Ulkokasvatus 2022

Suomi-Prkl

Well-known member
20220621_142257.jpg


P2 "quick grapefruit f2" menossa f3:ksi. Hienosti kasvaa kun satanut riittävästi, kasvit ottaa kokoa ja ennustettavissa iso (siemen)sato.

ja ei todellakaan hiivu vanhat spotit,onhan niihin roudattu orgaanisia lannotteita, kompostia ja multaa vuosien ajan jolloin ne itseasiassa paranevat vuosi vuodelta kunhan vain ympärillä kasvava metsä ei peitä auringonvaloa.
 

henki

Active member
Olen samaa mieltä, että ainoa ongelma oikeastaan on vuosien saatossa tapahtuva luonnon rehevöityminen ympärillä, jota mahdollisti sinne kannetut latsut vielä boostaa. Muiden metsissä ei viitsi juurikaan eettisyyden nimissä niittää, valtionmailla se taas hyvänmaunrajoisssa.
 

Suomi-Prkl

Well-known member
20220630_100636.jpg
laittakeehan jotai muutki, ois vaikka mitä tajunnanräjäyttäviä settejä mut ei kehtaa itekseen elvistellä niin laitan vaan nyt tän yhden. nää on nyt niitä fem x reguja: super skunk af x jack herer af. ainaki kasvavat isoiksi ja tulee vähän earlymainen viba. kukkimaan alkoivat joten jos ei homehdu ja lopputuote on hyvää niin ehkä tätä linjaa voisi jatkaa. kuivaa on mut ei niin kuivaa kun viime vuonna. paarmoja aivan mielipuolisesti!
 
Last edited:

Minombre

New member
Pistetääs eka viesti tänne foorumille!
Kuvien lajikkeina on siemensekoitus, joka sisältää AF regu symbiote ja Dutch passion auto blueberry siemeniä, näitä on yhteensä 14kpl eri spoteilla, oli tuuria matkassa kun näistä nyt ainakin 9kpl on naaraita, ehkä jopa 11, en niistä kahdesta ole vielä täysin varma. Myös parilla muulla spotilla on dieseliä ja hindu kush autoa, jotka hieman pienehköjä, mut ne viety ulos vasta 18.6.

Kuva otettu 23.6
Kasteltu ja annettu lannotetta lantavesikasteluna, tässä vaiheessa ei vielä kukinnon alkua nökyvissä.
foto_no_exif.jpg


Kuvat otettu 1.7
Viikko kuvien oton välillä, otti hyvin kokoakin tuossa ajassa, myös esikukintoa pukkasi jo. Täytyy pk lannotetta käydä viemässä lähipäivinä, kun sitä ei mullan sekana ole ja eilisellä käynnillä unohtui ottaa kokonaan mukaan. 4/5 on ainakin naaraita tällä paikalla.

foto_no_exif 11.jpg
foto_no_exif 8.jpg
 

Leilaz

Member
Tää kesä on mennyt, kyllä niin juostenkusten, saa nähdä tuleeko mitään, itäneet siemenet ruukkuihin toukokuun loppu puolella, ulkona ruukut koko ajan, spotille pienet taimet kesäkuun 9. Kerran käynyt kastelemassa juhannuksen jälkeen. Nykyisillä bensan hinnoilla ei viitti yhtenään rampata. Nyt on kelit sen näköisiä, että ei tarvi mennä kasteleen. Katsotaan loppu kuusta taas...

Lajikkeet, Og kush, Northern lights, Jack Herer, white widow, Lapin kesä ja Up'zz (ja siis auto malleja kaikki)
 

Juttu

New member
Noniin onkohan eka viesti mut ainaki ekat kuvat!

Suorakylvö spotteja on pari kappaletta, johon pistettiin Up'zzeja, viime vuoden siementuotannosta. On mahdollista että ovat oikeasti Up'zz x (Upzz x Big day dreams), koska siemenkuopassa oli niitäkin, ja menivät vähän sekaisin. Kuitenkin enimmäkseen suht stabiilin oloisia, metsämansikan tuoksuisia yli metrisiä kavereita. Pisin on n. 150cm, muut n. 120-140cm, ja muutama selkeästi pienempi on 80-100cm. Ekassa kuopassa kahdeksan kasvia. Molemmissa suorakylvö spoteissa alustana eri multia sekaisin varmaan joku 400-500 litraa, kanankakka+merilevä, matokakkaa, perliittiä ja vermikuliittia. Nestemäisiä lannotteita laitettu Biobizz grow, bloom ja Alg a mic.

IMG_3560.JPG

IMG_3564.JPG


Toinen suorakylvö spotti jossa 5 kasvia:

IMG_3572.JPG

IMG_3573.JPG

IMG_3576.JPG


Sitten esikasvatettuja autoja! Näitä on ihan mukavasti eri spoteilla, reilu 20 kasvia, eri lajikkeita hamppuforumilta hommattuja. Näistä suuri osa jäi aika pieniks mutta osa lähtikin kasvattamaan pituutta. Osa on pitkällä kukinnalla, mutta osa vasta aloittelee. Nämä on kasvatettu mullassa jossa seassa kananpaskaa+merilevä, periliitti ja vermikuliitti, osassa matokakkaa ja osassa ei. Biobizzin nestemäisiä lannoitteita annettu.

Banana Hammock:

IMG_3661.JPG


(Lsd x Finnheiss) x Banana Hammock:

IMG_3663.JPGTämän kaverin nimeä en muista:

IMG_3665.JPG


Tällä spotilla pari Banana Hammockia ja pari Blue dream x Critical Blue:

IMG_3654.JPG
 

Attachments

  • IMG_3567.JPG
    IMG_3567.JPG
    3.1 MB · Views: 13

Juttu

New member
Sitten Pehkuthyphooneja! Tässä alempana kauden ensimmäisiä korjattuja, Pehkuthyphoon joka jäi kääpiöksi. Näitä oli 6 kappaletta jotka kasvatettiin kalliolla 30 litran ruukuissa, ja kuvassa purppura valio yksilö! Jäivät pieniksi koska kukkivat isosti jo sisällä, kun olivat liian pienissä ruukuissa. Sato näistä kuudesta oli vajaa 20 krammaa.

IMG_3451.JPG

Lisää Pehkuja, jotka on haarautunut ja kasvanut hyvin. Näitä on vajaa 10 kappaletta eri spoteilla, omissa kuopissa. 70-120 litraa mustaamultaa abouttirallaa per kuoppa, kanankakka+merilevää vajaa litra, matokakkaa, vermikuliitti ja perliitti ja biobizzin nestemäisiä ravinteita suht isoja määriä annettu!

Ps. vinkit tervetulleita! Ekaa kertaa pehkuja kasvamassa. Harvennettiin nuita puskaisia pehkuja suht isolla kädellä, pieniä sivuhaaroja pois ja pienempiä lehtiä. Tehtiin se ehkä vasta kuvien oton jälkeen, en muista. Yhdestä löyty pikkusen hometta latvasta, kun oli niin tiivistä puskaa. Osalle annettu lisää kananpaskaa, osalla se on vielä edessä lähipäivinä. Bat guanoa oli kovasti tarkoitus antaa, mutta kaupan hyllyssä vielä.

IMG_3581.jpg

IMG_3579.JPG

IMG_3582.JPG

IMG_3588.JPGTällä kasvaa 3 päähaaraa:

IMG_3589.JPG
 
Top