What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

RQS Northern Light Auto - Quick One - LED+HPS

gRazzy

Active member
Kosz Zserbo. :)

Vegben parasitoval, floban meg a kiszivo ventillator szabalyzasaval es a beomlo nyilasok nagysaganak novelesevel/csokkentesevel, ilyenkor mar inkabb csokkenteni kell a gyakoribb ontozes es a nagyobb lombozat miatt, na meg a penesz ellen.

gRazzy

Active member
Mehet minden locsolasnal. Csak ne csinald tul tomenyre, es fokozatosan emeld (en 1ml-rol 4-5ml-ig emelem veg-flo)

DTales

Member
Ha jól olvastam nem a virágzás kezdetét?l, hanem már el?tte a fejl?dési fázisban is használtad a melaszt. Én azt hittem, ez f?leg a virágok min?ségére lesz kihatással. Vagy jó úgy "általában" is?

gRazzy

Active member
Roviden tomoren.

A kozeg tobbek kozott kivalasztja a szendhirtatot a melaszbol ami a jotekony bakteriumok kajaja ami segiti a tapfelvetelt plusz co2-t termel.
Igen a viragokra van foleg kihatassal, ahogy minden vegulis. :D szoval ja, vegig erdemes adni.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
valahogy ezt a növények nem agggyák vissza, mé van akko mindenféle foltok meg levélvégehalás ?

lehet nem olvasták a linket :D

gRazzy

Active member
Ha latnank melasz nelkul, szerintem mar nem latnank. :D

En csucsra jaratom a tapokat, nalam alap hogy egnek a novenyek, az lenne fura ha nem. :D

gRazzy

Active member
Isten ments hogy barkinek is artsak. :D Solon, ha hallasz, szeretlek, vigyazz magadra! :DD

En mindig is azert termesztettem, azon kivul hogy en es kiccsaladom be tudjon tepni, mert szeretek kiserletezni, kivancsi vagyok hogy reagal 1-1 noveny kulonbozo behatasokra, mennyit birnak stb stb stb.

Nem hajtok photo contestre, nem szeretnek hires sem lenni...szoval az igenytelensegem talan innen ered, ezert sem fogok soha hydrozni. :D

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
xDDDDDD kifelejtetted, hogy arra se hajtasz, hogy a legjobbat hozzad ki a növényböl és ne magadat fényezzed, hogy te ezt meg azt veszel teszel stb

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
huszonnégyötnaposmazar/ggauto
picture.php

icmaghu

Member
Hasznos lehet az RQS ajánlása:
https://www.royalqueenseeds.com/blog-molasses-an-excellent-supplement-for-cannabis-plants-n1148

When you’re starting out feeding molasses, it is recommended that you start with lower dosages at first. A good starting point can be 4–5ml of molasses per litre of water. Later, when your plants are flowering, you can increase the dosage a bit, since your cannabis plant will need more potassium. Although you can use molasses during all stages of growth, including the vegetative phase, you will likely notice the most benefits during flowering.

:friends:

Latest posts

Latest posts