What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

slh-critical-white widow-ciderella 99-etc

Booker

Member


Μετά από μια μικρή διακοπή αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το συγκεκριμένο grow. Μπαίνω στο ψητό κατ' ευθείαν.
strain:
3 super lemon haze
2 super critical
1 ciderella 99
1 white widow
1 αγαπημένη ελληνική sativa
1 regular από : ciderella 99(μαμά) και ελληνική sativa (μπαμπά)

Ξεκίνησαν από σπόρι στις 4\09, προς το παρόν είναι σε 7lt γλάστρες με light mix biobizz χώμα. Έχουν "φάει" το topping τους πριν 5-6 μέρες, το φως είναι 400ΜΗ και φυσικά δεν έχω βάλει ακόμη τίποτα από φαγητό. Το πολύ μέχρι το Σάββατο θα τα έχω βάλει στις τελικές τους γλάστρες και υπολογίζω σε 3 βδομάδες να τα γυρίσω σε 12/12. Στόχος του grow είναι ποιοτική φούντα με όσο το δυνατόν λιγότερο φαγητό στο φυτό. Το φαγητό τους θα είναι biobizz και κοπριά νυχτερίδας.
Όλα δείχνουν ομαλά προς το παρόν εκτός από τα δυο λεμόνια που ίσως λίγο "ζαβώσανε" από το άτσαλο πότισμα μου, αλλά δεν ανησυχώ. Ίσως έπρεπε να κάνω την αλλαγή στις τελικές το σκ που πέρασε αλλά τεμπέλιασα άγρια σε κάτι ουζερί και με έφαγε το ντουρου-ντουρου. :tiphat:
 
Last edited:

makedon

Member
Veteran
ειμαι πολυ περιεργος για τα λεμονια στο χωμα,μιας κ θα τα τρεξω κ εγω αργοτερα :biggrin:
καλο δρομο φιλος :tiphat:
 

orfeas

Active member
Veteran
Ρε συ μπούκερ, εάν όλα αυτά που έχεις εκεί μέσα είναι θηλυκά, τότε πως τη βλέπεις με το χώρο; Και οι 7λιτρες ήδη πιάνουν όλο το χώρο...

:tiphat:Ορφεύς
 

Booker

Member
:tiphat:έχεις δίκιο Ορφές απλά η λογική είναι 60γρ * 9 = 550γρ σίγουρα και με διάφορες ποικιλίες. Επίσης έτσι δεν με χαλάει πάρα πολύ το να μην μου πάει καλά ένα φυτό, βέβαια πάντα ξενερώνεις παιδιά σου είναι. Βασικά ήθελα να να ελαττώσω τα φυτά σε 6 και σε μικρότερες γλάστρες απο 25 σε 18λτ, αλλά επειδή είπα να πειραματιστώ και με τα δυο regular δεν ελάττωσα γλάστρες παρά το μόνο που θα κάνω είναι οι 3 απο τις 9 γλάστρες να ειναι 18λτ. Το δίχτυ δεν το βάζω για να απλώσω σαν sgrog μιας και η επιφάνεια καλύπτεται για πλάκα, αλλά το θέλω για να εκμεταλλευτώ στο max τον χώρο στα κυβικά εκατοστά. Οπότε το δίχτυ θα είναι πιο πολύ για να κρατάει τα κλαδιά απλωμένα όπως θέλω εγώ και να έχω καλύτερο canopy λόγω των διαφορετικών ποικιλιών. Το ζητούμενο είναι πάρω κοντά στα 500γρ να βγει το 6μηνο. Τώρα αν μελλοντικά το καταφέρω με λιγότερα φυτά θα δείξει, πάντως θέλω να το προσπαθήσω να ελαττώσω τα φυτά αλλά δυσκολεύομαι να ρισκάρω το grow και το πιόμα μου, νιώθω ποιο ασφαλείς έτσι.
Makedon μια χαρά βγαίνουν τα λεμόνια στο χώμα, δεν θέλουν και πολύ φαγητό.

