What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Butterit, öljyt, hasikset ja leivonnaisreseptit

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Öööö.. Siis sä sekotit voit ja ton reeferisotkun? Miten sä erottelit sen mäskin siitä, vai onko ne kaikki siinä sekasin? :D Jos näin on, niin nakkaa se kama veke ja tee uutta, meinaan nyt ei mennyt iha oikein, eikä putkeen :)
Tässä nyt selitän, niinku 3-vuotiaalle, että ens kerralla onnistut:

1. Vettä kattilaan, kuumenna se, ei tartte kiehua.
2. Voit kattilaan, sekotat kunnes on liuennut.
3. Reeferit/pudit sekaan, sekoita.
3. Lämmitä 2-3h semmosilla lämmöillä, ettei kiehu, vähän voi kuplia. Sekottelet välillä.
4. Kaada jotain siivilää käyttäen vesi toiseen astiaan, älä tyri kun siihen jää se butteri ja toimiva aines. Ideana siis saada se lehtivihreä/tikut/sun muut pois siitä rasvasta. Ei suinkaan vaan sekottaa niitä toisiinsa, koska se maistuu kakkalta.
5. Siskolta pöllittyyn sukkahousuun sitä mäskiä, ja puristelet perään niin kauan ja paljon kun jaksaa ja pystyy, että saat ne viimosetkin rasvat irti siitä mäskistä.
6. Laitat butterit vesineen parvekkeelle (tai johonkin viileään), ja oottelet että se rasva nousee pintaan. Siitä sen saa mukavana levynä napattua, kun on kovettunut.
7. Nakkaat vedet pois ja tiskaat.
8. Alat leipomaan.
9. Käyt nakkaamassa hatemailia Isac Elliot fanisivuille, koska vittu se on ärsyttävää paskaa.


Äläkä laita kuumaa astiaa jääkaappiin, ei tee hyvää kaapille ja sähkölaskut nousee.

Huono kuva, mutta lopputulos näyttää, vesien ja massan erottelun jälkeen suurin piirtein tälläseltä:
picture.php

Eli toisessa astiassa on vettä ja hitusen rasvaa, toisessa pelkkää rasvaa, mäski on sukkahousussa matkalla roskakoriin. EI SINNE RASVAN SEKAAN! :D
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
^^ juuri näin. Jotain menee pieleen jos ei toimi butteri ihan sellasenaan. Me ollaan väännetty saunan vesipadassa aina se satsi, noin 5kg voita ja saman verran kukkaa ja lehteä. Kunnon kiehautus, sitten muutama tunti miedommalla lämmöllä, puhdistus ja jäähdytys ja ain se tuotos on hyvin toiminut vaikka sellaisenaan. Saa tulla maistelemaan jos ei usko. :D
 

k-grower

Member
tein "gumby" tavalla jotai 400-500g lehtiä ja varsia kahdesta sage´n sour kasvista, kohta pääsee maistelemaan:dance013:, kolme kertaa kaiken kaikkiaan tullu tehtyä samalla tavalla ja suosikiksi pinttyny koska lopputulos on ihan kelvollista matskua, eikä hommaan tarvi kuin sekoittimen,ämpärin,jäätä sekä sihdit ja pätkä letkua.
eka kerralla kun tein gumbya niin käytin tavallista vettä hanasta ja lopputulos riipi kurkkua älyttömästi, toisella kerralla tajusin käyttää ro-vettä ja ongelma poistu samantien.
 

