What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

αρχαριος, τα φωτα σας για grow...

ganja3

Member
thanks φιλε, εμενα δεν εχει Edit signature ισως πρεπει να συμληρωσω καποιο αριθμο απο ποστς και μετα θα βγει
πρέπει να κάνεις 50 πόστ
 

weedolada

Member
τις διαστάσεις τις κάνεις όσο θέλεις αναλογα τι σε παίρνει και watt βάζεις όσα γουστάρεις ανάλογα με τον χώρο..ρίξε μια ματιά μην τα περιμένεις έτοιμα..σε βοηθάει ο loco σου τα εξηγεί και έχεις τις ίδιες απορίες και με λίγη ειρωνεία κιολας μεσα..διάβασε λίγο μέσα στο φόρουμ θα τα βρεις όλα..
 
Last edited:

orfeas

Active member
Veteran
..εντελώς όμως...πολύ πιτσιρικαρία παίζει και αυτό δεν είναι καλό
για το φόρουμ..:tiphat:

Ξέρεις τι; Κάνε ένα στικυ που θα είναι για ερωτήσεις αρχαρίων μπας και ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα...
 

*smoker*

New member
πως κανετε ετσι ρε παιδια για δυο ερωτησης, εξαλου αυτες θα μηνουν και καποιος καινουργιος που θα μπει μεσα απο τη δικη μου ερωτηση θα παρη και αυτος καποια απαντηση, τη ρωτσησα..., διαστασης και βατ λαμπας σιγα το πραγμα με πεντε λεξης μου απαντατε
 

*smoker*

New member
εξαλου αφτο ειναι και το νοημα του φορουμ, αλλιος θα λεγοτανε επαγγελματιες γεωπονοι
 

orfeas

Active member
Veteran
Άμα κάνεις το κόπο και κοιτάξεις την αρχική σελίδα που άνοιξες το νήμα θα δεις ότι όλα τα νήματα θα μπορούσαν να μην είχαν ανοιχθεί και οι ερωτήσεις να γινόντουσαν στο στικυ του Μπλαντ "Ερωτήσεις κι απορίες..."
 

*smoker*

New member
ναι ομως εκει δεν ανοιγης θρεντ και ειναι πιο δυσκολο να το διαβασουν αλλα το κακο ειναι οτι μπορει να γραψη αλλος απο κατω και να αλλαξη η ερωτηση, πρεπει να υπαρχη ξεχωριστη στηλη για ερωτησης και αποριες, εξαλου στην αρχη του φορουμ λεει συζητηση καλλιεργειας-Οδηγοί, Eρωτήσεις, Aπορίες, Προβλήματα, Προτάσεις...
 

weedolada

Member
smoker τα πράγματα που ζητάς με λίγο ψάξιμο θα τα έβρισκες μόνος σου μέσα στο φόρουμ..αλλά είπαμε τα έτοιμα είναι πιο νόστιμα..χωρίς παρεξήγηση κανείς μας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα..όλοι τα μάθαμε με ψάξιμο και διάβασμα στο ίντερνετ..πληκτρολογείς λέξεις κλειδιά και ότι θέλεις εμφανίζεται ακόμη και στην αναζήτηση εδώ στο φόρουμ..
 

Latest posts

Latest posts

Top