What's new

Propunerea de iniţiativă cetăţenească pentru a legaliza cannabisul în Uniunea Europea

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
numai eu ma uit ca matza in calendar la graficele alea? :D hemp, ai ramas cu defectu profesional de la atatea leduri :D
caralule :))


E simplu: citeste graficele de la drepta (ta) la stanga. Prezinta numarul de semnaturi adunate la fiecare 5 minute, agregate apoi pe ore, zile si saptamani.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
45 de ani mai tarziu: aceasi discutie, nici un progres:

BuO96_qIEAEzpkN.jpg
 

eska

Member
bai hemp, creca sint mai bune jointurile rulate asa, totusi. se filtreaza fumu mai bine plus ca poti umezi chiar, cam asa :joint:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cred ca multi au avut o gandire de genul : "Nu-mi dau eu datele acolo, sa le dea altele, ca eu nu vreau sa am probleme. Dar vreau sa se legalizeze !"
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si pana la urma ca si grower mie mi se pare singura optiune sigura. Ca si fumator, daca nu ai mortu in casa e altceva. Eu unul sunt constient ca daca nu pot semna nu ma pot astepta sa se legalizeze.
 

coolbud

puffin' the herb
sustinatorii pulii mele , habar n-are ce vorbeste nici asta.cred ca s-a trezit intr-o dimineata si a vazut articolul weedliketotalk si a zis , gata iau initiativa.a clasat cannabisul la droguri de mare risc , are 4 din prima si-l si exmatriculez.in comenturile de mai jos (de pe blogul lui) cautati si vedeti ce scrie unu , el sustine legalizarea dar el pipa de la magazin ca nu vrea sa se fereasca de garda pentru 1-2 guri.
Vorba Romanului , Las' ca-i bine si asa rau.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Astazi este termenul limita de colectare a semnaturilor pentru sustinerea acestei initiative europene. Din pacate insa mobilizarea maselor nu a fost la nivelul asteptarilor, motivele fiind evident multiple, precum lipsa de fonduri necesare promovarii, dar si reticenta multora de a-si da datele personale.

Sa speram totusi ca aceasta initiativa nu va fi uitata asa repede si ca va avea ecouri.

Legalize !
 

Latest posts

Latest posts

Top