What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2014

tossumoi

New member
Ei lokakuussa enää mitään kasvua tapahdu, jos on oikein terveitä ja elinvoimaisia earlyjä ja ei sada juuri yhtään niin pari viikkoa lokakuun puolelle on joskus saaneet kypsyä kun ollut kiireitä sadonkorjuun kanssa.

Vähän tohon tähtäänkin, hyvä että Earlyt kerkee meidän oloissa, saatika sitten sellaiset jotka ei ole tarkotettu näille korkeuksille olleskaan.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kesäkuussahan oli lokakuun kelit eli kaiken järjen mukaan kesäkuun kelit tulevat lokakuussa.

Tuo se oiskii hyvä juttu :) Eipä tuo kosteus niin haittaa vegettäviä kasveja, jos ois ollu lämpösämpi kesäkuu, niin varmasti ois kasvanu rohisten ton kaiken veden kanssa. Mut kun täälläkin päite oli jo juhlaa, jos mittari kiipes yli 10 asteen, niin eipä tuo mikään optimi oo plantuille. Pitää tosiaan toivoo, että ois kuiva ja lämmin syys- ja vielä lokakuu, niin eiköhän tuolta jotain sais pelastettua. Varsinkin kun on noita tosi myöhään laitettuja autoja parilla spotilla, missä kylmä/kostee ja/tai elukat verotti ensimmäistä istutusaaltoa.
 

johnny depp

Member
Nooh raportoi kuvien kera syyskuun tiertämillä että mitenkä kukinta sujuu, mielenkiinnolla odottelen kuitenkin tiedän lopputuloksen.

Tarkotus oli kukittaa ainaskin nuo paremmat kasvit pressun alla tässä kohtapuoliin, mutta tuon yhden joka on muutenkin kärsinyt enemmän taidan jättää oman onnensa nojaan. Laitan siitä sitten syyskuussa kuvaa :)
 

Mosse

New member
Kävin tossa äskön spoteilta räpsimässä kuvia.
Siemennys paekka
album.php

Spotti #2
album.php

Spotti #3
album.php

Spotti #4
album.php
 

turpek2

New member
Kasvit olleet spotilla +2viikkoa ilman visiittiä, kuumottaa mahdollinen vahinko pölytys, viimekäynnillä ainoastaan yksi näyttänyt sukupuolen ja oli narttu. Kuvaa ensiviikonpuolella.
 

Runt

Member
Onko kukaan siirtänyt ulkokasvit sisätiloihin "loppukukintoa" varten? Eli jos syyskuussa on vielä hyvin epäkypsää niin kai ne lamppujen alla vielä kehittyisivät? Miten ne saadaan siirretty on toinen asia.
 
S

scai

Onko kukaan siirtänyt ulkokasvit sisätiloihin "loppukukintoa" varten? Eli jos syyskuussa on vielä hyvin epäkypsää niin kai ne lamppujen alla vielä kehittyisivät? Miten ne saadaan siirretty on toinen asia.

Ei viel. Täällä tulee vasta elokuun loppupuolella toi 12/12 ja sen jälkeen käynistyy kukinta.Tosin loppuun sitä ei pysty ulkona tekeen vaan on pakko ottaa sisälle.
Oma normijutska on tässä vaiheessa että ulkona ksvaa hienosti, mut ämpäreissä ja ne tuodaan sisään kukintaa varten.
 
Last edited:

KiefRichards

Active member
Juu hitaasti täälläkin kukkiminen on alkanu. Nyt auto NL X AFGAN alko vasta kukkimaan vaikka karvat näytti jo kuukaus sitte. Eli menee syyskuuhun mut mä jaksan kyl venaa. Ja onhan noita nopeempiakin autoja tulossa ja ne puskee jo hartsiikin niinku pitääki!!
 

Robertson228

Active member
Tietääkö joku jos voi kuivattaa kasvit vanhassa 2 kerros talossa, yläkerrassa? Vai maan alla kellarissa? Talossa ei ole sähköä eikä lämmittimet. Ei jaksa enään kuivattaa mökillä kun faija löyisi 1 daami viime syksyllä :DD
 

taikina

New member
Runtille..

Viimekesänä ulkoa kaivetut tundrat lihosivat lampun alla loppuun.
Alux mököttivät pariviikkoo mut lihavampia daameja en oo nähny...
 

offthehook

Well-known member
Veteran
The East-German All-Stars (by BadTicket) in the front row nicely outgrowing the smaller gear in the back.

