What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

60 Day Wonder

mSRT

Active member
Salut si bine v-am regasit din nou :D A trecut ceva vreme de la ultimul grow si de cand am mai avut activitate pe forum. Am inceput un nou grow de data asta am pus niste autoflowering (4 la nr), strainul este 60 Day wonder de la DNA. cu urmatoarele specificatii date de casa de genetica:

Genetica: Williams Wonder x Ruderalis
90% Indica: 10% Sativa
Perioada inflorire: 60 de zile de cand au iesit din pamant.
Productie: 28-40g pe planta

Growbox: inaltime de 1.50m, latime 50 cm iar lungime 40.
Lumina care o voi folosi este de 300w, si anume 2 hps-uri de 150w
Un cooler intake si unul pentru outtake.

Pamant folosit Florasol, mixat in proportie de 20-25% perlit, ghivece de 8l din material textil (Din cate am inteles sunt mai bune pentru oxigenarea radacinilor, temperatura pamantului si prevenirea incalcirii radacinilor.

Nutrienti: SuperVit, Powerzyme, Bloom Complex, Pk 13/14 de la Hesi
Bud Candy si Final Phase de la Advanced Nutrients
Biothrive de la General Organics.

Pentru miros Ona Anti-Odeur Block

Plantele au 1 saptamana, pana ieri au fost la 120w cfl, iar azi am pus hps-urile, tot ieri le-am si transplantat.
 
Last edited:

frankenstein2

Astronaut Status
Veteran
Hello there...don't know if you can understand this.....I just grew the 60 day wonder outdoors and it took 120 days from seed to finish.....and it still was not all the way done. Just a heads up.....you may be disappointed....
 
salut! am ceva timp de cand tot citesc forumurile astea, am aflat o gramada de lucruri de aici, nu am postat nimic dar acum ca sa ma fac si eu util o sa-ti impartasesc experienta mea cu 60 days wonder.
tot 4 bucati am si eu intr-un cort de 1mX1mX2m, ghivece de 11 litri, 400W HPS, udate cu biogrow, biobloom si algamic.
semintele au scos capul din pamant pe 18 aug, au crescut foarte repede si pt niste auto s-au facut destul de inalte. cea mai inalta are deja aproape 1,3m
confused.gif
daca mai creste mult, o sa dea cu capu-n bec, ca nu mai am loc.
asa ca sa iei in calcul posibilitatea sa nu iti ajunga spatiul pe inaltime si sa fii nevoit sa faci un lst. nu le lasa sa creasca "natural" cum am facut eu
biggrin.gif
. in rest, multa bafta cu plantutele!

 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta e pacat la auto ca ai mare sansa ca lst-ul sa dauneze. Altfel puteai sa le controlezi dezvoltarea pe inaltime usor. In rest ai facut treaba buna acolo.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ce cauta balastul ala in cort si mai ales pe podea, unde e asa de usor sa ajunga si apa ???
 
am mai crescut autoblueberry de la dutch passion insa alea nu s-au facut prea inalte. am avut si probleme cu una din ele care a devenit hermie din cauza stress-ului, banuiesc. ai grija cu temperatura. mie imi ajunsese la 32-33 de grade si chiar mai mult, se ondulasera marginile frunzelor si cred ca ala a fost motivul pt care s-a hermafrodit. din greseli invatam :biggrin:
am crezut ca cele auto sunt mai usor de crescut dar nu e chiar asa. sunt destul de sensibile la stress, nu agreeaza lst, au o durata de viata scurta si orice "neplacere" cauzata plantei duce la incetinirea cresterii si implicit a recoltei. insa e destul de palpitant sa le vezi cum cresc atat de repede
 

voxberry

Member
.

.

subscriu .. scoate balastul din cort .. si ventilatorul ala care bate in cooltube .. nu bun .. mai bine il pui mai jos, altfel impingi din caldura in tot cortul .

cat despre controlul pe inaltime .. trainingul e o idee buna .. dar sa nu uitam ceva important .. primele 14-20 de zile de 12/12 sunt binevenite cu un MH . in nici un caz direct cu un HPS .

recomand si MH si HPS pentru un mix bun de lumina .

outsky !
 
puteam sa jur ca scrisesem tropicalsnow cand imi alesesem username-ul... dar na, e bun si topical. pana sa infloreasca le-am tinut sub 400w MH, ulterior am schimbat becul cu HPS. si s-au inaltat ca nebunele. pontul cu primele zile de 12/12 sub MH pt a reduce alungirea e bun, insa pt plantele cu fotoperioada. 60 days wonder sunt auto, nu pot fi controlate prin programul de lumina, ele crescand oricum. eu personal, le tin sub 24/0. vreau sa vad in ce stadiu vor fi dupa cele 60 de zile cu care se lauda cei de la DNA. un alt lucru bun de stiut despre strain-ul asta e ca miroase foarte putin.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
stop growin' autos they suck ass~

Man, nu te supara, dar ai de trei ori cuvantul 'Auto' in semnatura :laughing: (pe mine aproape ca ma starnisesi sa incerc un Vertigo - noroc ca n-am avut loc pentru el).

Lamureste-i pe oamenii de ce nu le recomanzi auto, ca pentru unii pare solutia ideala de a obtine bud rapid (chiar daca nu-i asa).
 

coolbud

puffin' the herb
pentru ca nu vei obtine mai mult de un mellow high si toleranta foarte foarte rapida.de aceea le descalific in acest hal.
 

Latest posts

Latest posts

Top