What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Blue Cheese - Top feed

tejföl

Active member
Nos újra nekirugaszkodok egy körnek. Szám szerint ez lesz a harmadik bent. Nagyon nem vagyok megelégedve az előző körrel, se mennyiségre se minőségre, úgyhogy össze kell kapnom a szőrt a picsámon. A klón és anya projektemet hosszabb távolmaradás miatt el keltet ajándékoznom, halál tripszesen meg nem hordok semmit vissza... A klónok bécsből, a flowery fieldből jöttek. Blue cheese a barley farmtól, 9x9, hydroton, scrog. Nem igazán vagyok hasra esve, lehetnének szebbek is. A setup marad a régi, 1x1x2m, 600w mh/hps, ferti4 és társaik. Elgondolkoztam raja, hogy rockwoolban folytatom, elég nagy szopás volt a hydroton közül kibogarászni a gyökereket. Mindenesetre megcsináltam, még áznak a golyók, az elkövetkezendő egy két napban kerülnek be a rendszerbe. A frissítéssel próbálok majd igyekezni. Akik követték az eddigi naplóimat valszeg tudják, hogy hangulat és szabadidő függvényében változó az aktivitásom. Hozzászólások, offok jöhetnek most is, magamnak írom a naplót nem a kirakatba :D Egyenlőre nagyjából ennyi, békesség.

Amúgy ha van tapasztalatotok a flowerys klónokkal kapcsolatban, írhatnátok. A neten felemás dolgok terjednek az üzletről.

picture.php

picture.php

tejföl

Active member
A tőszámot elírtam, 3x3 tehát 9. Lehetne több is vagy nagyobbak, de ennyire volt keret, meg ezt tudta elhozni a postás. A rendszerbe végül csak jövőhéten kerülnek, akkor tudom majd gyakran ellenőrizni a pht. Ma lámpaoltás előtt lesz top, meg kapnak 7x7es rockwool kockát. Vegben fújni fogom neem olajos cuccal, a tankba vízüveg is megy. Ennek az adagolásáról viszont fingom nincs, valaki Hilfe? :D

tejföl

Active member
Elvileg ez a grówshopos szilikon 600ft/l verziója. Elvileg ellenállóbb lesz tőle a növény.

what_can_there

Well-known member
Jajj Whiped Ur, a gifed lattan tulcsordult bennem a filantropizmus, ilyen seggimplantalt migransnénibol befogadnék 4-5 darabot a lakasomba.

tejföl

Active member
A vízüveget úgy elpakoltam, hogy fél nap túrás után sincs meg, úgyhogy erre majd még visszatérünk. Találtam viszont pár fecskendő szilikon termékmintát, azzal kihúzom amíg előkerül.

Pár napot nem voltam a kertben, majdnem lelökték már a propagátor tetejét. Ez picit megviselte őket, meg a kis cmh is túl közel lehetett, egy két levél lájtosan pirult, de nincs különösebb vész. Van viszont érdekesség amit nem tudok hova tenni. A klónok szára pirosodik. Amikor megjöttek még mind szép zöld volt. Most jön a csavar, csak azok pirosodnak amik propagátorban voltak. Rendeltem pár klónt anyának is, azok kb 60% párában, ugyan azon a kaján és semmi. Na most erre varrjon gombot valaki.

A klónokat kidobtam a tálcára, a 70w cmh mellé kaptak ma egy 250w hpst is. Nem tervezem így sokáig, amint értelmét látom jön a 600w mh. Úgy néz ki a párát sikerül 80% fölött tartani, hőmérséklet 18-24 fok közt alakul. Locsi 1.3-1.4ec, kézzel. A 7,5centis rockwoolból alul már kandikálnak ki a gyökerek.

Várjak, hogy benője rendesen, vagy mehet így agyagba? Van még egy sarkalatos pont, az elejét szeretném jól meglőni rizóval. Az előző körben viszont a h2o2 taknyot csinált a gyökérstimulátorból. Para ha az elején elhagyom a peroxidot? Vagy van erre valami arany középút?

A képeknek elég hülye színük lett a hps, cmh, growszemcsi kombótól.
picture.php

picture.php

tejföl

Active member
Nem tudom segít e, de a minta ami nekem van az atami silic boost, SiO2 30% és 0,1ml/l a dózis oldatba, 0,05ml/l lombtrágyaként.

dev.

Well-known member
Simán mehet már az agyagba, nem para ha az elején nem kapnak h2o2-t.

Vízüveg adagolása az amit a tejföl írt. Mindig kell.

Last edited:

tejföl

Active member
Kb egy hete bekerültek a klónok agyagba. Megint alkottam... elfelejtettem hátul két potot rákötni az öntözőre. 3-4napot simám mentek víz nélkül. Mentségemre szóljon, hogy rendkívül be voltam DHOzva. Egészen új dimenzió nyílt meg előttem a használhatatlanra szívva kategóriában. Imádtam!

Az elején gyapotban a kaját is alálőttem, vagy szarul kevertem. Kemény mg, pici ca hiány. Nagyobb lámpa után sem emeltem azonnal. Mostanra egész szépen visszazöldültünk. Oldat 1.65ec, rizó 2ml/l, de lesz az még 4 is. Volt némi ca, mg lombtrágya is. Tartom a 80-90% RHt, brutál a köd. Elszívás félóránként 15perc, így max 28fokig kúszik hőmérséklet, tank 20fok. Keverő nem megy, csak lecsapódik a pára, meg gyanúsan elfüstölne megint. A klónok nagyon nyomják az oldalágakat, magasabb hajtásokat tördelem. Nagyjából ennyi történt eddig. Pár nap és föléjük dobom a hálót meg a 600ast, kíváncsi vagyok milyen lesz az első scrogom.

picture.php

tejföl

Active member
Mire gondolsz pontosan? Nem tudom időzítőre rakni, nyomni kell a bekapcs gombot. Viszont van érzékelő amit kikötöttem a növények közé, be lehet állítani a kívánt értéket és akkor magától ki be kapcsol. Vigyem lentebb?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
igen nagyon kicsapódik a levelekre, ez már sok kicsit
föleg, hogy problémás a tápozás is, nagyon ki kell hegyezni az etetést, ha ennyire fent van az RH

tejföl

Active member
Köszönet az infóért. Sok hidrós naplóban olvastam, hogy minél több a pára annál jobb, a kajás rész nem volt meg. Bedobtam tegnap a hálót meg a 600ast. Ide már kell az állandó elszívás meg a keverő, így 27fok körül áll meg a sátor. A 15x15ös háló talán nem a legjobb bújtatni. Ez volt, max hozzákötözöm a csajokat. Várok pár napot, aztán ledúrom a háló alatti hajtásokat.

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
a légköri pára határozza meg az anyagcsere sebességét ahhoz igazitja a kipárolgást szabályozo sejteketde amikor szinte vízben áll akkor meg ugyanugy fuldoklás a vége csak a másik oldalról