Sown in per the 10th of June.

picture.php
 

yotonyo

Member
Terve kaikille tasapuolisesti :) Kolmas kesä ulkohomissa.
Perjantaina kävin virittelemässä spotin ympärille 'aitaa' paksusta siimasta. Spotille kävellessä huomasin kulkevani vast ikään poljettua uraa. Kulku uralta löytyi kaksi tuoreen näköistä paskakasaa. Tallottu ura päättyi lopulta samalle hakkuu aukealle, kuin missä kasvit on. Spotista näkyi jo etempää, että joku on käynyt tallomassa istutuksia. Vahinkoja kartottaessa säikähdin, kun noin 25m päästä kuului askelia. Seisomaan nuostessa kirosin taas sitä ettei, kamera ole roikkumassa kaulalla vaan rinkassa josta sitä ei tilanteen tallentamiseksi enää kerkeä ottaa. Olin silmäkkäin varmasti saman hirven kanssa, jonka kanssa olin kulkenut spotille pienellä hajuraolla :)
Vahingot jäivät kumminkin pieniksi, ja sain pelastettua kavion alle jääneen STA:n tukemalla sen. Onnenlinen loppu tällä kertaa...
Viime vuonna yhden spotin kaikki AAk47 olivat päätyneet kavio elukan välipalaksi.
PS.priva viestejä en voi vielä laittaa, mutta voisiko joku varmistaa, että poistaako foorumille laitetut kuvat itsestään kuvien tunnistetiedot?
 

Yellowmoon

Active member
Vaikka nää helteet on itelle jokseenkin vastenmielisiä, niin kasvit tää armoton UV-pläjäys on räjäyttänyt kunnon vauhtiin. Melkeen kuukauden kesti tuota nihkeämpää säätä, jonka aikana menin vieläpä lähes tappamaan tärkeimmän spottini vedellä, jonka ph:n säätö meni oikein kanuunan lailla läskiksi. Onneks sitten sateet tasoittivat. Esikasvattaa kun en voi, niin osa plantuista vaan jää sit himpun pieniksi ja viime hetken suorakylvöt tuskin ehtii kukkimaan valmiiksi. Aika 50/50 tuntuu menevän seksit muutaman perusteella. Mut tänä kesänä rennommalla asenteella ja suveahan ei ole vielä menetetty. :ying:
 

afgan11

Active member
Damn. Camera's battery was dead again so no pics.

Area63 spot report: Really potential DR's there, about 25kpl females and we left 1 big fat stem dr male

Muutamat femmatut nartut saaneet pölyä perjantaina. Ilmatkin mitä loistavimmat!
Narttu x Uros merkkasin tuohon. (soosit) ei muista kummin päin ne merkattiin, väliäkö hänellä.
http://www.seedsman.com/en/med-gom-1-0-feminised-autoflowering-seedsMED GOM 1.0 x DR

http://www.grass-o-matic.com/producto.php?id=16Maxi GOM x DR
mielenkiintoisaa nähdä miten MED GOMin CBD rikkaudet tykkäävät risteytyä Diisselrytkyyn. TY offdaHOOK!
Yks femmattu vielä jemmassa, talvella risteyttää näiden jälkeläiset siihen, lääkennälistä lajiketta ensikesäksi duunaillaan, perkeleen issiaskivut.

Earlyt @ 63 area - 2 x Royal Nepal f4 narttua, 130-150cm korkeita, toinen haarautuu todella hyvin. 6 urkkia oli ja niillä lämmitettiin sauna.:dance013:
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
PS.priva viestejä en voi vielä laittaa, mutta voisiko joku varmistaa, että poistaako foorumille laitetut kuvat itsestään kuvien tunnistetiedot?


Jos jätät käsittelemättä ja annat foorumin uploadin resizee kuvat, niin poistaa, muuten vissiin ei. Tuo muuttui tuossa joku aika sitten.
 

tossumoi

New member
Kävin taas pienen paussin jälkeen spoteilla, otin kuvia isoimmista yksilöistä jotka ovat AAK47. Kaikki viety ulos Kesäkuun alussa, pienemmät yksilöt omaavat jo hyvät esikukinnat taasen nämä isommat näyttää vähän huolestuttavasti omaavan heikohkon AF potentiaalin ainakin kukinnasta riippuen.

Näyttäisivät alkavan kukkimaan pikkuhiljaa.
jPCWtazyIzpF.jpg

jrDNQLJHMGhcd.jpg

jMoZBiYoPG5Fz.jpg

jwCDgrgdNg890.jpg
 

Latest posts

Latest posts

Top