What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

outdoor 2014

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La microscop o sa vezi doar cate un tricom sau o jumatate de tricom. Greu si obositor de urmarit. O lupa de 20-30-40x e mult mai usor de folosit.
Iar testul ala de thc\cbd nu prea are cum sa fie prea precis, chiar si la analizele de laborator sunt erori mari si diferente maricele intre laboratoare diferite si mostre diferite ( chiar si din aceeasi planta). Ai putea sa il folosesti doar asa comparativ, dar nu cred ca justifica costurile.
 

dolo

Member
?

?

Slaut pe toti membrii gruparii ierbivore

In continuare vreau sa vã arat c-am cum arata tinerele fete la care am facut o vizita astazi . Am facut cateva poze si am luat un bud sa vad cum aratã sub microscop si situatia sta in felul urmator :
-cristalele care se vad sub lupa sunt inca in crestere si nu au atins inca maturitatea deplinã ,proportia la care au ajuns e undeva la 40-50% ca marime
-culoare pe care o au cristalele la momentul de fatã e alb mat.
Si ar ma fi ceva de spus eu am un microscop low cost ma chinui un pic dar pana la urma reusesc sa imi fac treaba cu el.
Credeti ca merita sa inevestesc intrum microscop?
si a doua intrebare:
Credeti ca merita sa cumpar un test pt verificarea concentratiei de substante active [ http://www.alpha-cat.org/shop/test-kits/mini-kit/ ] aveti link-ul care vreti puteti intra sa vedeti kit-ul respectiv si gasiti cateva informati despre el.
Pana una alta ne mai auzim, numa bine si astept raspunsuri


le-ai tinut la bec sa le scoti out ? daca da ccat ? si cand le-ai pus la germinat daca esti dragut sa ne spui
 

0_o

New member
Daca tot e out , sa fie out si la mine !
picture.php
,
picture.php
Scuze de claritatea pozelor .
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pe cand va pregatiti flacai de cosit ? Le lasati sa le prinda bruma sau le faceti cunostinta cu toporul mai devreme ?
 
Ma intrebam oare cat de daunatoare sunt temperaturile cuprinse intre -1 si 5℃ , cam asta e temperatura la mine pe timp de noapte si trebuie sa o mai lungesc vreo 3 saptamani...:wallbash:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Urmareste evolutia mugurilor si eventuale urme de degeraturi. Daca vezi ca tesuturile periferice incep sa se necrozeze inseamna ca frigul e prea intens si planta e intrata in staza, deci mugurii nu se mai dezvolta asa ca ii poti recolta.

Daca e un frig uscat, fara bruma, te poti lungi mai mult cu ele atata timp cat par inca proaspete, insa trebuie sa tii cont ca la temperaturi asa de scazute metabolismul plantei este puternic incetinit, deci mari schimbari nu vei mai vedea.

Stai cu lupa pe ele si la primul semn de probleme le dai topor. Mai bine sa culegi muguri insuficient copti decat putreziti.
 

growcase

Member
Ma intrebam oare cat de daunatoare sunt temperaturile cuprinse intre -1 si 5℃ , cam asta e temperatura la mine pe timp de noapte si trebuie sa o mai lungesc vreo 3 saptamani...:wallbash:
daca ai fii un redneck, ai s7a nap7e de noap7e cand ar fii cu minus si ai face foc si apoi fum din ceva UD , inca7 sa incalzes7i zona :D
sau daca ai posibili7a7ea, acoperale cu folie, dar sa nu s7ea lipi7a de muguri !
 

0_o

New member
Chill, e porumbul omului. Si am facut si un ascunzis intre el ca un fel de gard din porumb , care trece peste inaltime plantei :D
 

eska

Member
il vezi pe fenomenu la anu isi pune 20 de hectare de trestie printre fasole si varza :L))) nucreca o sa bata la ochi :))

eu zic sa bagi niste porumb din asta modificat genetic, ca tot e moda acum la noi. o sa uzi marioarele in costum de ebola :))


L.E: :tiphat: pentru pozele sexi cu damele de mai sus
 

Latest posts

Latest posts

Top