What's new

Den svenska tråden

metamorf

Member
tja grabbar/tjejer, en till svennegrower här... kul att läsa lite om er i spanien, var på väg att flytta ner till Coin i södra spanien för ett tag sen för att hooka upp med min polares bekantingar där nere men ekonomin sket sig. Själv kör jag NFT och cocos lite efter ork o humör. Just nu kör jag White Rhino, har kört en del sativor innan men nu är det indicadags ett tag. Kör hårt!
 

metamorf

Member
arctos said:
hallå där. Har sått 10 Bigbud frön från Nirvana.. De är cirka 30 cm långa nu o växer så de knakar.. Någon som vet hur den svarar på Toppning eller fiming? hade tänkt att välja ut ett par mödrar o ta sticklingar.. har hört att det skall vara svårt o få sticklingarna att ta sig.. någon som har lite tips? 3.5 L Tecu eller 5 L tecu om man skall köra sea of green?
Tackar ödmjukast..

Finns ju de som kör i avsågade 2-litersflaskor (med magert resultat) så 3.5 funkar väl. BigBud växer rätt fort om jag minns rätt och kräver lite utrymme för rötterna. Du kan ju köra rockwool-kuber rakt ner i en stor tray med leca så slipper du krukorna helt o hållet?
 
C

curts1

Tjena!

Snygga plantor! Mina Afghaner är nu ca 40-50cm höga (utomhus) men jag ser inga tecken på blomning -nån som har erfarenhet av denna strain?
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
curts1 said:
Tjena!

Snygga plantor! Mina Afghaner är nu ca 40-50cm höga (utomhus) men jag ser inga tecken på blomning -nån som har erfarenhet av denna strain?

ingen erfarenhet med afganer.. men jag är ganska säker att dom kan inte blomma i vårt klimat. afganer passar bra för holland till exempel men här är natterna för ljusa.
 
C

curts1

Thule: Jag var lite rädd för det och har därför byggt på med några Early Buds och LR 2 plantor.

Nästa år kör jag enbart early strains och LR.

Var kan man få tag på Typhoon frö?
 
B

bonecarver_OG

gräs i sverige borde börja blomma väldigt sent - kanske i september om du har otur..
 
C

curts1

Så som det har regnat hittills i sommar så borde man ha sått ris eller vattenkastanjer...
 

brainlab

Active member
här har det inte regnat mycket ... 3 v utan regn överhuvudtaget, dom som överlevt torkan borde börja blomma i mitten av aug.
 
B

bonecarver_OG

hehe :D hoppas alla svenska utomhus projekt gar bra :D

själv har jag itne sa mycket pa G precis nu.. men 2 sma guerilla plantor som jag inte vet hur dom är.. och ens tor utomhus planta i en polares trÄdgard. kommer nog att bli den största utomhus plantan jag haft sedan första aret här nere..

fred alla!!
 
C

curts1

Ja vädret har ju varit fint nu i några dagar, värmen är ju tropisk! Igår grävde jag lite kring mina plantor och märkte att det var fullt med sorkgångar ca 3cm under ytan! Allt skall jävlas....
 

Rosy Cheeks

dancin' cheek to cheek
Veteran
Det är då som man börjar fundera på om det inte helt enkelt är bäst att flytta inomhus.
Tolv timmars oavbrutet ljus utan moln och regn 7/7, inga sorkar, rådjur, sniglar, skogsvandrare och andra skadedjur, regelbundna skördar var åttonde till tionde vecka... bara tre ton utrusting, spinnkvalster, knott och mjöldagg att kämpas med :D
 

brainlab

Active member
haha håller med dig rosy , jag är glad att jag köpte min ac ... skönt att inte behöva lägga ner nu under dom månaderna som är riktigt varma.

har dock en riktigt fin double dutch hane som står i halvskugga med bra jord. ska dit och hämta pollen när det är dax.
 
C

curts1

Urin verkar vara avskräckande på sorkar så jag får väl pissa runt plantorna :joint:

Måste bara akta rötterna så att de inte får sig en bränna.

Är det nån som vet något om Typhoon frön?
 

Latest posts

Latest posts

Top