What's new

Muzica profunda si "ierbalistica" :)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
tocmai asta-i pb la noi: intotdeauna altu' e de vina!
Crezi ca eu nu stiu? E un termen generic, referitor la autoritati in general, dar gaborele de pe strasse e reprezentantul de baza al autoritatii si uita-te si tu in jur, spune-mi cati gabori vezi patruland (la pas) pe strazi, desi au angajat cam 1 la 5-10 cetateni in mediul urban incluzand pe garcea second hand si jandarmii.
Pe astia din urma ii vezi doar cum casuna cu pulanele pe trecatori nevinovati cand are loc vreun meci cu strigaturi, in rest nici picior. Poti sa fii jefuit, taiat cu drujba sau futut in cur, ca nu vine nici dracu' sa te apere. Noi suntem cetatenii nimanui, niste copii care se joaca in fundul curtii nesupravegheati.
 

eska

Member
dea, asa e. e un paradox faptul ca ma uit dupa pustanii cu sepci de retardati (SWAG, ma scuzati), nu dupa un potential gabor cand imi aprind drogul. Aseara am zarit 3 spoturi unde s-a fumat drog, nici urma de nimeni.
Ba mai mult, in alt loc, duba politiei era preocupata cu bijnitzaru care videa bilete la intrare la concert, iar la 30 metri pe bancuta erau 10 indivizi din specia manelaro-houseclub-hip-hop-trance care bagau de zor la plamani. Iar ca bonus: ghici cine tipa mai tare la gura dubei. Nimeni altu decat bijnitzaru care se batea cu pumnu in piept ca el da biletu ca la intrare :)) deci e ok.

si ca pentru sambata seara:



http://vimeo.com/100433181
 

sznake

jarhead
...indivizi din specia manelaro-houseclub-hip-hop-trance..
:laughing:Maaama ce specii hibride auzi.. dar cum ti-ai format tu ochiul asa de bine sa stabilesti genealogia asta hibrida a acestor indivizi? ..sau tu asculti numai Chopin, Tschaikowski si.... death metal? :)
 
Top