niin onko kellään kokemuksia, että joutuuko tuhdisti modaamaan ja laittamaan jottei valo karkaile sisään/ulos?

Hitusen naftin kokonen (75x160x50), mutta muuten ihan jeesun olonen.




Eiköhän sinne vegeilemään mahdu jotain.. 2 kerroksisen aattelin vääntää ja pistoja hamstrata kanssa. Ylähaisulissa joku pikkulokero mihin voi jotain koittaa jossai välissä sumplia.... Tai sitten jättää tekemättä nin saa muutaman kymmenen senttiä lisää tilaa. Onko kellään? Näyttäkää/kertokaa.
 
C

curts1

BD: Mielenkiintoinen boxi, ilmoita miten sillä menee.

Mulla on nyt primitiivinen "kasvihuone" eli 600WHPS, tilaa 6:lle 10lit ämpäreille, "seinät" styroksista. Kylppärituuletin puhaltaa ulos, passiivinen sisääntulo ja sitten "propelleri" koka sekoittaa ilmat.

MUTTA planttujen korkeudella lämpotila on n 30C, huoneen seinällä on taas 23C. Lamppu on n 60-70cm kasveista. Onko tämä liian kuuma näille? Laitoin ne toissapäivänä tän lampun alle.

Neuvoja pliis.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kyllä 30 asteessa selvii. Suihkii vähän ja tollein niin saa ainakin hetkellistä apua.
Ainoo vaan että lamppu on aika kaukana kasveista.. Meinaatko ettei sinne mahdu jotai pöytätuuletinta vielä puhaltamaan kuumaa ilmaa pois päin kasveista?
Tuppaavat kasvamaan tuhdisti turhaa pituutta jos tuo lamppu on kovin korkealla.
 
C

curts1

Tere,
Siirsin propellerin eli nyt lämpötila on n 29C, poistin yhden "väliseinän" eli ilman liikkuvuus on nyt parempi. Kyllä tuo 600W tuottaa lämpöä! Olen nyt 24/0 systeemillä, olisiko parempi siirtyä 20/4 tai 18/6? Olen ajatellut lyhyt vege aika ja sitten suoraaan 12/12, kasvamassa on muutamaa LR2 sekä 7 Kwazulua.
 
P

perakko

noille louskuille ois varmaan hyvä toi 24/0 tulevan sadon kannalta mut lamppua kyllä säästää jos pitää pimeetä. itse laittasin 20/4. no kwazulut ei varmaan kans pitkää vegee tarvii jos ovat durban tyyppisiä satkuja kerta... suosittelisin kyllä kovasti sitomista (LST) noille satkuille, tulevat nimittäin kasvamaan muuten ainakin 3 kertaa noitten lr2sien kokoisiksi -> tasainen canopy -> parempi sato.

nii ja hommaa jostain pieni tietokonetuuletin ja ripustat sen roikkumaan suoraan lampusta niin että se puhaltaa kuumimman ilman pois polttimon edestä, pieni juttu mutta iso hyöty.
 
C

curts1

perakko: Thanks man! Uskaltaako ruveta taivuttamaan niitä? Olen lukenut siitä mutta jos runko katkee?
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Mulla on tapana runnoa ihan tylysti varret poikki eniten venyviltä sativoilta etteivät kasva lamppuun kiinni ja saavat tasasemmin valoa. Äkkiä ne siitä toipuu ja jotkut sanoo että rääkki myös nostaa kasvin tehoja.
 
C

curts1

Kyll tuo pitää tsekata, yritän ensiksi saada yden sadon "vyön alla" niin uskallan kokeilla enemmän toisella...
 

Matti

Member
Shiiiiiiit. :bashhead:
En tienny että työkkäri järjestää kusitestit kaikille jotka on tommosessa harjottelun tapasessa. Mites tuota noin, ku must tuntuu, että mun rasvaprosentti lähentelee 95% puhdasta kannabista, joten mimmonenkohan aika tässä menisi, että uskaltaa suostua testeihin.
Tänään poltin pienet vikat, sitä ennen viikko, pari palanu monesti päivässä.
Eli uskaltaako jo seuraavalla viikolla osallistua testeihin?

:rasta:
 
P

perakko

ei toivookaan, ite testasin joskus kun seuloissa olin nöyryytettävänä. poltin pienen ruohojopon heti seulojen jälkeen ja 2 viikon päästä näky vielä, muttei ylittäny tarvittavia arvoja. riippuu myös aineenvaihdunnastas... kolme viikkoo ainaki. paljon sitrusmehuja, saunomista ja kuntoilua. ja VETTÄ!

älä suostu niihin, ei kukaan voi pakottaa!
 

Matti

Member
no mut kuulemma tarvii ton suorittaa, että pääsee muun muassa SAHAA käyttämään. Ettei tuhnuissa joku sinne mee. En tajuu..
En tiedä mitä teen vielä. Noilla on myös tommonen, että jos ei nyt pysty, niin saa 4 viikkoa puhdistautua ja sillä ajalla ei saisi sitä sahaa käyttää. Mut vittu, olis niin leimattu olo sen jälkeen ja lisää testiä takuulla pukkaa sen takia.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Siis niihin vitun 8 euroo per päivä plus korvaukset duuneihin kusitestit?
Ei kai nyt jumalauta orjaksi pitäs olla hirveitä pääsyvaatimuksia. Kädet ja jalat ku pelaa............ Vai mikä oli kyseessä. Ihan üüberi babylon, jos on näin.
 

Matti

Member
Onneks tää paikka ei ole sillä tavalla tärkeä, mutta tykkäisin olla siellä hetken rauhassa. Jos vaikka ihan oikeeta töitä saisin, nyt ainaki pakko nopee ettiä jotain, tai ainakin panostaa tosissaan.
Jotain vinkkejä?
 

Latest posts

Latest posts

Top