ευλόγησον Ορφεύς
 
Last edited:

petougia

Member
Ελα ρε Μπουκερα με τα ωραια σου και τις γκαβλι@ρ3ς σταχτομπουντες! Αληθεια τι εταιρια ειναι???
 

antartist

Member
Booker καλή συνεχεια να εχεις...
Έχω κι εγώ περιέργεια να δω πως θέλεις να γεμίσεις τον χώρο σου...
 

Booker

Member
Οι σταχτομπούντες είναι από seedsman και είναι από τα χόρτα που σου προκαλούν εφορία. Για στρες και άγχος είναι ότι πρέπει. Δεν θα το εκτιμήσεις για την δύναμη του αλλά για την γεύση και την ανάλαφρη και ευτυχή αίσθηση που σου δίνει στο τέλος...ααα και μοσχομυρίζει!
Antartist να σου πω και εγώ κάθε φορά που ξεκινάω την ίδια περιέργεια έχω αλλά στο τέλος όλα βολεύονται.
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Καλη συνεχεια booker, ωραια κατασταση εχεις κανει! περιμενουμε updates:smoke out:
 

LegacyTron

Member
καλή δύναμη Booker ! Να σου πω ρε φίλε, πες μου κανα 2 πράματα για το cinderella 99. Απ' ότι κατάλαβα το έχεις βάλει στο παρελθόν και τώρα έκανες δικό σου breeding?

Το C99 από πού το είχες πάρει; Είχες ανθοφορήσει το κορίτσι στο παρελθόν ή κράτησες τώρα και το αγόρι; ΑΝ είχες ξαναβάλει C99 στο παρελθόν, μέρες ανθοφορίας (έκοψες με trichromes και μικροσκόπιο ή με τις τρίχες;) , άκουσμα κλπ;
 

Booker

Member
Οι ciderella 99 είναι από seedsman, τις έχω ξαναβάλει στο παρελθόν και τώρα έχω κάποια σπόρια c99 από μια κατα λάθος γονιμοποίηση με μια ελληνική sativa, η οποία επίσης μου είχε γονιμοποιήσει ένα silver haze, critical, slh, οπότε έχω μερικά σπόρια για να πειραματιστώ και να δω τι φάση είναι αυτά τα σπόρια. Οι μέρες ανθοφορίας είναι περίπου στις 7 το πολύ 8 βδομάδες αναλόγως τα γούστα. Κάνει χοντρά φουντιά και μεγάλα, απλώνει εύκολα σε scrog, δεν τρώει πολύ ως κλασική sativa, έχει ένα καταπληκτικό φρουτώδες άρωμα, πολύ natural αισθηση στην γεύση και σου αφήνει μια αίσθηση ολοκληρωμένης ικανοποίησης και χαράς μετά το πιώμα βέβαια μετά από παρατεταμένη χρήση εχει και την νταγκλίτσα του. Σαφώς υπάρχουν και πιο δυνατά χορτάρια, αλλά η c99 παίζει σε άλλες κατηγορίες που με ικανοποιούν και για αυτό επιμένω.

To Σάββατο μπήκαν τα κοριτσόπουλα στις τελικές τους γλάστρες, 6*25lt και 3*18lt, χώμα all mix kai μοίρασα περίπου 700γρ κοπριά νυχτερίδας σε όλες τις γλάστρες.Τέλος πότισα με 3 λίτρα νερό την κάθε μία και κατέβασα το δίχτυ. θερμοκρασία δωματίου 22-28 βαθμούς. Το ένα λεμόνι έχει πάθει σοκ αφού έκανα την μαλακία και πότισα από τον κουβά που είχε κατάλοιπα από περσινά bioλιπάσματα, ελπίζω να συνέλθει πάντως αν και φαίνεται αρκετα σοκαρισμένο. Μέχρι στιγμής μόνο νεράκι zagori.

