Chciałbym podjąć temat polskich growshop'w i mam nadzieję, że wypowie się każdy kto to przeczyta i doda coś od siebie... Dobra ! Więc w ostatnim roku zamówiłem sporo paczek z różnych sklepów i zdarzało się nawet, że ktoś mi podpadł ale dałem kolejną szansę i otóż przeważnie znów była klapa��
czysta brudna prawda w punktach:
1. Opis przedmiotu nie jest zgodny z produktem ( nawet uwagę zwracałem i do dziś są błędy)
2 otrzymane produkty nie zgadzają się z zamawianymi (podobne parametry lecz to jednak nie to co zamawiałem np. brak oscylacji.
3. Produkt jest dostępny na stronie, klikasz więc dodajesz przesyłkę kurierską a otrzymujesz po 3-4 dniach ( kurier 96h wspaniale!)
5 Lub zamawiasz zbiornik na wodę 200 litrów po czym po tygodniu otrzymujesz 100 l bez wcześniejszego uzgodnienia!
6 Teraz najgorsze �� czyli oferowanie produktów których w ogóle nie maja na stanie.
Tak się szanuje klienta!!! Mają Cię w dupie! Co do sądu pójdziesz albo na milicjanty ?
Sami dobrze wiecie jak to jest, bardzo często pojawia się jakiś problem lub coś trzeba dodać i potrzebne jest to na jutro a nie kurwa za tydzień...
Ocena to 70% partaczy do 30 % rzetelnych ... Doszedłem do wniosku, że lepiej zamawiać paczki z zagranicy koszt wysyłki kurierskiej to przeważnie 30 E i ceny są wspaniałe bo nie masz narzutu 100- 150 procent... pozdrawiam
Jajko...
Obserwuj i obserwuj co wyskoczy.
Mo¿e przestanie wywala kolejne.
Lenistwo opanowalo bajcusia... Mamy 6 czerwiec a tu dalej chooj dupa i kamieni kupa. Rosnie jedynie brud pod paznokciami xD
Ale w tym roku lenistwo tez mnie uratowało bo caly maly projekt byl by juz dawno pod woda ;-(
ach ta tratwa ;-) to były szalone czasy xDPrzecież jesteś mistrzem tratwy
Czy ktos wpadl w posiadanie jakiegokolwiek artkulu o strzelaninie w Chinach w miescie WUHAN kilka metrow od tak bardzo slynnego rynku zwierzat ? Strzelanina niby ( mowie niby bo trudno cos ustalic w tym zajebanym smieciami WWW )odbyla sie pomiedzy CIA a najwyzszymi pracownikami labolatoriow .
poZZdro
ediee : https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-51364382 ten pan napewno jest bohaterem i watpie by umarl na koronawirusa