What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

HIDRÓ TÁJGER

Status
Not open for further replies.

Széklet Nagyúr

Active member
Hát a led is ugyanúgy fényt bocsájt ki mint a többi fényforrás tehát a lámpában illetve a technológiában ki is merül a különbség, a fény amit kifos az ugyanaz az elektromágneses sugárzás, ami legfeljebb a hullámhosszában ( színében ) különbözhet, dehát igazából ledb?l is kivariálhatod bármelyik lámpa színét, azmeg hogy picsamód nyúlik a növény legfeljebb attól lehet hogy vagy nem megfelel? szín?-mennyiség? fényt kap, ilyen a genetika vagy épp el?virágzásban hajrázik ( az egyéb környezeto faktorokról nemis beszélve ). Egyébként meg ha az el?bbi állítást nem tudja normális érvekkel alátámasztani, én a kasztrálása mellett szavazok ( mármint az illet?t ).

Electromagnetic-Waves.jpg

Én ezen nem látok külön "led fényt" vagy "hps fényt".

Last edited:

Coldplay001

Active member
ocsem ennek annyi. ez a projekt tul nott a mesteren :) szo szerint. ez itt nem fog elferni meg siman no vagy 60-70cm-ert. en mondtam h idoben kapcsold at :D :D :D

nem csesztetni akarlak de en siman visszavagnam a gecibe es amig a nyulas be nem fejezodik valami nagyon kek spretumu (6-8 ezer kelvines KEK!! lampaval mennek ra.. ugy talan meg tarthato lenne. de h nem fog beferni az tuti. kubaszott nagy lett miota nem voltam itt es utoljara lattam... nemhiaba irja az ace h KORAN kapcsold at :)

Last edited by a moderator:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem csesztetni akarlak, de simán nem hiszem el, amit mondasz a tengernyi tapasztalatodra hagyatkozva, ami inkább fantazmagória

[YOUTUBEIF]Mk4VDddxmpo[/YOUTUBEIF]

[YOUTUBEIF]XdfW2p-lHN0[/YOUTUBEIF]

az utóbbit csak erösidegzetüeknek

Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Szöröz?dik tovább a néni meg a szisztematikus csipegetésnek köszönhetpen alul is dagadnak a virágok.
Ezt az elébb linkelt kájlbusman féle nyomorgatást csiáltam énis a növénynek ( supercropping hajlítás nélkül ) csak nem teljeshosszában minden nóduszközben. Láthatólag némileg elvette a kedvét az intenzív nyúlástól ett?l függetlenül azért terebélyesedett, amit 4hét vége lévén lassan illene majd beszüntetnie ( sativák ugye 6 hétig is nyúlhatnak ellentétben az indikákkal amik 3 hét végén befejezik a nyújtózkodást ). Mondjuk most a videónak megfelel?en egyszerre mindnehol megtördeletem ez láthatólag több eredménnyel járt mint a szimpla egynóduszközös zúzogatás.

Coldplay úr meg szígyelje magát, mert annyit már illene tudnia, hogy a növény legfeljebb a szetap jelenlegi lehet?ségeit n?heti túl de a mestert soha. Legyen szíves fáradjon a helyére egy kurva nagy elégtelennel.

:skiiing:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Látványosan bebolyhosodott a néni meg id?közbe némi nemzetközi rekognisönt is kapott a prodzsekt whiped úr jóvoltából.

Ötödik hét végetzével a nyúlást is befejezte a növény, így coldplay úr is megnyugodhat, nem kell a vonat alá feküdnie mert elmarad az apokalipszis. ( mondjuk ami aztilleti azért volt id? amikor még azt tervezgettem hogyan fogom majd kartondobozból tokányolt ádápterrel felfelé b?víteni az aparátot ha esetleg mégse hagyja abba a nyújtózkodást a zöld, hálistennek erre nem került sor )

