What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Mixo Truhlas(aneb nic není jak má být)

newhousegreen

-.-
Veteran
Zdravim všecky.
Posílám pár fotek mejch jarnich výpěstků.Jak už název threadu napovídá,zase je vše jinak než sem si plánoval.Ten truhlík dole na fotkách,měl být zprvu jako aero.To sem celý sestavil propálil díry,zasadil trisky zapojil čerpadlo,ale ouha.

Řízky mezi tim strašně zakrněly(4 týdny jen v RW) a ještě k tomu sem nakonec zjistil,že to podělaný čerpadlo řve skoro jak Sunnon.

Následovala demontáž,přesazení do země.Týden 18/6 pod zářivkama v matkárně,teď už tejden 12/12.
Aby toho nebylo málo,skoro všechny jmenovky se díky 4-týdenímu vegetění v RW při 100% vlhkosti a následnýmu přesazení smazaly. :fsu:

Takže už se fakticky těšim,na vytrhávání samců :muahaha: ,nevim no z týhle várky asi stejně moc nepokouřim,takže už je to jedno











:wave:
 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
20th 12/12

20th 12/12

Kvetem,kvetu.Nejvíc Belladony,nejmíň Green devil.Plná palba hnojek,ec 1,4.Na ph se s...Zem ze zahrady hodně vyšeptalá :redface: ,ale bez škůdců :smile:
Jedem bez topmaxu,trochu moc drahá sranda a myslimže na outdoorek bude potřebnější.Každopádně bude z čeho vybírat.Poměr samců×samic 1÷3-15 samic :jump:




Belladona


Green devil
 

newhousegreen

-.-
Veteran
35th 12/12

35th 12/12

Kyne to,možná ještě přisvítim 4-kilkem.Belladony smrdí jak mentol,Devil jako Califonie.Ménage nevim,protože se mu všechny jmenovky smazaly.
Označení co je co po mě nechtějte,fakt nevim,řídim se podle čuchu :D










 

newhousegreen

-.-
Veteran
47th 12/12

47th 12/12

Nazdar.Tak mě to nakonec hodně překvapilo.Fakt to kvete nad všechna očekávání a ještě k tomu s neuvěřitelnym nánosem krystalů.
Kdysi sem vykopal asi sto žížal ze zahrady a zkoušel s nima něco málo zkompostovat u mě v garáži.Neudělal sem ale v nádobě díry a tak se tam docela rochnily v bahýnku.Pak sem jednoho dne ani nevim proč vysypal všechnu tu kejdu a udělal jim drenáž-díry a kameny.Po ňákej čas tekla z nádoby nevábná tekutina,tak sem jí slil,zředil jí ještě s biobizzem na květ a pohnojil.Následoval boom krystalů a smradu po celym patře.Takže žížaly support!!
Teď mám doma ty vyhlášený kalifornský,jsou trochu ružovější a čilejší takže to možná bude ještě lepší.Na přisvicování jebu,v garáži je furt moc velká zima a jinde to nejde.

áá už to jde :rasta:

Vše


Belladony




BlueberryxChronic

Pheno 1


Pheno 2


Green Devil



 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
pokračování

pokračování

Zkoukněte i černější fotky,zdá se mi že takhle ty krystaly víc vynikaj

Bella





Green D

 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
55th 12/12

55th 12/12

Zdravim zas po tejdnu.Svítí sluníčko,takže jde dobře fotit.Ke kytkám bych napsal asi tak,že se maj dobře.Docela na ně kašlu,vodu přilejvám kdy se mi chce,no ale žije to.Teď když sem na ně koukám maj možná málo dusíku,světle zelený listy,nebo už dojížděj.Dost mě překvapilo když sem psal nadpis a odečítal dny,že jsou už v 55 dnu-by mě bejt kosa no.Ještě uplně nevim co s nima pak udělám,uvažoval sem o haši z icebagů,ale zase 1200 za pytle :cuss: .Gramáž si netroufám odhadovat,vidim to spíš k tý pětadvacítce,třicítce.No to bude asi všechno,jestli se chcete někdo na něco zeptat sem stim.






 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
End of drying

End of drying

Zdravim.Po nějakých 76-ti dnech můžu konečně konstatovat dokveteno,dosušeno,zváženo.
Květ:62 dní
Sušení:14 dní
Váha:20 g.
Icebags sem nakonec nepořídil,možná příště(už brzy :smile: )
BOHUŽEL u Manage Á Trois sem neměl štěstí na dobré rostliny:redface:

Vše:-GREEN DEVIL__BELLADONA_BLUE
BERRYxCHRONIC


Green Devil*1

Green Devil*2

BLUE BERRYxCHRONIC

BELLADONA

LEFTGreen devilvsBelladona
 
Last edited:
Top