OrangeGuy

Member
hehehe pitkästä aikaa tekasin butterii kaverin hötöistä ja siitä tiikerikakun. On muuten ihan tajuttoman hyvää. Pistän myöhemmin vielä kuvan mahd viikonloppunua :). Onnistu kyl meinaa omasta ja kavereiden mielestä ihan älyttömän hyvin.
 

k-grower

Member
tiikeri parka, taisit laittaa viel kanan munatki siihen vai oliko ihan vege kakku?, jos näin niin resepti kiinnostas kun kakkua ei ole tullut syötyäkään noi 4-5 vuoteen.
 

afgan11

Active member


Tuli tehtyä suurimmasta osasta ulkosatoa tänä vuonna butteria ja keksejä. Tulen tekemään ensivuonna myös, todella toimivaa settiä ja monipuolinen pilvi. Kunnolla vaan sitä hyvää raaka-ainetta kehiin niin ei tule pettymystä. Hitaasti haudutellen useita tunteja, tehty badticketin mainitsemalla tavalla. Ei voi kun suositella, jotkut överöi, toiset ei. :tiphat:
 
Lasolia

Lasolia

Mites sellaisessa tapauksessa ku öljyä on tehty Lasolilla.
Tuloksena juokseva tummanvihreetä todella pahanmakuista öljyä.
Saako tota mitenkään enään pelastettua vai meneekö suosiolla
roskiin ?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Joo, näin mä arvelinkin, en vaan muistanut sanaa "asetoni" tuohon hätään :D
Mut kysyt liian vaikeita meikän tietämykselle, vetele ne asetonilla uusiks ja kato mitä tulee? :)
 

Rooibard

Member
7:10

7:10

Hei vuuduu hyvän näköstä dabiä, kunnon rosteri rigi nautiskeluun


Nää dab bong rigit on saatavilla treella heinäkuun lopulla jos jotakuta kiinnostaa eiku pm:ää tuleen vaan! Kuvan rigi on proto nro 1 eli hieman viilattua versioo luvassa ja hitsattujen saumojen sijaan kierteellä jne... Bho tuubeja kans eri kokoja ja kiillotetulla viimeistelyllä

Peace
 

rasras

Active member
Rautaset rigit ja nyt mä oon kaiken nähnyt... puuhaileppa mielummin tollai rosin puristin se olis ajan hengessä, toisin kuin jotkut blästäys putket.

Ps rauta rigeistä voisit laittaa lisää kuvia.
 

Sweet Inc.

Member
Ajattelin täällä kysäistä, jos olisi tietäviä BHO:n suhteen: mistä saisi n-butaania, joka on Wikin mukaan "normal, unbranched butane"?
Löysin paikallisesti Bilteman, Ronson ja Mustang merkkiset purkit, joihin on sekoitettu vähintään 25% propaania loppujen ollessa iso-ja n-butaania. Eroon pitäisi päästä propaanista.
Newport merkkinen putte jota suositellaan parilla ulkomaisella foorumilla, saatavissa Prismoista ja S-Marketeista, mainostaa itseään "near zero impurites". Koko kaupungin Ääsmarketeista ja Prismoista on loppu tuo Newport (ja miksköhä).
Biliksen purkilla pikku puhtaustestien jälkeen tein homeisesta budista testimielessä öljyä hyvin tuloksin. Nyt sain käsiini alipainepuhdistukseen tarvittavat vermeet ja pitäs päräyttää loput putken läpi.
Ainoan järkevän viittauksen Suomessa n-butaaniin minkä löysin on joku AGA:n tuoteseloste. Kertokaapa viisaammat, mistä tuota kannattaisi etsiä jos ei ala Agalle soitteleen? Voiko yksityishenkilö ostaa Vaikkapa 5kg moista jos löytytäiskin?

Voisinpahan kysäistä tähän perään että onko porukka löytänyt parempaa/puhtaampaa vaihtoehtoa asetonille? Isopropanoli, mistä saisi?
 
Last edited:

riigori

Member
Mitenköhän perus etanoli toimisi? Väsäsin melko simppelin boka-tyylisen tislauslaitteen ja sillä saa tiputettua 95% kirkasta. Periaatteessa öljyä tehdessä haihdutetun alkoholin voisi ottaa taas talteen tislaten ja käyttää yhä uudelleen.
 

Sweet Inc.

