What's new

Cannabis mag beszerzés!

Kukutyin

Member
Ebben tévedsz egy jó nagyot. A mag beszerzésével szerintem szó szerint 1 a millióhoz az esélyed, hogy bármi kellemetlenséged adódik. Míg gerillában a legeldugottabb(nak gondolt) helyen is járhat valaki.
 

MeszarosLorinc

Active member
Hát a legrizikósabb az a rendelès vèlemènyem szerint utánna már elèg kevès esèlye van, hogy odatèvednek a kertemhez (gerilla lesz).

Lololololololol :laughing: ha csak magot rendelnel sogiektol 2 nap mulva hozna a gls es hajad szala nem gorbulne. Ha valami nagyobb motyoval rendelned pl 10db viragfolddel akkor mar LEHET, hogy beleneznenek. Ha most igy paralsz akkor szuretnel megall majd a szived. Nem tudom mennyit ultetsz, de szerintem jot tenne neked ha elbeszelgetnel egy ugyveddel. Ez nem vicc, csak egy jo tanacs.
 

miata420

Member
Ja, 1-2 noveny a gardrobban, az mar majdnem a Retteges Foka, 4 novennyel pedig maga Freddy Krueger is bevizelne [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]lm[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]ban. :D
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

Ördögi kor, elkezdesz termeszteni, stresszelsz a következmények miatt ezert még többet szívsz ami pedig meg több termesztéshez vezet. Jobb bele se kezdeni
 

2phone

New member
sziasztok
osztrák határátkelésnél busszal, vonattal van bármiféle átvilágítás, táskába benézés stb?(klón,mag)
köszi előre a válaszokat
 

Solon

Well-known member
Kifelé menet a migráncsokat nézik, visszafelé az oligarchákat. Szóval mielőtt kiérsz, a határátkelés előtt dobáld el az Abdulokat, visszafelé maximum 1 Garancsi legyen nálad. A többivel nem lesz gond.
 

Dapk

Well-known member
Nekem nem volt vele dolgom -nem mintha sok autoval lett volna. DE, miért nem választasz egy olyan fajtát ami már töbször bizonyított, jól dokumentált stb stb ? -pl sweet seeds-es autok képeivel, leírássaival tele van a forum...
 
Meg is kaptam gond nélkül.Majd kiderül,hogy érdemes e Román barátainkat túráztatni e vagy sem.
 

Attachments

  • 20190613_083635.jpg
    20190613_083635.jpg
    43.1 KB · Views: 82
Meg is kaptam gond nélkül.Majd kiderül,hogy érdemes e Román barátainkat túráztatni e vagy sem.

Nekem 6db-om van tőlük. Ebből még kettő nincs kicsapva. De, nem volt semmi baj a gyepükkel. Nem teremtek szarul, és jó fajta füst lett belőlük. Mindamellett igen barátságos-egység áron lehet tőlük vásárolni UTÁNVÉTTEL!
Szóval a román kurva anyjukat, de amúgy fasza minden :)
 

Grinko

Active member
hali! bushdoctoron az előre utalást választottam véletlenül de nem kellet semmi perkálnom ilyenkor mivan?csekken kell befizetni? Csak azt nem értem ,hogy az emailban miért van banki átutalás írva!? kösz!! CSuCSu!
 

Solon

Well-known member
Szerintem sárga csekken kell befizetni. Küldtek csekket? Nekem a kukaholding mindig küld, oda se lehet utalni. Szerencsére mindig nyugdíj után jönnek a csekkek.
 

Grinko

Active member
Szerintem sárga csekken kell befizetni. Küldtek csekket? Nekem a kukaholding mindig küld, oda se lehet utalni. Szerencsére mindig nyugdíj után jönnek a csekkek.[/QU

Nem küldtek az elöbb rendeltem csak elnyomtam véletlenül.. lehet ezen változtatni ez a fizetési módon,hogy itt legyen hamarabb??? KÖÖ!!!
 

Solon

Well-known member
Szokott lenni mindig pluszba szemetem. Én a kukásokat „megkenem”. Adok mindig a gringónak 1500 forintot. Múltkor még a használt fajanszot is elvitte. Simán bevágták a háztartási hulladék közé. Valami ilyesmivel kéne próbálkoznod. Megkenni a postás fószert. Hátha előbb oda adja a csomagot. Sose tudni. Legyél rafinált! Az a lényeg, gondolkodni ne kelljen, hidd el kibaszott fárasztó egy dolog.
 

Kukutyin

Member
Nem fognak Ausztriából csekket küldeni, ne viccelj. Az utalásos megoldás véleményem szerint hülyeség. Kapsz egy SWIFT számot - valószínűleg és arra kell befizetned. Ha paráztál kártyával fizetni, ehhez ugyanúgy meg kell adnod az adataidat, csak még mellé drágább is. Ha rettegsz, hogy a nagy testvér nézi minden lépésed, akkor fogod az összeget, papírra felfelé kerekítve Euróban (ha 83 Eurót fizetnél akkor 85-öt) berakod egy kemény szülinapos üdvözlőlapba, melléírod a rendelési számodat amit emailben küldtek el, ezt bele egy elsőbbségi nyomonkövethető borítékba és a többi megoldja magát. Én kétszer is csináltam így. Egyébként nézd az emailjeidet, valószínű, hogy ott kaptad üzenetben a számlaszámot amire utalnod kell.
 
Top