itt majd lesz valami, hogy miben tér el az autovirágzó igénye a klasszikus növényekhez képest..
tippek trükkök prattikák mehetnek addig is kommentbe.....
tippek trükkök prattikák mehetnek addig is kommentbe.....
Olvasgatok, de azért ezen a forum-on nem talál meg sajnos sok mindent az ember ,amiről szívesen olvasna- tanulna,
Az angol topic-okat, azért nem szeretem mert nem értem meg annyira tökéletesen ,hogy annak értelme is legyen, sajnos
Én azt feltételeztem egy growshopos közeg jobb a növénynek, de akkor tévedtem
Gyökér stimulálásra is van valamilyen olcsóbb praktika ,mint a growshopos szerek?
Ugye Auto-knál fontos lesz az életének az első szakasza, ezért akarok neki minél jobb médiumot adni, valamint gyökér növekedés serkentő tápoldatot, ha jól írom
Köszönöm a válaszokat amúgy , legalább tanulok
hát a vitaflóra nemtom milyen a wuxal az jó vegben. én úgytudom a Ca turbóban van Mg is.szóóval, eléggé nagy itt a csend.. newbie-ként kérdezgetném:
Autovirágzó out növények low-budget tápozásáról valaki kicsit konkrétabb infót megtudna osztani? (legalább egy postban szerepelne)
Ahogy összevadásztam itt a fórumon:
Vegbe:
- Wuxal super: 1ml/L
Floba:
- Vitaflora leander: ???ml/L
Továbbá:
heti 1x Fitohorm CA turbó 1ml/L
mg hiány esetén keserűsó 2-3-4 "kristályka"/L
Kérlek titeket, tapasztalt growereket, segítsetek!
Előre is köszi!
Hello Rétifeka, az ok hogy out, de szabadföldi vagy pedig vödörbe tett virágról beszélgetünk? Egyáltalán nem mindegy, mert szabadföldbe ültetésnél például nem szoktam a közeget cserélni, csak felütöm az eredeti talajt perlittel fehér tőzeggel és symbivittel. A vödörnél már megint más a leányzó fekvése. Én vödörbe kizárólag Batmixet használok, némi plusz adalékanyaggal. Mindkét esetnél az alap az amit Solon is leírt, kurva laza kell legyen a közeg! Nem mellesleg Batmixben nem kell tápozni kb 4 hétig, ha elég nagy a pot, tehát nem kell vegre táp… nem mondható olcsónak a batmix meg hozzá amit még beleteszek, de az eredmény mindig kárpótol. Én egyáltalán nem vagyok jó példa, mert én a potba kellő dolgokra nem sajnálom a pénzt, viszont sajnálom komplett tápcsaládokra, így ezekbe nem szoktam nagy összeget fektetni.szóóval, eléggé nagy itt a csend.. newbie-ként kérdezgetném:
Autovirágzó out növények low-budget tápozásáról valaki kicsit konkrétabb infót megtudna osztani? (legalább egy postban szerepelne)
Ahogy összevadásztam itt a fórumon:
Vegbe:
- Wuxal super: 1ml/L
Floba:
- Vitaflora leander: ???ml/L
Továbbá:
heti 1x Fitohorm CA turbó 1ml/L
mg hiány esetén keserűsó 2-3-4 "kristályka"/L
Kérlek titeket, tapasztalt growereket, segítsetek!
Előre is köszi!
Amennyiben ez a kerdes: 15L-es oldalrol kilyuggatott festekes vodorbe vannak a csajok. 30% perlit - florimo altalanos viragfold - kokuszrost komboval.Hello Rétifeka, az ok hogy out, de szabadföldi vagy pedig vödörbe tett virágról beszélgetünk? Egyáltalán nem mindegy, mert szabadföldbe ültetésnél például nem szoktam a közeget cserélni, csak felütöm az eredeti talajt perlittel fehér tőzeggel és symbivittel. A vödörnél már megint más a leányzó fekvése. Én vödörbe kizárólag Batmixet használok, némi plusz adalékanyaggal. Mindkét esetnél az alap az amit Solon is leírt, kurva laza kell legyen a közeg! Nem mellesleg Batmixben nem kell tápozni kb 4 hétig, ha elég nagy a pot, tehát nem kell vegre táp… nem mondható olcsónak a batmix meg hozzá amit még beleteszek, de az eredmény mindig kárpótol. Én egyáltalán nem vagyok jó példa, mert én a potba kellő dolgokra nem sajnálom a pénzt, viszont sajnálom komplett tápcsaládokra, így ezekbe nem szoktam nagy összeget fektetni.
Legjobb kombó! Kókuszt még sose használtam mert hogy áztatni kell meg stb… de itt a fórumon sokan használják ezt a kombót amit írsz, nekem az jött le hogy sikeres köröket zavarnak le így az emberek, szóval szar nem lehet!Amennyiben ez a kerdes: 15L-es oldalrol kilyuggatott festekes vodorbe vannak a csajok. 30% perlit - florimo altalanos viragfold - kokuszrost komboval.
Remelem en is a legjobbakat!Legjobb kombó! Kókuszt még sose használtam mert hogy áztatni kell meg stb… de itt a fórumon sokan használják ezt a kombót amit írsz, nekem az jött le hogy sikeres köröket zavarnak le így az emberek, szóval szar nem lehet!
van amúgy más lehetőség is pl a banánhéj: https://www.magro.hu/agrarhirek/a-b...t-vagy-poritott-bananhej-is-gazdag-kaliumban/Remelem en is a legjobbakat!
Egyelore baszottjol neznek ki(egeszsegesek)
Bizom benne, h a leander tap flo-ba megfelel a csajoknak!