 
Last edited:

LegacyTron

Member
64 3λιτρες γλάστρες με σταχτοπούτες κλώνους γίνονται SOG κατά την άποψή σου να τελειώσει στις 60 μέρες; Με το που βγάλει ρίζα, ανθοφορία επιτόπου. Ασε τα 1 βδομάδα βεγκ. Και το βρίσκεις το καλό το pheno . Κόψιμο τα πλαϊνά κλαράκια που θα πετάξει, για να συγκεντρωθεί όλο σε ένα single cola. Παίζει το έργο ή όχι;

Organic τελείως το παίζεις ; Μόνο με νυχτερίδες ;
 

Booker

Member
Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η σταχτοπούτα με κατ ευθείαν 12/12. Μια φορά που το έχω κάνει σε silver haze με 2 βδομάδες veg, το φυτό συνέχισε την ανάπτυξή του για ένα μήνα συνολικά από σπόρι και μετά γύρισε μόνο του σε ανθοφορία. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η σταχτοπούτα, αλλά νομίζω σε 60 μέρες δεν βγαίνει. Παράξενο project θέλεις να δοκιμάσεις, δεν ξέρω αν αξίζει, έχω τις επιφυλάξεις μου.
Εννοείται μόνο οργανικά και αυτά με μέτρο, τουλάχιστον αυτό ψάχνω.
 

Booker

Member
Καλησπέρα και πάλι, άργησα λίγο για το update αλλά δεν είχε και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα από veg...veg...veg...στις 28 οκτώβρη μετά την παρέλαση και μετά από 8 βδομάδες veg τα γύρισα σε 12/12 κάτω από μια 600hps. Ακόμη δεν τα έχω ρίξει τίποτα από φαγητό, πέρα από από την κοπριά νυχτερίδας που ανέμειξα με all mix χώμα στην τελική μεταφύτευση στον ένα μήνα veg. Θέλω να τα ρίξω μια προληπτική ψεκασιά με oleatbio για spider κλπ, αλλά όλο το αμελώ ή βαριέμαι. Γενικά νομίζω ότι είναι το πιο τεμπέλικό μου grow. Έλειψα και μια βδομάδα περίπου και ξέφυγε λίγο η κατάσταση από άποψη trainning, αποτέλεσμα να πεταχτούν δεξιά και αριστερά κάτι μπαστουνοκοτσάνια αλλά όσο μπόρεσα τα σημάζεψα ικανοποιητικά. Γενικά τα βλέπω να καλοπερνάν, ίσως τα ήθελα λίγο πιο μεγάλα, αλλά πάμε παρακάτω όπως έχουν.
Η μία φώτο είναι από 20 Οκτωβρίου και η δεύτερη από χτες.
 

petougia

Member
Δεν μοιαζει τεμπελικο για κανενα λογο, μπραβο! Το c99 εχω την εντυπωση φημιζεται για τη σφαλιαρα που τρως οχι για τη διαυγεια.
 

Booker

Member
Γεια σου Petugia, δεν μίλησα για διαύγεια αλλά για εφορία κυρίως, η σφαλιαρίτσα είναι φιλική, τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα χόρτα. Για δυνατό πάντως δεν θα το συνιστούσα και προσπαθώ να θυμηθώ τώρα τι είχα διαβάσει και τα αγόρασα την πρώτη φορά, αλλά δεν θυμάμαι.
 

antartist

Member
Πολύ ωραία η τέντα σου Booker, γέμισε όμορφα ο χώρος σου και θα πάρουν και λίγο ακόμα...
Τώρα τι εννοείς εσύ ότι τα ήθελες λίγο μεγαλύτερα δεν καταλαβαίνω. Έτσι και αλλιώς και ψηλότερα να ήταν τα φυτά θα έχανες απο τη διεισδυτικότητα της λάμπας, οπότε, νομίζω, ή το ένα ή το άλλο...
Περισσότερο αβασάνιστο, παρά τεμπέλικο...