Member
Pitäs varmaan alkaa tiputteleen sitte, ois tarvis aika isolle määrälle :D Lefasta jota alkaa olemaan aika reippaasti, meinasin tehä liuotinerittelyt ja homeisesta budista sitten tosiaan tuon bho:n.
 

riigori

Member
Väsäsin ekaa kertaa sähkösavukkeeseen kolahtavaa nestettä. Onnistuihan se vaikka olinkin aluksi hieman skeptinen koko hommasta. Ens kerralla pitää vielä suodattaa paremmin kun nyt mukaan tuli hieman jotakin hitusia ja laitoin myös turhan paljon pg nestettä. Heitin muutaman gramman hienonnettua kukkaa pilttipurkkiin ja hieman 95% etanolia päälle. Huljuttelin hetken ja kaasin toiseen pilttipurkkiin kahvisuodattimen läpi. Laitoin purkin hetkeksi hellalle niin etanoli haihtui. Lorautin purkkiin tilkan nikotiinitonta pg nestettä ja huljuttelin pienen hetken vielä hellalla jotta vaikuttavat aineet liukenivat. Lopputulos on vihertävää litkua jonka laitoin kangerin mini pro tankkiin. Erittäin helppoa. Ensi kerralla hieman enemmän kukkaa ja vähemmän pg-nestettä niin kolahtaa vähemmällä höyryttelyllä.:biggrin: Olen lueskellut että tuo hommaan tarkoitettu ej-mix neste olisi perus pg:tä parempaa. Onko kenelläkään kokemuksia?
 
M

metsäkana

Älkää mitää homeisii settejä blastatko lukekaa tää setti:
- https://skunkpharmresearch.com/
ennenku hosutte mitää ihme kemikaali huuruja keuhkoihinne jos o pakko tehä kitkuihin jotai paskasia settejä closedloopsysteemit ja vakuumit tarttee että saa ''puhasta'' bho:ta ei riitä omasta mielestä noi lämpö haihdutukset pelkästää omaamakuun sain puhtaamman makusta winterizoimalla bho maistu kirsikalle mutta alkoholitkaan ei 100% haihdu pois, en usko että mystery oilia:
- https://skunkpharmresearch.com/bho-mystery-oil/
saa kokonaan winterizoitua pois tai suodatettua microfilttereillä ja ei sais olla samassa tilassa, nää voi syttyy iha hankaus sähköstä jos ei oo tarkkana tai jos joku sähkölaite pamahtaa päälle. kaverit blastannu sisässä jotai trimmii polttanu mystery oilii puolet ku ei ollu sillo kunno tietämystä itekki joskus parit savut ottanu kunno kemikaali bho basesta ja eipä hyvää oo nähnykkää oon jenkeistä tuotuu live resiniä mikä o closed loopilla ja vakuumiuuni putsattua maistanu ja dampkring väitti että alcoholilla tehty oli toi dabbie harry mitä myivät.


https://www.youtube.com/watch?v=KlibJXUrVy4

sclabs: ''I guess its Darwinism'' xD @ 53:33


homeinen budi joutaa kompostiin!!! ''Depends on what kind of mold, as they aren't all created equal and some produce aflatoxins, that can't be easily removed.

Molds like Powdery Mildew and Botrytis, which grow on living tissue, don't produce known aflatoxins, though some folks can have a Type 1 allergic reaction to their spores and filaments.

Molds like Aspergillus, which compost dead tissue, do produce aflatoxins, which attack the central nervous system and our livers. If the mold grew from poor drying and storing practices, that is most likely what it is, and you should examine with a microscope before proceeding. For some reason, the Botrytis picture won't load, but here is the Aspergillus and PM pictures.''

ROSINII SUOMI TÄYTEE HETI MISSÄ NIITÄ PRESSEJÄ MYYÄH?? nyt joutunee alottaa projektin hermo alkaa mennä hiusrautaan kestävä kapistus o kyllä vääntää saa täysiä ja painella ei oo hajonnu.
 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top