As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Lenne 1 észrevételem a tápozás kapcsán alacsony Ec vel mentem 1.6 4nappal ezelöttig elég is volt nekik 1.5 drain folyt ki phja jelenleg 6.2 , a locsoló víz pedig 6.3
De ma direk megvártam 2 locsolást draint begyüjtöttem azt pedig mértem Ec érték 1.07 ezután emeltem 1.8 ig 10p ig ment az öntözőrendszer ekkor mértem 1.3
Feltornásztam mégjobban a tápoldat koncentrációt 2.1ig
Viszont ezt már nem indítottam
Reggel kiderül mennyi lessz az annyi SOLONNAK VÓT IGAZA MÉRNI KŐ AKKÓ MÉRNI ÉRTEEEM?
Sukár lett mi há tudom én csinátam
Ja és igen kurvasok levelet leszedtem aztán? Majd visszanől majd levelet gyártok mi há bolond vagyok én .
Illetve tegnap megbeszéltük hogy fázik alul sokat jár pisilni így közösen kitaláltuk kapjon ledet , ma már bikiniben láttam napozni
Nitrogén túladagolás okoz ilyet, amit a méregzöld levelek is megerősítenek. Lehet, hogy ő lemaradt, vagy valamiért jobban felhalmozódott a közegében, esetleg érzékenyebb fenó.... Többieknek mintha a színe is világosabb lenne...
Úgy tűnik a nitrogén még mindig sok a jobb oldali LibertyMalawi-nek , ezt leszámítva halad előre .
Az alsóbb részeken elhelyezett led is szépen pöffeszti a kis popcornokat
Sqmw F1
Hízúnk végre terebélyesedik a kuffer dagadnak a bimbók bár ez csak a specqueen nél figyelhető meg
A sok esőzés , köd végett nagyon magas a kinti pára, szerencsére ez engem nem zavar
Lámpaoltástól 22-23C° 50-55Rh
Sőtétben 16-18C° 55-60Rh
Táp: 1.2 f4 0.5 CaN 0.3 MgSo4 szilikát
Lhmw
f1
F2:
Sqmw
f1
F2
Az alsó világítás faszán szuperál dagad odalent is
Ők pedig a joker csoport amit jelenleg a marssátorból kiáramló levegővel fűtök jobb ötletem nem volt .
What skunkjai helyrejöttek hogy mi lessz belőlük nem tudom akit êrdekel kövesse a naplót