What's new
  • Podcast

    Our video interview between Gypsy Nirvana and Soma is now available to watch in the podcast section. Click here to check it out.

MALI OGLASI

medo

New member
Živjo! Zanimajo me semena typhoon oz. shaman x typhoon.Če ima kdo mi naj piše pod zasebno sporočilo na konoplji.org(nick:autoflower).Hwala.lp
 

Weedr

Member
oj prjatli..če bi kdo meu mam na voljo 600w hps grow kit rablen dobrih 30 dni...res je ko novo..nism ga uporablu pol več sploh ker je blo enostavno preveč problemu..vonj, temp, spidermites itd..skratka sem obupal takoj o ideji o indooru..če kdo hoče dam use skup..se prav..600w hps žarnica, dušilka, reflektor, sam daš v štekar in si grower..100e
 

prx

Member
Nekateri se vračamo po parih letih ��

Ker sem prenehal gojiti (žena, otrok...) že pred leti. Prodam 4x 600w setup ( 4x reflektor zaprti za prezračevanje, 4 navadne dušilke, 4x 600W HPS in 2x 600w za vegetiranje) in 40x 12l loncev iz blaga. Cena je 150eur za vse in še mi zdi da je ugodno.

Možni prevzem v Grazu (Avstrija), lahko pa tudi uredim prevoz v Slo.
 

timoslav

Member
Živjo, zaradi selitve prodam growbox Secret Jardin-Dark Street 90x90x170 če koga zanima me naj kontaktira.
 

babalu48

New member
ekateri se vra?amo po parih letih ??

Ker sem prenehal gojiti (žena, otrok...) že pred leti. Prodam 4x 600w setup ( 4x reflektor zaprti za prezra?evanje, 4 navadne dušilke, 4x 600W HPS in 2x 600w za vegetiranje) in 40x 12l loncev iz blaga. Cena je 150eur za vse in še mi zdi da je ugodno.

Možni prevzem v Grazu (Avstrija), lahko pa tudi uredim prevoz v Slo.


Pozdravljeni !!! Sam bi z veseljem to kupil. Me pa nekaj zanima..., kolikšna je poraba el.toka za celotno zadevo!?? Cca
 
Top