Jobban utánaolvasva a dolgoknak rockwoolt illetve ebb-n-flow-t illet?leg mint kiderült az etetés gyakoriságával kicsit mellél?ttem, mivel az ismeret anyag amib?l eddig táplálkoztam topfíd - drip irrigésön rendszerekre vonatkozott, viszont alulsó kapilláris elven m?köd? illetve ebb-n-flow rednszereknél némileg ritkább a javasolt napi etetések gyakorisága. Próbaképpen el?ször visszacsökketnettem 2-re ami kevésnek bizonyult mivel már 8 óra elteltével kb olyan könny? volt a kosár mint amikor lámpagyújáskor - 12 óra pihenés után - megkapja a napi els? flamóját, így perpillanat 3-szor merítek ami a zeller jelenlegi ígényei mellett kielégít?nek mondható, a négy se volt ugyan katasztrófa, de megmondom ?szintén nem árt az ha hagyom a cuccot némileg kiszáradni két csobbanás között, mivel nem feltétlenül el?nyös az ha folyamatosan full nedves közegben tesped a növény.

:skiiing:

picture.php

picture.php

Elég derekasan kicombosodott a nyomorgatástól

Széklet Nagyúr

Active member
kaptá extra likeokokat vagy mi ?

Folyamatosan gyüjtöm az infót a strain-r?l , meg ugye a hivatalos vendor ide tartozó tredjét is szoktam olvasni aztán láttam a bejegyzést. Igazából terveztem, hogy említést teszek ott a prodzsektr?l, de csak a finis után, mivel nem szívesen keltek hájpot olyasmihez aminek még b? két hónapja van kudarcot vallani.

Id?közben acél hegeszt?pákákból szerkesztett kampók segítségével felbiggyesztettem a lámpát a sátor legtetejéhez így mostmár nem baszódik bele a középs? csúcs amikor ki-be pakolom a növényt a merítgetéshez.

picture.php

picture.php

Mivel a légkivezetés eddig a plafonon történt íyg a kiszívó vetnillátor átkerült a jobboldali hátsó-fels? sarokba, kívül flexibilis cs?b?l tokányolt fény-csapdával.

picture.php

Az eddig használt kondért proper alátétre cseréltem így mostmár maximálisan ki van használva a rendelkezésre álló belmagasság illetve idpközben beiktatásra kerül mégegy 8 cemtis légmozgató venti.

picture.php

picture.php

Meg majd vasárnap - hatodik hét vége - végzek majd fényer?sség méréseket a cajgban a jelemlegi felállásról, aztán annak függvényében lehet még rátúok egy 30 wattot a szerkezetre ( úgy már 140 watton pirítana ).

Széklet Nagyúr

Active member
Mértem fényt a sátorban aztán mivel a legcsúcsnál már eleve 1100 umol/s/m2 pirít ( elméletileg szatívák probléma nélkül ,egesznek ennyit, meg amúgyse láttam jelét fénystressznek vagy hipósodásnak ) illetve az említésre méltó helyekre is minimum 350 jut így nem sok értelmét látom rátekerni a pilácsra lévén nemhiszem, hogy azt stressz nélkül megköszönné a tetejénél, igazából ebben a felállásban néhány alul illetve középmagasságban falraer?sített lájtosan hajtott samsung panelnak lenne értelme, hogy teljes hosszban egységes legyen a fénys?r?ség de már nem akarok ilyemikkel szarakodni. Majd a kövtkez? körben.

Amúgy még csak a fehér bojhok dagadnak rajta de már most olyan gyantás mint a picsa, meg amikor ki-be pakolgatom etetéshez olyan csíp?s szagokat ereget, hogy belekönnyezek ÁÁááááá.

:artist:

gRazzy

Active member
En meg veletlenul sem szeretnek beleszolni a nagyok dolgaba, de nem akarod kicsit szethuzni az oldalagakat? Szerintem egy csomo feny karbavesz a karacsonyfa forma miatt, de szethuzva kicsit melyebbre juthatna a feny.

Solon

Well-known member
Én nem tudom ti honnan lopjátok a karácsonyfát, de mi bejárunk éjszaka normális kertészetbe ezüsfeny?ért és az nem így néz ki. :)

Széklet Nagyúr

Active member
Köszönöm alássan, olvassa egésséggel. :tiphat:
Reggel aláaknáztam a threadet aztán aki mégegyszer okosságokat javasol anak csíp?t?l felfelé lerobban mindene a gecibe, vagy ez, vagy egy karatéra idomított kecske kihuzogatja a lábait.

