tejföl
Active member
Nos újra nekirugaszkodok egy körnek. Szám szerint ez lesz a harmadik bent. Nagyon nem vagyok megelégedve az előző körrel, se mennyiségre se minőségre, úgyhogy össze kell kapnom a szőrt a picsámon. A klón és anya projektemet hosszabb távolmaradás miatt el keltet ajándékoznom, halál tripszesen meg nem hordok semmit vissza... A klónok bécsből, a flowery fieldből jöttek. Blue cheese a barley farmtól, 9x9, hydroton, scrog. Nem igazán vagyok hasra esve, lehetnének szebbek is. A setup marad a régi, 1x1x2m, 600w mh/hps, ferti4 és társaik. Elgondolkoztam raja, hogy rockwoolban folytatom, elég nagy szopás volt a hydroton közül kibogarászni a gyökereket. Mindenesetre megcsináltam, még áznak a golyók, az elkövetkezendő egy két napban kerülnek be a rendszerbe. A frissítéssel próbálok majd igyekezni. Akik követték az eddigi naplóimat valszeg tudják, hogy hangulat és szabadidő függvényében változó az aktivitásom. Hozzászólások, offok jöhetnek most is, magamnak írom a naplót nem a kirakatba Egyenlőre nagyjából ennyi, békesség.
Amúgy ha van tapasztalatotok a flowerys klónokkal kapcsolatban, írhatnátok. A neten felemás dolgok terjednek az üzletről.
Amúgy ha van tapasztalatotok a flowerys klónokkal kapcsolatban, írhatnátok. A neten felemás dolgok terjednek az üzletről.