What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Club Tikól

f2obsession

Active member
A hobbik általában viszik a pénzt. Tuningautóba, pecába, gamer számítógépbe is szépen tudnak menni a százezrek, ez legalább ad is vissza a befektetett pénzből. Azért jó érzés, amikor a 300W világításból csak 40W tekeri a villanyórát, meg most épp azt látom, hogy a rendszer sokkal több tron panelt is elbírna, csak már nem akarok több egycsatornást feltenni, miután "felfedeztem", hogy a két csatornás (hideg/meleg fehér) ugyanakkora méretben 2x annyi ledet, ezzel együtt 2x akkora fényerőt jelent. Arra is gyüjtök most, be akarok rendelni egy nagyobb adagot, meg persze fog kelleni sok alu profil is, és az se lett olcsóbb mostanában :D
 

f2obsession

Active member
Nem lehet, hogy azok a PC ventik nem forgatják eléggé a levegőt? Kiszíjó is ekkora? 😄
Kiszívó az rendes 230V-os elszívóventi. Benti keverésre meg a rendszer kicsisége miatt úgy gondolom, elég 2-3 PC venti. 18-24 fok között tudtam tartani a hőmérsékletet (jó a kanopén kicsit melegebb volt, mert ezek majdnem nekinőtek a lámpáknak), és 40-50% közt a párát.

Persze előfordult penész, de inkább a rossz tréningelésnek tudom be. Pont a fenti képen kicsit túl nagy csúcsokat neveltem (több kisebb kellett volna). Ebből a 3 csúcsból az egyikben volt penész, de ott is csak kb 2g veszteséget okozott:

beer_cut.jpg
 

Uzsidoboz

Well-known member
Üdv ujra mindenkinek!
Kintről be hozott klónokkal kezdeném a benti szezont , annyi gondom támadt hogy nem tudom a 3 ból melyik mi, a versenyzők:
hazejack , C99, LibertySkunk
A klónokat 07.22 vágtam
Valami már van mert hozza az ujj hajtásokat , lassan kókuszolom 6l potokba .
A setup a régi annyi hogy esztétikailag,higiéniailag jobban odaraktam magam :D
Ezt a naplót azért hozom létre hátha kedvet kapnak a naplózásra TANULTABB kollégáim is!

@Jonas420 @GrowControl @Danforthx @f2obsession

Kösz hogy benéztél.
VideoCapture_20230801-174411.jpg
 
Last edited:

CsakOlvasok

New member
Hey.
miután "felfedeztem", hogy a két csatornás (hideg/meleg fehér) ugyanakkora méretben 2x annyi ledet, ezzel együtt 2x akkora fényerőt jelent. Arra is gyüjtök most, be akarok rendelni egy nagyobb adagot.
Ennek a típusát letudod írni légyszives?
 
Top