What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

alt incepator care vrea sfaturi , de preferat bune :-D

Status
Not open for further replies.

sorin

Member
Salut! Sa va prezint niste fete ,sper eu! :-D si astept cu nerabdare orice sfat folositor ca sunt in impas!
 

sorin

Member
In poze sunt 5 ak 48, 2 autoflorante si 6 care tocmai au implinit o luna de veg sub un hps de 600w la program de 18/6.



Scuze pentru ca le.am urcat in doua post.uri dar imi cam prind degetele in tastatura! :-D si acum sa trecem la intrebari mai serioase : cum vi se par? Sunt la primul grow! Oare este ok ca de maine sa le bag la 12/12? Intreb pt ca unele sunt destul de mari ( adica 2 regular) si unele par destul de mici , desi au fost puse toate odata!

Nu stou daca se vede clar din poze dar cele mai mari au cam 70 cm...si cele mai mici cam 30cm inaltime
 
Last edited by a moderator:

coolbud

puffin' the herb
daca vrei sa fi eficient , te sfatuiesc sa le mai vegetezi inca 2 saptamani.cele care-s mai mari ar trebui sa le faci putin lst (low stress technique ) sa incerci sa le faci pe toate de aceeasi inaltime.daca una sau 2 vor fi mai mari ca restul , ti le vor umbri pe restul.
bafta.
 

sorin

Member
Multumesc de raspuns! Am citit despre cum deosebesc fetele de baieti dar nu am gasit cand pot face asta? Am si regular printre cele feminizate si auto si nu vreau sa am probleme!

Adica imi pot da seama ce sex au pana sa le bag in flower? Multumesc celor care se deranjeaza sa.mi raspunda!
 
Last edited by a moderator:

coolbud

puffin' the herb
nu ai ce probleme sa ai , doar ca cele regulare au nevoie neaparat de 12/12 , altfel nu vor inflori , eventual vor face niste preflowers (isi vor arata sexul inainte sa le muti ciclul de lumina) si in legatura cu deosebitul , dai pe google images si gasesti acolo , iti arata mura-n gura.
 

sorin

Member
am revenit...tot cu o intrebare!

am revenit...tot cu o intrebare!

Nu imi pot da seama ce sex au " fetele" din aceste poze! Am facut cate doua poze, nu prea reusite! Este vorba despre doua autoflorante si o regular! Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La penultimele 2 poze din postul cu 5 poze eu nu vad nimic clar. Celelalte sunt femele.
Succes.
 

buruiana

Member
vad niste punctulete albe pe o frunza acolo, par sa fie de spider-mites. ia o lupa si uitete sub acele frunze cat mai repede!
 

sorin

Member
Am inteles...multumesc...ceva sfaturi cu ce sa stropesc? Este ok sa dau cu ceva foliar daca sunt in flower? Nu cauzeaza?!?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuie sa te gandesti ca vei fuma ceea ce stropesti pe ele, mai ales in flower. Daca stropesti sau nu si cu ce stropesti e alegerea ta. Eu unul n-as stropi, mai ales in flower.
Si te sfatuiesc sa verifici ca exista o infestatie inainte sa te gandesti de stropit.
Dupa formarea buzilor, pe langa problema ca vei fuma ce stropesti, nu e recomandat sa ai apa pe ele pentru prea mult timp, exista riscul de mucegai. Asa ca daca stropesti, ai grija sa ai si ventilatie buna incat sa se evapore surplusul rapid.
 

sorin

Member
Ma puteti ajuta cu aceasta planta , va rog?!? Eu cred ca este un mare baietel dar nu vreau sa.l scurtez pana nu sunt sigur....multumesc pt aventualele raspunsuri!
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top