Ez a növény napi szinten többször van ki-be pakolgatva aztán már így is külön techinkát ekllett kidolgozni arra, hogy az oldalszárak kitekeredése nélkül tudjam mozgatni, az alsó régiók hasznosítását egyébként a lapátlevelek szisztematikus lecsípkedésével próbálom megoldani. Látszólag sikerrel mert alul is szépen híznak a popkornok, meg most olvastam a növény folyamatosan átpozícionálja a leveleit, hogy a takarásban lév? virágzat is fényhez jusson. A lényeg, hogy igazán hatékony itt supplementári világítás lenne, de mint írtam most azzal nem fogok kinlódni, majd legközelebb.

Széklet Nagyúr

Active member
Hetedik hét kezdetzével illetve a virágzat s?r?södésével bezserkesztettem a harmadik ventillátort. A sátorban így uralkodó tornádó biztosítja az állandó fress leveg?t, a virágzáshoz el?nyös alacsonyabb páratartalmat a pinák környékén illetve leskel?d? penész papát is kipenderíti az óvoda melletti bokorból, hogy aztán üvöltve, tátott szájjal repüljön neki egy faszerd?nek.

Id?közben végzett kutatások illetve a szakért? urak részér?l orcátlan bakfity lengetésnek kódolt szakvélemény arra a következtetésre juttatott, hogy a növény számára el?nyös tápelem egyensúj ( floranova bloom-ról mondenhol aztolvastam a kánnábisz növény számára hellyel-közzel ideális arányban tartalmazza a különböz? tápelemeket - ha jól emlékszem még kenderfórumon is emígy istenítette valaki - ) lényegesen fontosabb mint a tápkutyuló-gyártó részér?l el?írt EC értékek követése, meg mivel alulról történ? etetés esetén mindenhol alacsonyabb tápsó koncentrációt javasolnak ( 1.2-1.7 EC ) a különböz? életszakaszokhoz mint hagyományos felülröl történ? szoptatás esetén, így a jelenlegi egy hétre kimért rezerv?r maradékát nyakon vertem némi állott csapvízzel így csökkentve a keverék EC-jét1.5-r?l 1.2 körülire, pár napig ebbe mártogatom aztán meglátjuk lessz e bármiféle észlelhet? eredménye ( pozitív vagy esetleg nyeglébb fejl?dési intenzitás illetve tápjiány )

Most sasolva különböz? hiánytüneteket illetve túladoglásokat szemléltet? táblázatokat illetve képeket ( égés jelit találtam a csúcsok körül formálódó levelk hegyein aztán kiváncsi voltam, hogy táptól, fényt?l esetleg helytelen PH miatti gebasz a gyökérzónában illetve megin kálium hiány mint jóöreg KRITIKÁL BRÜSSZEL esetében ), kiderült, hogy valamikor a veg szakasz közepén a zeller nagy valószínüséggel kapcsolatba kerülhetett mozaik vírussal LOL. Akkor nem tulajdonítottam neki különösebb helent?ségte, mivel kora-közép vegben illetve topolások után néha-néha szokott tologatni mutáns deformált leveleket így ennek tudtam be ezt is, aztán tegnap néhány mozaik vírusos képr?l ( eddig azste tudtam, hogy van ilyen ) ráismerte a derfolmát kis szarokra. azt az Egy-két levélpárt leszámítva nyom nélkül megsz?ntek a tünetek, úgyhogy szertintme kiheverte, azért gondoltam érdekesség képpen megemlítem. HEHHHHHH

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Szekszképnek is beill? panoráma a mindíg lesben álló folyvást szaros szájjal vérre szomjazó proletár seregr?l.

picture.php

Az els? toppingolásból keletkezett tótágas meg közbe lassan átlényegül egyetlen összefügg? gubóvá ( meg minta közben még egy arc is formálódna rajta )

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts