ZöldlombLegolas
Active member
Hát ezaz, az is kéne. Komplett cucc.Milyen szalag?
A kis kertészkedéseinkhez mi a legjobb pakk most jelenleg a piacon ?
Hát ezaz, az is kéne. Komplett cucc.Milyen szalag?
Ehhez gondolom kéne tudni pontosan mekkora, milyen szalagot kéne hajtania, hogy elbírja-e.Hali Nekem van 2 db 100w tápom led hez
48v 100w 2A Itt vannak a adatok nézd meg a szalagod mit irEhhez gondolom kéne tudni pontosan mekkora, milyen szalagot kéne hajtania, hogy elbírja-e.
Most komolyan miért szopatod magad fasságokkal mint oldalvilágítás? Fasse ér , tedd inkább felűre ha ennyire kevesled a lumatekketHát ezaz, az is kéne. Komplett cucc.
A kis kertészkedéseinkhez mi a legjobb pakk most jelenleg a piacon ?
Mer' nem jut elég fény lentre a fenti levelek miatt. Szted nem lenne jobb ha minden oldalról kapná akár a fényt ?Most komolyan miért szopatod magad fasságokkal mint oldalvilágítás? Fasse ér , tedd inkább felűre ha ennyire kevesled a lumatekket
Az áramfelhasználás miatt gondoltam a codokra meg a full spektrum miatt. Nincs vele tapasztalatom inkább kinnti gyerek vagyok.Ezeket engedd el! Vagy építs magadnak, jó minőségű alapanyagokból, vagy vegyél egy normális gyártócégtől kész lámpát. Viszonyításnak, darabáron 1 dollár körül van nagykereskedésben pl. az Osram oslon power farred dióda. 10K-ért csak szemetet kapsz, ha 288 darabot adnak és akkor még a fehér LED-eket nem is vettem hozzá.
Kevesebbet eszik,mint egy hagyományos izzó erre gondoltam..Az COB és az a tokozása, semmi köze az áramfogyasztáshoz.
Hagyományos izzó alatt az e27 foglalatot értem.. Akkor azt megkérdezném, hogy egy négyzetméterre mit érdemes beszerezni? Nem akarok lámpát cserélgetni a veg után.Hagyományos izzót nem használunk már évek óta, nem is gyártják, a készletek meg kifogytak., növénytermesztésre meg soha nem is használtunk. Nem értem ez itt most miért releváns.
Néztem igen, de 2 tőrre nen akarok 100-200 ezres panelokat.. Gondoltam csak ki lehet hozni olcsóbban.Sanlightot, ha keveset használt akkor használtan. Akár sátorral együtt. Én azt venném a helyedben, ha lenne eladó valemelyik koboldnak
Most az a gond, hogy nem akarok beleinvesztálni egy bennti körre fél-1 misit?Építhetsz is, vagy vegyél füvet. Biztos sokkal olcsóbb lesz...
Építésnél idővel fizetsz az anyagi különbségekért, utánaolvasás, értelmezés, beszerzés és építés, ezek mind sok-sok időt igényelnek, főleg ha első esetről van szó. Olyan megoldás nincs, hogy gyors , olcsó és nem kell vele foglalkozni, nem csak itt nincs ilyen megoldás, hanem az élet összes területére igaz ez.
Ha a csöves mentalitást levetnéd, lehet könnyebb lenne...Most az a gond, hogy nem akarok beleinvesztálni egy bennti körre fél-1 misit?
Mindegy azért kösz. Megoldom, ahogyan eddig mindent.. Venni meg semmiféle kétes egyéntől nem fogok albán berohadt silós szart venni. Egy ember volt világ életemben, de ő most nyaral.. Ki akarok törni nem csövesként vegetálni egy fizetésből..