:lurk:
 

Booker

Member
Thanks antarti, αυτό που λες για τη διεισδυτικότητα είναι και ο μπελάς μου με τόσα φυτά, έχεις δίκιο, για αυτό χτες σήκωσα το δίχτυ και άπλωσα τα κλαδιά των φυτών έτσι ώστε να βλέπω το φως να περνάει μέχρι και στα κάτω μέρη. Νομίζω ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα. Έκανα και μια μαλακία, έριξα πάνω στα φυτά 1 λίτρο νερό περίπου και είδα ότι οι κορμοί τους κατακράτησαν πολύ υγρασία. Άφησα ανοιχτή την τέντα με το πάνελ αναμμένο στο ένα μέτρο για κανα 20 λεπτο. Καθάρισα και κάτι ασπράκια που είδα σε ένα κορμό, ελπίζοντας να μην είναι μούχλα και να μην συνεχιστεί κάτι ανάλογο.
Οι θερμοκρασίες στην μέση-κορυφή είναι 18-28. Στην άκρη του τεντ είναι 18-21 και λογικά στα κάτω μέρη θα κάνει κρύο, σήμερα θα δω πόσο έχει αφού χτες έβαλα το εργαλείο να μετρήσει κάτω, να δω τι παίζει και από υγρασία.
 

LegacyTron

Member
υπομονή Μπουκερόπουλε! Όλα θα τα φτιάξεις! Πώς σου'ρθε να ρίξεις το νερό απάνω ορέ?
 

Booker

Member
και καλά βροχή τρομάρα μου, στις πρώτες σκοτεινές ώρες για να μην έχω καψίματα στα φύλλα.

Ήδη έχω αρχίσει την αναζήτηση για τα strains του επόμενου grow.
Στο επόμενο θα πάω με strains που δεν έχω ξαναβάλει έτσι για να δούμε και κανένα άλλο φουντί.
Λοιπόν ήδη περιμένω την Panamesa του Άσου (για τα πρωινά μου) και ο Barneys περιμένει να κάνω confirm την παραγγελία που του έστειλα, μιας που του ζητούσα καλύτερη προσφορά αλλά δεν μου έκανε πέρα από 3 σπόρια Critical Kush (fem).
Από Barneys περιμένω : Critical Kush, LSD, Tangerine Dream (για βραδινές επιλογές)
Επίσης θέλω ακόμη μια sativa οπότε καταλήγω στο hawaiian Snow από royal quuen και για να συμπληρώσω την παραγγελία μου μην έρθει μόνο για ένα είδος, σκέφτομαι να παραγγείλω και το Chemdog. ΤΑ γνωρίζεται αυτά τα δυο από Royal Quuen? Τσόντα στην παραγγελία θα μπει και ο Jack Herer, ως φθηνή λύση και ως το αγαπημένο μου πρώτο τσιγάρο της ημέρας.
Βασικά ήθελα οπωσδήποτε να βάλω το Skywalker απο dutch passion, αλλά δεν μου έκανε δεκτή την παραγγελία δεν ξέρω γιατί. Από άλλες banks ήταν out of stock όλα. Στην Ολλανδία παίζει πολύ τώρα το συγκεκριμένο και μου το πρότεινε φίλος από εκεί. Βασικά είχα 5-6 επιλογές αρχικές να κάνω και στο τέλος κατέληξα σε άλλα για διάφορους λόγους.
 
Last edited:

petougia

Member
Bookera to hawaiian einai sigoura royal? Egw kai kana dio akoma den nomizw na akoubagame ksana spori apo royal. Apo ta alla afta pou tha evaza tha einai o panamas tou asou to tangerine kai to lsd. Den xerw borei na lew kai m@l@kies alla ama thes kai den ta exeis parei akoma kane ligo thn erevna sou sto forum oxi sto seedbank. Exw kati douleies ama den argisw se kamia wra tha sou grapsw markes pou exw paratirisei apo forums h exw valei kai ebistevome
 
Top