What's new

presa

voxberry

Member
din romania .. bleah !

din romania .. bleah !

am mai scris si eu ca este o idee de kkat ... dar am auzit la unii .. nume false .. cartela noua ...

mda ...dar cand o pleca pachetul cu ochiul pe el .. te protejezi exact cum ? :)))

cumparat din romania = bad fucking ideea ... nu e o idee buna nici daca iti vinde un prieten .. atunci deja te-ai ars / te-ai dat in gat singur :)))
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mari adevaruri graiesti, dar..
they'll all be like: nu mi se intampla tocmai mie.
cam asta e metoda romanului de a diminua riscurile.
 
Last edited:

voxberry

Member
Exploziv ... lasa man, trebuie sa se mai duca cineva si la puscarie, ce dracu... :))

o_O : Paranoia este o boala mintala prietene ... paranoia te face sa te protejezi in tot felul de feluri, dar numai cum trebuie nu ! :)) ... pregatirea si protectia dupa un plan logic .. well ..asta e altceva . :)
 

awy

Member
sunt apoximativ total sigur ca aceasta substanta exista deja si in romania! spun asta pentru ca exista o foarte mare probabilitate sa fi fumat si eu, nu mult dar am pacatuit.... ce sa mai. highul descris acolo se cam apropia putin de feelingul meu de atunci! 2-3 fumuri sunt suficiente sa bata juma de cui de iarba. la aproximativ juma de cui, ca mai mult nu am dus, deja esti doar tu cu tine instabil de incoerent si alte chestii.
afterparty.....
nimic deosebit in afara de faptul ca nu am absolut deloc apetit, dar ar putea fi influentat si de alte chestii
cand ma mai eliberat highul, am realizat ca ochii mei erau rosiiii, pana acum nu am mai vazut un asemenea rosu la ochi in toata cariera mea de erbivor si legalist.
in atentia celor care ar putea intra in contact cu acea substanta- pe fundul plicului care ti l da dealerul, se lasa o substanta albicioasa fina dar in acelasi timp pare sa fie formata din cristale minuscule
 

eska

Member
Giant step toward new diabetes treatment: From stem cells to billions of human insulin-producing cells


"It's a huge landmark paper. I would say it's bigger than the discovery of insulin," Jose Olberholzer, a professor of bioengineering at the University of Illinois, told NPR. "The discovery of insulin was important and certainly saved millions of people, but it just allowed patients to survive but not really to have a normal life. The finding of Doug Melton would really allow to offer them really something what I would call a functional cure. You know, they really wouldn't feel anymore being diabetic if they got a transplant with those kind of cells."


beta_cells_for_web.jpg
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
comentariul la acesta articol face toti banii..

S-a tampit lumea... Daca vine si la noi, e clar: nu mai conteaza cine va fi Presedinte, nu mai conteaza joburi... "iesim la pascut" !
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
comentariul la acesta articol face toti banii..


Ai omis sa precizezi faptul ca acel comentariu este facut de un 'Top commenter' - adica unul care da tot timpul din papagal , doar ca sa se afle in treaba, fara sa aiba habar pe ce lume traieste. Mai lipsea un 'jos basescu' sau 'mu13 ponta' si era comentariul complet.
 
Top