What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

2 super cheese 🧀 trikoma seed 🧀 și 2 bag seed unknown!

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
La miros sa stii ca nu pute chiar asa tare , dar miroase , are un miros de skunk si cu un iz de lemon!
De spart sparge bine ... te stramba si apoi iti vine somn !
Mai am si niste auto sative (predominant) la out ca de indica mam cam plictisit !
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
IMG_20230606_170712_768x1024.jpg
IMG_20230606_170658_1024x1365.jpg
asta e din cealaltă care a mai rămas!
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Mulțumesc Explo!

Mai am și aia unknow are structură de sativa dar având în vedere că termină o dată cu super cheese 🧀 îmi dă o impresie că high-ul tot indicos va fi ? Încă nu am gustato!
Primul super cheese rupe tare, dar sa vezi fază când o usuci pentru prima dată și o fumezi e slăbuță cu cât se mai usucă mai bine sparge și mai tare, dar de ținut mă ține 1- 2 ore , la început mă strâmbă din toate încheieturile apoi ușor îmi dă drumul, mă gândesc când va prinde și curring măcar 2 săptămâni va rupe maxim!
Toleranța asta crește de la sesiune la sesiune, parcă, mai mult și mai mult, noroc că le mai schimb că altfel nu mai simțeam jointurile! Cred!

Dai să ardă! :joint:
 

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Poti sa mai astepti daca nu este gata. Frunzele sunt intr-o stare prea buna sa culegi acum de pe ea. Nu mai merge 2-3 saptamani?

Ai foarfeci de jungla! Eu folosesc variante mai mici si mult mai subtiri pentru ca poti curata bud- ul mai frumos. La dimensiunea ta dai planta gata in cateva zeci de minute!
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
La asta cam o săptămână poate 2 .
Am inceput sa le dau numai apă chioară sa le curăț de nutrienți! Peste câteva zile vor începe sa se îngălbenească frunzele mari apoi spre vârf treptat, și când va deveni chelioasa pac și rața cade coasa pe ea !
Că de foarfeci ai dreptate le dau gata în câteva minute nu prea îmi place să le migălesc! Și niște sugar trim dacă rămâne pe buzi tot nu mă deranjează, le-aș fi băgat la curring cu totul după mine!
Dar na să fiu în rând și cu ceilalți! :muahaha::joint:
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Rezultat final 38g uscat , pentru o planta !
Super cheese de la Tricoma seeds!
Se putea și mai bine! Dar na!
Când bagi nasul în ea miroase a gazon uscat, când o fărâmi miroase a skunk și pe mâini la fel cu un iz de lămâie 🍋 dar când arde e nașpa la gust! Poate după curring o fi ceva aromă! Poate da nu cred!
IMG_20230612_193327_1024x1365.jpg
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Si am reusit sa descifrez izul de citrus lamaie!
De fapt este un miros acru "innacrit" si amarui cam tot asa e si gustul ! Oribil
High-ul e Brutal , Ma intepeneste de nu pot sa ma misc din pozitia aia , si imi mai da intrun fel ciudat .... ca si cum te-ai ridica repede de jos si ametesti deodata , cam senzatia aia o mai am de la chesse!
:joint: :smoweed: Experimenta-ti !
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Da , final in jur de vreo 90-100g bun de fumat, pe celelalte două nu le mai socotesc deloc că nici de fumat nu sunt bune !
Greșeli peste greșeli, spațiu mic , îngrămădeală, temperaturi ridicate, și plus că cea mica s-au stresat cumva la rădăcină și s-a hermafrodit, am rupt eu acele coițe dar tot nu le-am văzut chiar pe toate! Am avut noroc că nu a fost fertil polenul! Plus că am avut și controale de la poliție pe aici, au fost la doi metri de boxul meu, și noroc de filtrul de carbon!
Până la final am recoltat și fumat totul!
Deci o concluzie așa scurtă: când nu ai spațiu mare in box e îngrămădeală nu vezi problemele din timp ca să le previi și plus că nu poți controla bine mediul din box , și când nu ai nici loc sigur unde sa amplasezi boxul, atunci e timp pierdut deampulea!
 

Latest posts

Latest posts

Top