What's new

ULKOKASVATUSMUISTIO-08

IceCold3000

New member
Nice, uutena jäsenenä vinkkejä ja muuta shaissee kaipailisin. Itellä kasvamassa juhannuksesta saakka 3* BIgThc, 4*PurplePower,5*ruderalisSkunk,. Mites pitäiskö täs vaihees olla isompia kun 60-80cm? mun mielest pitäis, perhana. Himas oli vaan ikkunalaudal hyväs valos huhtikuun puolestavälistä saakka. Kerran lannotettu, mut nyt pitäis varmaan hoitaa ulkolannotus? vai häh?
 
C

curts1

Olen nyt etsinyt niitä esikukintoja mutta en oikein pysty tulkitsemaan mitä näen. Näen "stipules" ja niitten vieressä jotain mutta naaras/uros...mene ja tiedä.

Onks kellään neuvoja?
 
P

perakko

joo tuntus kusevan aika huolella näillä hommat, minkäs teet? :confused:

pistin tonne muualle vähän noita kuvia:

DSC07130.jpg


DSC07133.jpg


DSC07131.jpg


DSC07135.jpg


DSC07137.jpg


DSC07138.jpg


jotain eloa tännekin!
 
Last edited:
C

curts1

Mahtavat puskat! Koska laitoit niitä kasvamaan?

Tietääkö joku jos "early" strainsissä on ruderalista? Mulla on muutama Early Buds ja niillä on tosi leveät lehdet.
 
P

perakko

esikasvatuksen noille aloitin 10.-22.04. ja ulos vein 03.-13.06 esikasvatus tapahtui 1,5 litran maitopurkeissa. noi on kaikki nyt tuossa narttuja paitsi toinen noista isoista taustalla olevista urkki. pehkurudereita, tuntemattomia suomalaisia (lyhyemmät tummalehtiset), ja toi viimenen kuva on purpurea tiscinensisistä.
 
C

curts1

Siis olen kuukauden verran jäljessä. Käytitkö lamppuja esikasvatukssa?
 
P

perakko

200w enviroliten sininen esli oli esikasvatusvalona. tähän tyyliin:



edit: kävin neemittämässä puskat ja kyllä kukinta on täälläkin nyt jo alkanut, kaadoin lowryderin sateiden tieltä homehtumasta.
 
Last edited:
C

curts1

Ensi vuonna hankin vähän lamppuja ja esikasvatan kunnolla, tää vuos menee harjoittelun piikkiin.
 
P

perakko

millä suhteella tämän paskan kanssa pitäs alkaa pelaamaan? luin että ruokalusikallinen per gallona vettä ja tämän litkun pitäis antaa seistä ainaki päivän. kuinkahan paljon tulen tarvitsemaan koko kukinnan ajaks? kilo on tavaraa käytössä ja n. 15 kaipais lannotusta.

ja miten? kannattaisko vaan tehdä kotona tuo soppa valmiiks ja kiikuttaa sitte 1,5 litran pulloissa paskapirtelöä kasveille? saisin korkeintaan varmaan jotain 10 litraa valmista soossia kulkemaan kerralla. ideoita?

niin ja olisiko järkeä, kun tuo kukinto on jo alkanut ja tolla guanolla kestää aikansa hajota kasville käyttökelpoiseksi(?) , heittää tässä alussa ihan perus bio bloomia niille?

aika säätämiseks tuntus menevän, ens vuonna on sekotettava nuo suoraan multaan heti keväällä....
 
Last edited:

Yellowmoon

Active member
alkaa jo huvittamaan tuo sateiden määrä... kasvit ei oo pitkään aikaan edes kyenny imemään yhtään vettä ja nyt esteri on vääntänyt hanat tosissaan kaakkoon. eihän tässä tarvi käydä kastelemassa kertaakaan koko kesänä.
 

Siberian

Member
perakko said:
, heittää tässä alussa ihan perus bio bloomia niille?
No eihän Bio bloomkaan kyllä mitään perus/halpis-kamaa ole....

Vaikee sanoo kumpi noista (bloom vai lepakonpaska) on parempi, ei oo tullu testattua, mutta kumpikin varmasti reilusti parempi kuin Kekkilän syyslannote jota on OoPeen kanssa tullut käytettyä...
Eikä paskemmin tuloksin..:rasta:
 
P

perakko

päätin että annan eka lannotuksen tolla biobizzin bio bloomilla ja heti perään heitän tota guanoo, sen jälkeen vielä yks lisäys guanoo riittänee. sekotan sen kotona ohjeen mukaan veteen ja roudailen sitä litkua sit paikan päälle. eiköhän tästä jotain tule....

niin ja nythän ne helteet vasta alkaakin hei!
 
Last edited:

SovietFinland

Active member
Totta turiset Yellowmoon. Minulla on ollut koko kesän kasveja ulkona 10l muoviämpäreissä. Silloin kun istutin taimet niin kastelin mullan läpimäräksi, ja kertaakaan en ole niitä sen jälkeen vielä kastellut.

Maanantaina yritin käydä metsässä valokuvaamassa omia plantaaseja, mutta piti luovuttaa kun ensimmäinen kuuro kasteli koko miehen niin perusteellisesti. Jos ei ala vedentulo pikkuhiljaa taittumaan niin homeet tuhonnee kaiken hamppuun viittaavankin. :(

No, ainakin pääsee testaamaan onko peltokortekeiteestä mitään apua.
http://www.yrttitarha.com/tietopankki/abc/kassuo.html
 

SovietFinland

Active member
No nyt kun uppi taas toimii niin tässäpä olisi ne mainitsemisen arvoiset kasvatukset.


Early Wonder Skunk


Ovela Ratsastaja


Lowryder#2


(Lowryder x Stuporsonic) x Stuporsonic IX3

Ei muuta kuin laittakaas kaikki lisää kuvia tulemaan. :canabis:
 

-BG-

Member
Vuosi vuodelta vaan näyttää paremmalta kaikilla ulkokasvatusten tulokset :yes: Loistavaa..! Toivottavasti nyt vaan sateet loppuu ja tulee lämmintä...
 

Latest posts

Latest posts

Top